Ο Δημήτρης Μπάσης μίλησε για την τραπ και τόνισε ότι δεν τη θεωρεί μουσική, παρά μόνο στίχους που δεν έχουν και νόημα.
«Για μένα η τραπ δεν είναι μουσική. Αυτό που ακούω είναι βασικά στίχος. Είναι πέρα από τη δική μου αισθητική, είναι σαν να μπερδεύουμε προφιτερόλ με σαρδέλα» είπε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Ποιος ειν’αυτος;
Μαλλον οι τραπεριστες τον χονδροπαιρνουνε! Αυτος ειναι καταξιωμενος καλλιτεχνης και να τον παιρνει δεν εχει δωσει δικαιωματα! Κατι… πηδηχταραδες τυπου σνιφ μπιφ αγνωστου προελευσης θελουν προσοχη που το παιζουνε και…αγριοτσολια!
Αυτον τον τυπο, τον σιχαθηκα περα ως περα! Προκειται για ανθελληνικο, σκουληκι! Βρισκομουν σε διαδηλωση στο Συνταγμα, οταν βρεθηκα μπροστα του, ανεμιζοντας την Ελληνικη σημαια! Καθ’ ολη την διαρκεια, εκανε μορφασμους και γκριματσες, του στυλ: “Νισαφι μ’ αυτην”!
Αι σιχτιρ!
Κι αυτός πρέπει να τον ψιλοπαιρνει!!