Δημοσιογραφική πιάτσα: Ποιος πολιτικός αρχηγός είναι ο περίγελος των πάνελ;

Κοινοποίηση:
kouiz

Δεν μας ξεφεύγει τίποτα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Σύμφωνα με αυτά που ακούγονται στην δημοσιογραφική πιάτσα, γνωστός πλέον πολιτικός αρχηγός έχει γίνει ο περίγελος των πάνελ. Απόλαυση για δημοσιογράφους και τεχνικούς.

Τον καλούν στα κανάλια μόνο και μόνο για να γελάσουν! Δεν είναι εύστροφος, δεν προετοιμάζεται σωστά, κολλάει και πολλές φορές νευριάζει! Βούτυρο στο ψωμί κάθε συστημικού δημοσιογράφου!

Μάλιστα πολλές φορές έχει δυσανασχετήσει και η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος στο οποίο προεδρεύει. Γνωστός βουλευτής μάς τόνισε: « Τι θέλει και πάει στα κανάλια; Δεν καταλαβαίνει ότι εξευτελίζεται;».

Αυτά για την ώρα. Ποιος είναι όμως;

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Έλα ευκολάκι,ο Φελόπουλος ο κηραλοιφάκιας,επαναλαμβάνει το ίδιο πράγμα 15 φορές για να το εμπεδώσει και ο ίδιος

  2. Κομμα Βελοπουλου:Διορισμενη στο ευρωκοινοβουλιο η συζυγοs του ευρωβουλευτη Μανωλη Φραγκου!
    Η Νικολετα Σερετη εχει βρει θεση στην πολιτικη ομαδα ECR,στην οποια ανηκει η Ελληνικη Λυση!
    Παρεπιμπτοντωs η μητερα τηs κυριαs Σερετη,Δημητρα Κρητικου ειναι Αντιπροεδροs τηs Ελληνικηs Λυσηs και δεξι χερι του Κυριακου Βελοπουλου!
    greeknewsondemand.com/2023/12/

    1. Καλύτερη είναι η Τασία?

      Κρατήστε την λοιπόν να κάνει παρέα στους λάθρο στα νησιά μας απέναντι από την Τουρκία σαν καλό σκιάχτρο που είναι…

      Και πείτε μου ρε λεβέντες εδώ όλοι σας που έχετε αφηνιάσει με τον Βελόπουλο, ποιον πρέπει να ψηφίσουμε?

      Τον Στίγκα το πουτ@ν@κι του Μιζοτάκη?

      Το κόμμα Κασιδιάρη που μπορεί να έρθει η μπορεί να μην κατέβει η μπορεί να κοπεί κανείς δεν θα ξέρει μέχρι την τελευταία στιγμή πάλι?

      Και αν δεν μπορέσει να κατέβει ο ίδιος ο Κασιδιάρης να μας πετύχει άλλος ένας Στίγκας?

      Τουλάχιστον ο Βελόπουλος ασκεί αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, ο Στίγκας όμως όχι, οπότε σας παρακαλώ επιχειρηματολογήστε υπέρ του ποιου πιστεύετε ότι πρέπει να ψηφίσω, γιατί σε αυτό το σημείο τα μάτια μας έχουν δει ότι δεν έχουν δει γενεές δεκατρείς και έχουν αποδεί πλέον…

      Σκοπός ναι μεν είναι να ενωθεί η δεξιά, αλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος, όχι με το να θυσιάσει τις αρχές της για το πρόσκαιρο εκλογικό όφελος…

      Πχ τις αηδίες που κάνει η Μελόνι τελευταία εγώ εάν είμουνα Ιταλός θα ψήφιζα Casa Pound από αγανάκτηση!

      Σαφώς οπότε κόκκινη γραμμή είναι το μεταναστευτικό, πρέπει να πάρουν όλοι τους τον πούλο και άμεσα!

      Αντίστοιχα και λοιπές κόκκινες γραμμές σε πατριωτικά θέματα, (Σκοπιανό, Κυριαρχικά δικαιώματα κτλ) όπως και στο αυξανόμενο κόστος ζωής / καταπολέμηση της φτωχοποίησης / και το δημογραφικό που είναι αλληλένδετα θέματα στην πραγματικότητα…

      Από την άλλη όμως πρέπει να δούμε και κάποια στιγμή άσπρη μέρα…

      Οπότε τι πιστεύετε όλοι εσείς ότι πρέπει να ψηφίσουμε για να μπορέσουμε να δούμε σκληρή δεξιά κυβέρνηση στην Ελλάδα επιτέλους ρε γ@μωτο?

      Τα δημογραφικά trends υπάρχουν, όπως και παγκοσμίως, έτσι και στην Ελλάδα που οι ηλικιωμένοι είναι αριστεροί σε γελείο βαθμό λόγω του Ανδρέα πεθαίνουν κατά χιλιάδες και οι νέοι Έλληνες είναι πιο δεξιοί από ποτέ [(20% της νεολαίας, και μιλάω και για άνδρες και γυναίκες, άρα οι άνδρες είναι τουλάχιστον κατά 30 % και παραπάνω βασικά δεξιοί και ας μην εκφράζονται έτσι), άμα ψάξετε τις νεότερες δημοσκοπήσεις,] από την στιγμή που συνέβη το Πολυτεχνείο, οπότε έχει έρθει η ώρα, λόγω και του κατακερματισμένου πολιτικού σκηνικού, να βγάλουμε σκληρή δεξιά ως αξιωματική αντιπολίτευση για να αναλάβει εν καιρό την εξουσία από τον Μητσοτάκη!

      Υ.Σ. Ο Βελόπουλος κέρδισε πάρα πολύ από τους ελεύθερους επαγγελματίες, πλέον βρίσκεται στο 8%, στην τέταρτη θέση μαζί με το ΚΚΕ ή έστω ελαφρά πίσω του, είναι στο +2,5 % με βάση την τελευταία δημοσκόπηση του Interview, χωρίς να χάνουν τα άλλα δεξιά κόμματα ( Σπαρτιάτες, Νίκη ) δημοσκοπικά…
      Οπότε εισέπραξε καθαρά αγανακτισμένες ψήφους ελεύθερων επαγγελματιών από την Νέα Δημοκρατία…

  3. ολοι ειναι περιγελοι….

    ακομη και αυτοι που βλεπουν τηλεοραση

Comments are closed.