Δημήτρης Κόκοτας: Δυσοίωνα νέα για την υγεία του – «Θέλει πολύ χρόνο, είναι δύσκολα τα πράγματα»

Κοινοποίηση:
ghhjgh

Για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα μίλησε η Ματίνα Παγώνη στην εκπομπή «Πρωινό» με το Γιώργο Λιάγκα.

Με αργά βήματα πηγαίνει η αποκατάσταση του τραγουδιστή, έπειτα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, σύμφωνα με την πρόεδρο του ΕΙΝΑΠ.

«Θέλει ακόμη 3-4 μήνες μέσα»

Για την πορεία του καλλιτέχνη μίλησε η Ματίνα Παγώνη λέγοντας αρχικά: «Αυτή τη στιγμή έχει κλείσει δύο μήνες αποθεραπείας στο νοσοκομείο. Θέλει τουλάχιστον 6 μήνες με τα δεδομένα και την κλινική κατάσταση που έχουμε. Θέλει πολύ χρόνο, είναι δύσκολα τα πράγματα. Παρακολουθείται καθημερινά για να δούμε την εξέλιξη του οργανισμού».

Ενώ πρόσθεσε: «Θα χρειαστούμε ακόμα 3-4 μήνες για να δούμε πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του σε όλα αυτά τα οποία έχει υποστεί από την αρχή. Από την αρχή είναι ίδιες οι επιπλοκές και όσον αφορά τον εγκέφαλο και όσον αφορά την όραση. Θέλει πολύ χρόνο, πάρα πολύ χρόνο. Δεν μπορεί ο Δημήτρης Κόκοτας να πάει ακόμα στο κέντρο αποκατάστασης, θα περάσουν κάποιοι μήνες και μετά. Θα μείνει στο νοσοκομείο».

Ο Δημήτρης Κόκοτας εδώ και ένα μήνα έχει βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ωστόσο παραμένει σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας λόγω των επιπλοκών που έχει στην υγεία του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Έμεινε χωρίς οξυγόνο για αρκετά λεπτά.εγκεφαλος και ζωτικά όργανα δεν πρόκειται να επανέλθουν στην κανονικότητα.τελειωσε το παλικάρι.απλα τον κρατάνε στην πρίζα μόνο και μόνο επειδή είναι ο Κοκοτας.

Leave a Response