Χαμός σε πρωινή εκπομπή του Σκάι – Έφυγε δημοσιογράφος από το πάνελ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Big Brother…(βίντεο)

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο-2

Άφωνοι έμειναν οι παρουσιαστές αλλά και οι καλεσμένοι της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΙ, από την αποχώρηση του δημοσιογράφου της Αυγής, Ανδρέα Πετρόπουλου από το πάνελ.

Όπως είπε και ο ίδιος το πρωί της Δευτέρας, όντας καλεσμένος στην εκπομπή, ο λόγος που το έκανε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, ήταν ως έμπρακτη διαμαρτυρία για τα άνανδρα σχόλια του πρώην παίκτη του reality show, «Big Brother», περί βιασμού.

«Δεν θα καθίσω στην εκπομπή, θα φύγω. Δεν είναι σόου, είναι μια έμπρακτη διαμαρτυρία για αυτή την αναπαραγωγή της υποκουλτούρας και του βιασμού που συμβαίνει από χθες» και πρόσθεσε λέγοντας: «Δεν μπορούν να υποτάσσονται όλα στο χρήμα και στις διαφημίσεις. Σας τιμώ ως συναδέλφους, αλλά δεν μπορεί να συνεχιστεί, πρέπει να καταδικαστεί κι από εδώ και θα ήθελα εντελώς συμβολικά… Η δημόσια συχνότητα δεν μπορεί να αναπαράγει αυτά τα πράγματα. Δεν προσβάλλω κανέναν, αλλά συμβολικά… Αυτά προσβάλλουν τη δημοσιογραφία και τη Δημοκρατία»

Ωστόσο, ενώ οι συνάδελφοι του έχουν την ίδια άποψη, κατακρίνοντας αυτές τις δηλώσεις, δεν συμφώνησαν με την απόφασή του δημοσιογράφου να αποχωρήσει από την εκπομπή θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο τους προσβάλει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. ΕΝΑΣ ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΥΟ ΦΕΡΕΦΩΝΩΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΚΑΙ Κ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝ Κ ΜΑΡΙΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟΣΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝ.ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΞΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ,ΑΙΣΧΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ

  2. ασε μωρη λουλου τα δράματα!…

  3. τι τον πείραξε πιο πολύ; Που ένας παίκτης του trash τιβι είπε ότι δε γουστάρει τους γκέηδες ή που υπουργός παιδείας τους σύριζα είπε ότι οι γυναίκες δεν ξέρουν μαθηματικά; Μήπως κάτι ξέρει ο πετρόπουλος σαν σκουπίδι προς σκουπίδι

  4. Τούς συναδέλφους τού πρόσβαλε πού τον καλέσανε και αυτοί εργαζόμενοι είναι, έχει ευθύνες ο εργαζόμενος γιά τις μαλακίες τού εργοδότη τού;
    Όταν τον καλέσαν έπρεπε να αρνηθεί και να τούς πεί και το λόγο, όλα τα άλλα είναι παπάτζες.

  5. χεσμενο τον εχουμε και αυτον και το τουρκοκαναλο του λαθροφουζου

  6. oταν δεν εχεισ τι να πεισ για τα ελληνο-τουρκικα ριχνεισ την μπαλα στο big brother χαχαχαχαχα …… αρε σουργελα

  7. Βγάλτε το σκουπίδι , να μην υπάρχει αυτό το κανάλι στις τηλεοράσεις σας. Αλλιώς είστε άξιοι της μοίρας σας . Κάντε τους να εξαφανιστούν , στο δικό σας χέρι είναι.

  8. Ποιοι ηταν παροντες στην εκπομπη?
    Για να μπορουμε να καταλαβουμε ποση σημασια εχει αυτη η αποχωρηση,πρεπει να ξερουμε ποιοι ησαν στο πανελ!!
    Ποιος ηλιθιος ανεβασε αυτο το ..μισο αρθρο?..
    Δεν παμε καλα…

  9. Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΛ? ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΚΑΙΓΟΤΑΝΕ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΥΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΣΚΙΣΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ο ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΑΛΕΞΗΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΟΤΑΝ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΖΕ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΛΗΨΙΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ? ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΘΕΑΤΡΟ ΔΙΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΓΛΥΤΣΑΣ. ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

    1. Να υποθέσω οπαδός της Νέας Δημοκρατίας των κλεφτών και των παιδόφιλων; Αυτών που οδήγησαν τη χώρα στη πτώχευση και στα μνημόνια; Κι αν ο Τσίπρας πούλησε το όνομα Μακεδονία, κάτι που είχε συμφωνήσει κι η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, η τωρινή κυβέρνηση θα παραδώσει τμήμα μέσω διαλόγου τμήμα ελληνικού εδάφους στον εχθρό. Οι τελευταίοι που το έκαναν ήταν η χουντικοί με την κυπριακή τραγωδία.

  10. Ο “Αυγίτης” δημοσιοκάφρος πάντα μαϊντανός τού πάνελ στόν ΣΚΑΪ, τό παίζει θέατρο καί αριστερός, καί “αντιπολιτευόμενη “φωνή στό τουρκοκάναλο φερέφωνο τής Ν.Δ,τού μητσοτάκη.
    Μιλάμε γιά τόν πάτο τής ενημέρωσης που συναγωνίζεται τώρα καί τό ΜΕGA μέ τόν ευαγγελάτο, ως πρός τό ποίος ξύνει καλύτερα τόν πάτο.

  11. Ρεεεε ο Καιριδης μιλαει για εθνικο φρονημα!!!!! χαχαχαχα
    Δεν ειμαστε παιδια των Οθωμανων;;;

  12. Στο Τουρκοκαναλο με τις αισχρες εκπομπες να μην πηγαινει κανεις…

  13. Δεν μπορείς να πηγαίνεις προσκεκλημένος σε τηλεοπτική εκπομπή και να ανταποδίδεις την πρόσκληση κατ’ αυτόν τον τρόπο. Έστω και αν υπάρχουν εμφανείς κομματικές διαφορές, ο σεβασμός στους συναδέλφους χαρακτηρίζει το ήθος και τον χαρακτήρα μας. Νούμερο ολκής. Ποτέ δεν μου ήταν συμπαθής!

  14. Και τότε γιατί πήγες ρε νούμερο; γιά να αποχωρήσεις μετά τάχα μου δήθεν θιγμένος…ούστ θέατρο.

    1. Πήγε για να φύγει στέλνοντας το δικό του προσωπικό μήνυμα και πολλών άλλων που τους εκφράζει.Αυτο σας πείραξε δηλαδή?Οι συνάδελφοι του ένοιωσαν λέει προσβεβλημενοι με την αποχώρησή του,ενώ όχι με αυτές τις χυδαίες εκπομπές που προβάλλει το κανάλι που δουλεύουν?Αυτό κι’αν δεν είναι υποκρισία…

      1. “” Οι συνάδελφοι του ένοιωσαν λέει προσβεβλημενοι με την αποχώρησή του,ενώ όχι με αυτές τις χυδαίες εκπομπές που προβάλλει το κανάλι που δουλεύουν?Αυτό κι’αν δεν είναι υποκρισία…”” Τ Ε Λ Ε Ι Ο Τ Α Τ Η !!!!!!! περφεκτ!!!!

Comments are closed.