Δημήτρης Γιαννακόπουλος για παράταξη Ηλία Κασιδιάρη: «Ελεύθερη Αθήνα αύριο»

Κοινοποίηση:
ilias_kasi2

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να πει την άποψή του, όποια κι αν είναι αυτή. Είτε αρέσει, είτε όχι.

Αυτήν την φορά βέβαια φαίνεται να αρέσει πολύ, αν συνυπολογίσει κανείς απλώς τις δημοσκοπήσεις.

Ο ισχυρός επιχειρηματίας και πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ένα στόρι στο Instagram έγραψε:

«Ελεύθερη Αθήνα αύριο, ώστε να έρθει σύντομα και η Ελεύθερη Ελλάδα», φωτογραφίζοντας τη δημοτική παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ.

Ο πατριώτης και έγκλειστος πολιτικός θα είναι η μεγάλη έκπληξη στις αυριανές εκλογές. Αυτό φαίνεται να βλέπει και ο κος Γιαννακόπουλος.

387082327_862388832126162_2287650301147333118_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. πολυ κλαμα η ανεραστη γρια χωριs βιογραφικο που κανειs δεν ξερει απο που κραταει η σουφρα τηs…ποπη απο τη νουμου γνωστη και ωs σκ@τογρι@ Magica De Spell ειναι λενε παρα πολυ κ@υλωμενη με τον Λιακο…!

  2. Μπράβο ρε Γιαννακόπουλε που δεν κωλώνεις πουθενά

  3. Αν ο ελληνας δεν ηταν καραμαλακας με οσα συμβαινουν στην αθηνα ειδικα και πως εχει καταντησει η πρωτευουσα ο κασιδιαρης επρεπε να παρει 90% να μη σου πω 99. Αλλα ο ελληνας ειναι μπετοβλακας μαλακας γι αυτο ερχεται η σειρα της αθηνας μετα τη θεσσαλια που ψηφισε τον αφορισμενο, η αθηνα θα φαει ενα 7,5 να μη μεινει τουβλο πανω στο τουβλο ορθιο. Θυμηθητε..

  4. o φυγόστρατος ολο μπουρδες λεει. Στο μεταξυ μεσα σε λιγες μερες η νεα ομαδαρα του εφαγε δυο ηχηρες καρπαζιες απο τον Ολυμπιακο 😀

  5. Πηγα να ψηφισω για περιφερειαρχη τον κ.Κυριλιδη και ελειπε απο αυτα που μου δωσανε το ψηφοδελτιο του.
    Ρωταω: “λειπει καποιο ψηφοδελτιο”;
    Μου λενε: “Ναι…της Μακεδονιας…τελειωσαν και δεν μας εφεραν…”.
    Μετα ειπε η δικαστικος ανντιπροσωπος να ψαξουν μηπως εχει και τελικα βρηκαν.
    Καταλαβαινετε πως… υπαρχει παντα το ενδεχομενο νοθειας.

  6. Ποοις εκλογες και τριχες , πριν λιγη ωρα ενας συριζαιος φιλος μου , μου αποκαλυψε οτι εχει πεσει γραμμη απο τον τσιπρα ( κασελακη) να ψηφιζουν τους υπιψηφιους του κουλη ! Αντε γαμηθειτε ρε, θεατρο παλι ,και υπαρχουν χαζοι που πιστευουν ακομα τους αληταμπουρες των τσιπροκουληδων.

  7. Οταν δεν δημοσιευεις αποψεις που δεν σε σημφερουν μας λες οτι και εσυ εισαι σαν αυτους που κατηγορειςΜΟΝΟ οΗΛΙΑΣ μας εμεινε κανεις αλλος

  8. Ηλια το βραδυ δωσε πονο στα καναλια………
    25% στον α γυρο

  9. Ενα πενηνταρι ειναι η ψηφος στην Αττικη,δεν ξερω για παραεξω ,μιυ το ειπαν πολλοι πελατες,εχω ταβερνα,και για Κρητη μου ειπε ενας οτι ειναι διακοσαρι.Ποιος τα πληρωνει ,το αφηνω στην φαντασια σας, δε χρειαζεται να το πω… Λεφτα υπαρχουν … Αυτο λεγεται “εκλογες” . Ειναι παραβιαση της εκλογικης νομοθεσιας ΧΟΝΤΡΗ και θα πρεπει ο κ. Κασιδιαρης αυριο κιολας να ζητησει ΑΚΥΡΩΣΗ των “εκλογων”. Οι υπολοιποι δεν ενδιαφερονται γιατι τα ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΗΔΗ με τον Κουλη…οπως και στις βουλευτικες

  10. Πάμε Ηλία να πάρουμε την πατρίδα μάς πίσω. Ο Θεός και ο λαός είναι μαζί μας.

