Δημήτρης Κουφοντίνας: Σταματάει την απεργία πείνας

Κοινοποίηση:
koufontinas

Σταματάει την απεργία πείνας ο καταδικασμένος για τρομοκρατία Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας μετά από 65 ημέρες άρνησης τροφής.

Σε ανακοίνωσή του, την οποία έλαβε διά τηλεφώνου η συνήγορός του Ιωάννα Κούρτοβικ και στη συνέχεια δημοσιοποίησε, ο Δημήτρης Κουφοντίνας ευχαριστεί όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν.

Και παρότι δεν αναφέρει ρητά ότι σταματάει την απεργία πείνας η δήλωσή του ερμηνεύεται ως προαναγγελία της διακοπής.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Δεν εχει αρχ@δια το υποκειμενο που θελει να λεγεται ανθρωπος.
    Μονο για μοστρα και μονο με πιστολι στο χερι το παιζει ανδρας.

  2. Οι Ανδρες δεν κλαψουριζουν και μολις δουν οτι δεν τους περναει αλλαζουν γνωμη…. Φυσικα αναφερομαι στον Σωκρατη που δεν δεχτηκε τη βοηθεια των μαθητων του για να αποδρασει ή στον Γ.Παπαδοπουλο που δεν αλλαξε τα πιστευω του για να χρησιμοποιησει ευνοικες διαταξεις και να βγει απο τη φυλακη…. ψιλα γραμματα για τα αριστερα σκουπιδια.

  3. Παρακράτησε τό παραμύθι τών 67 ημερών απεργίας πείνας καί δίψας από τό αμετανόητο κάθαρμα. Ο Philipos έχει δίκαιο. Γιά τόν 19χρονο Παλληκαριδη πού θυσιάστηκε γιά τήν Ένωση Μόκο τά ΜΜΕ . Επρεπε η ΕΠΕΤΕΙΟΣ τού θανάτου του νά τιμάται μέ Δοξολογία καί κατάθεση στεφάνου κάθε χρόνο στό μνημείο του…πού αμφιβαλλω άν φρόντισε κάποιος γιά τήν φιλοτεχνηση του στήν Ελλάδα .

  4. κοπροσκυλο του κερατα τολμησαν και τον συγκριναν με τον Μπομπυ Σαντς,εκεινος αγωνιστηκε για την ενωση της πατριδας του,οπως ο Ευγορας Παληκαριδης που σαν εχθες εφυγε για τα μαρμαρενια αλωνια,αυτος ο αλητης τι εκανε;επαναστατης του κολου

  5. ΣΚ ΤΑ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΣ-ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ.
    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ….ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΟΥΛΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

Comments are closed.