Δημοσιογραφική έρευνα: ΛΥΣΣΑΡΕΣ «ΣΥΚΙΕΣ» ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Ομοφυλόφιλοι, γάμοι, υιοθεσίες, έκνομη πληρωμένη τεκνοθεσία από παρένθετες μητέρες, επώνυμοι πολιτικής, τηλεόρασης και ολιγαρχίας που τους υποστηρίζουν μανιωδώς. Τι προβλέπει ο νόμος, τι θέλουν να πετύχουν στη Βουλή οι γκέουλες βουλευτές. Και οι … «κρυφοί». Ο «θηλυπρεπής Κουτσούμπας» και ο Προκόπης Παυλόπουλος που «του’ σφιγγε τα λουριά ο Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς» !

Κοινοποίηση:
1_SK.indd

teaser_14-10-2023

SΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

24_.indd

Στο φύλλο της 14ης και 15ης-10- 2023  του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

24_Maketa_MAKTV.indd

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-journalist

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ο ερντογάν είπε κάποτε ότι θα φοβούνται οι Ευρωπαίοι να περπατήσουν. Νάτα τώρα με τόσα εκατομμύρια μουσουλμάνους που μαζέψανε που δεν ξέρουν ποιος είναι τζιχαντιστής και ποιος όχι και τρέμουν μη γίνει καμιά βομβιστική επίθεση. Α ρε λαμόγια Ευρωπαίοι πολιτικοί και λαθρολάγνοι καναλάρχες τι μίζες πήρατε από Κατάρ και Σαουδική Αραβία και Σόρος και μαζέψατε εκατομμύρια μουσουλμάνους λαθρομετανάστες όταν εσείς είστε φυλαγμένοι στις βιλάρες σας και δεν ξεμυτάτε χωρίς σωματοφύλακες δειλά ανθρωπάκια.

  2. Αυτοι οταν χεζουν δεν θα σβιγγονται καθολου γιατι τα σκατα θα πεφτουν μονα τους χωρις σφιξιμο !!!!!!!

  3. Ο Δημήτρης είναι Δημητρούλα; Το γυαλίζει το πόμολο; Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή την μπουρδελοχώρα.Βέβαια θα μου πείς με τον ξεσκισμένο τον πισωκούνα που είχαν για αρχηγό τους οι άπλυτοι τι περιμένεις όλοι πισωγλέντηδες και τζιβιτζιλούδες θα γίνοντουσαν στο τελος…

  4. Με λένε Πόπη απ’ τον παππού μου τον Προκόπη που λέει και το άσμα. Προκόπη και εσύ τέκνο
    την κουνάς την αχλαδιά;;;;

  5. Μετά τη μεταπολίτευση οι περισσότεροι Έλληνες έγιναν ή θα γίνουν γκέι. Αλλά δεν τι παραδέχονται

      1. Δεν είμαι εγώ.Έστειλα σχετικό κείμενο, που δεν αναρτήθηκε.
        Οι Εβραίοι κάνουν παρέλαση κ στο Μακελειό.

  6. Ο Παυλόπουλος είναι μασωνος 33ης τάξηε Εβραίος Ισραηλινός με καταγωγή από την Ερυθραία και τις μεγάλες στοές της αποκάλυψης. Η γιαγιά του ήταν πρώτη μάγιστρος του μεγάλου Κάστρου της ανατολής στη Σητεία και ο πατέρας του αρχικαπετανιος των εφτά βιβλίων των σωφων των βουνών, έξω από τη Σιών. Έχει ακόμα το σπίτι εκεί και πάει κάθε δεύτερο Σάββατο. Αναφορές για αυτό υπάρχουν στα βιβλία: Σιών, αυτή το βουβό του Γιάννη Τσεκεμπικη και στα άπαντα του παπουλη της ανατολής, πατέρα Θεόφιλο τιτο Πατρίκιο. Ψάξτε το να το δείτε. Ο Παυλόπουλος είναι φίλος των 18 λεπτών πόλεων. Όχι 15. 18 είναι νέα θεωρία γιατί εσωκλείει και 3 λεπτά για πάρκινγκ

    1. Έτσι να είναι πως μας βοηθά; Επειδή ο λαός μας έχει γίνει ηλίθιος. Και γιατί αυτά δεν έχει αποκαλύψει ποτέ ο τύπος Χέρι-χέρι ο Καρατζαφέρης; Αλλιώς προχωρούσε από το 2000,μα δυστυχώς χάλασε πια. Εκτιμώ ότι εκβιάζεται από την ΝΔ. Πώς αλλιώς εξηγείται που έγινε το πειθήνιο όργανο της ΝΔ.
      Επίσης:Δυστυχώς δεν ξαναγίνεται ένας Μεταξάς,ένας Γεώργιος Παπαδόπουλος.

      1. Αυτοί που λες φίλε μου ο Πλαστήρας ο Μεταξάς και ο Παπαδόπουλος απέδειξαν την αξία τους στα πεδία των μαζών. Όλοι τους με αριστεία ανδρείας και πολεμικούς Σταυρούς. Πλαστήρας και Μεταξάς στους Βαλκανικούς πολέμους και Μικρασιατική Εκστρατεία και ο Παπαδόπουλος στον Ιταλικό πόλεμο και Ανταρτοπόλεμο. Άνδρες ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ και ανδρείοι. Δέστε και τους σημερινούς και βγάλτε συμπεράσματα!!!

  7. Τι λέτε βρε παιδιά; ο γέρος και η Ντόρα;😳

  8. Δηλαδή θα λέμε του π@υστη το κάγκελο και όχι της π@υτανας το καγκελο και αντί του γ@μω την π@υτανα μου, θα λέμε γ@μω τον π@υστη μου. Πως αλλάζουν οι καιροί.

      1. Ρε ηλίθιε που με αποκαλείς κρυφή, αφού ειρωνεύομαι μήπως είσαι εσύ καμία που γεννήθηκε στα χρόνια της πουστιας και της πουτανιας απο το ογδόντα και μετα και δεν τα έχεις ακούσει αυτά.

    1. Η π@υτανα δεν έχει κάτι το μεμπτό η το κατακριτέο!! Γυναίκα είναι και δικαίωμα της!! Στο χωριό μου λένε μια σοφή κουβέντα : καλύτερα δέκα κόρες π@υτανες πάρα ένας γιος π@υστης: !!!!

      1. Ε ναι,γιατί οι πουτάνες φέρνουν και λεφτά στο σπίτι

        1. Και ο πουστις φέρνει. Αλλά ένας απέναντι σε 10, τι να κλάσι.

Comments are closed.