  11. ο μπακογιαννησ εβαλε καδουσ και μαζευουν τα ολα σκουπιδια !
    αυτα ακουσα απο ταξιτζή πριν δύο χρόνια και μου πέσαν τα μαλλιά
    αλλα για την κορη του που την πηδάνε πακιστανοί δεν είπε κουβέντα

  12. Δεν αξίζει Θεέ μου ο Κασιδιάρης στο έθνος το αμαρτωλό. Όλοι σε ξέχασαν. Μόνο εγώ έχω μείνει να μεσιτεύω υπέρ αυτών. Τη δουλειά που θα έπρεπε να κάνουν οι τράγοι δηλαδή.

  13. Βγάλτε τον έξω καριολόπουστες δικαστές της πούτσας. Όταν μπει ο τούρκος νομίζετε ότι δεν θα σφάξει τα παιδιά σας; Αδιακρίτως θα σφάζει, όποιον πάρει ο χάρος. Φάτε λεφτά μετά σιχάματα.

  14. Παραιτήσου άχρηστε, ανίκανε καριολόπουστα. Είσαι ανίκανος να οδηγήσεις το έθνος. Θα έρθει η στιγμή που θα παρακαλάμε τον Κασιδιάρη να αναλάβει τις τύχες του έθνους.

  15. Τα νεοδημοκρατικά και αριστερά σκουλήκια τί πιστεύουν; Ότι αυτοί θα τη γλιτώσουν αν αρχίσουν να σφάζουν τα τζιχάντια; Ότι δεν θα απαγάγουν τις κόρες τους;

  16. Εύχομαι ο Κύριος, που πάντα σώζει την τελευταία στιγμή για να καταλάβουμε ότι αυτός μάς έσωσε, να μας ελεήσει και έστω και την ύστατη στιγμή να τους φωτίσει το νου να ψηφίσουν το σωστό για το έθνος.

  17. 3 χρόνια σου ζητάμε να πάψεις να είσαι dpg και να γίνεις πάλι Γιαννακόπουλος. Έστω και καθυστερημένα έγινες πάλι Γιαννακόπουλος, σαν τον Παύλο και τον Θανάση. Έχεις κάποια σάιτ που πρέπει να πολεμήσουν το ανθελληνικό τόξο των ανθελλήνων καναλαρχών εφοπλιστών. Αύριο κάνουμε την Αθήνα Ελληνική και μετά ακολουθεί η Ελλάδα. Οι μόνοι που θα στεναχωρηθούν θα είναι οι παιδεραστές, οι βολεμένοι του ανώμαλου ανθελληνικού τόξου και το κεερφα των λαθρομεταναστών που στηρίζει Μπακογιάννη! Που ο Μπακογιάννης τους παραχώρησε περίπτερο για να βρίζουν την Ελλάδα και όχι τους δουλέμπορους! Ελληνική αντεπίθεση με Ηλία και κλάμα τα τουρκοκάναλα και οι λαθρολάγνοι δημοσιογράφοι τους!

  18. Τα συστημικά ΜΜΕ μόκο για Κασιδιάρη. Δεν λένε απολύτως τίποτε, σαν να μην υπάρχει. Προφανώς υπάρχει γραμμή άνωθεν να μην αναφέρουν καν το όνομα του. Ο Κασιδιάρης θα πάρει βέβαια ένα καλό ποσοστό, όμως έχουν καταφέρει πολύς κόσμος να μην ξέρει καν ότι θα κατέβει στις εκλογές. Αυτό σίγουρα θα του κόψει πολλές ψήφους.

    1. Αυτό που λες είναι πολύ σωστό!! Και εμένα μου έκανε εντύπωση ότι όχι μόνο τα ΜΜΕ αλλά ούτε και τα πιο μικρά σάιτ δεν έχουν το όνομα του Κασιδιάρη. Όλα είναι στημένα και κανονισμένα. Τώρα αν αυτό είναι Δημοκρατία τι να πω!! Ο Κασιδιάρης είναι φυλακή ο άνθρωπος τι να κάνει! Θα πάρει βέβαια ένα σημαντικό ποσοστό!!?!

  19. Με τη δικη σου βοήθεια Δημητρη, ολα ειναι πιθανά και ευκολα!

  20. Ναζί κανείς η να μη ζεί….ιδού η απορία…η μήπως…και ναζί και μόνος ίδιος είναι ο πόνος;

    1. Αφού δεν θέλεις τον Έλληνα Ηλία, ψήφισε το Ισλάμ που εκπροσωπούν όλοι αυτοί που σπέκλεισαν τον Ηλία. Τον Ηλία που φωνάζει για τους μουσουλμάνους που στοιβάζονται ελεύθερα στην Ελλάδα του Μπακογιάννη κσι του συριζαίου Ζαχαριάδη κατοίκου των Βορείων Προαστίων.

  21. Πολύ τον γουστάρω αυτόν τον τύπο. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις αναρτήσεις του, και με βρίσκουν σύμφωνο. Μακάρι να δικαιωθεί, για το καλό της Αθήνας, που βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση από ποτέ, με τον ανεκδιήγητο δήμαρχο Μπακογιάννη.

Comments are closed.