Δημοσκόπηση: Καταρρέουν με κρότο οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ – Αυξάνει ποσοστά ο Βελόπουλος

Κοινοποίηση:
ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ

Πρώτη με ένα προβάδισμα της τάξης των 15,4 ποσοστιαίων μονάδων αναδεικνύεται η ΝΔ έναντι του δεύτερου ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Interview όσον αφορά την ψήφο στις Ευρωεκλογές.
Βάσει της έρευνας, στο ερώτημα για το ποιο κόμμα θα ψηφίζατε εάν γίνονταν ευρωεκλογές την επόμενη Κυριακή, το 29,2% λέει ΝΔ και το 13,8% τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στην τρίτη θέση με 12,4% βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ και ακολουθεί το ΚΚΕ με 6,8%.
Εντυπωσιακή αύξηση στη δύναμη της φέρεται να καταγράφει η Ελληνική Λύση, η οποία λαμβάνει το 6,5% των ψήφων, με τη Νίκη να βρίσκεται στο 3,3% και τους Σπαρτιάτες στο 2%.
Όσον αφορά τη Νέα Αριστερά αυτή περιορίζεται στο 2,5%.

2_148.jpg
Εθνικές εκλογές

Σε ερώτηση τι θα ψηφίζατε αν γίνονταν εθνικές εκλογές, η διαφορά ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 18,2%.
Η ΝΔ λαμβάνει το 31,2% των ψήφων και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί με 13% αφήνοντας στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ με 12,5%.
Ακολουθούν το ΚΚΕ είναι με 6,7%, η Ελληνική Λύση με 6,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 3,1%, οι Σπαρτιάτες με 2% και η Νίκη με 4%.
Όσον αφορά την κοινοβουλευτικής ομάδα «Νέα Αριστερά», λαμβάνει ποσοστό 2%, με την εκτίμηση ψήφου να κυμαίνεται ανάμεσα στο 2% και στο 3%.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

20 Σχόλια

  1. Ναι, ρε εξυπνάκια (!!!), εσύ που “δεν” ψηφίζεις ό,τι σου λένε οι άλλοι (απατεώνες, ψεύτες, κλέφτες, προδότες πολιτικάντηδες που διαμορφώνουν και κατευθύνουν μέσω των μμε την κοινή γνώμη) … να έγραφε σε ένα χαρτί, να το έριχνε στην κάλπη, για να κηρυχθεί άκυρο, με δημοκρατική διαδικασία … ΜΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΞ ΠΙΑ …

  2. εμεις ειμαστε με τον Ηλια…….

    το κομμα του Στιγκα ηταν μια παρενθεση για μας…..
    ο Στιγκας φερθηκε αχαριστα και ηλιθια

  3. Όταν αναφέρεσαι στην δημοκρατική διαδικασία των εκλογών, αυταπατάσαι αν πιστεύεις ότι εκλέγεις εσύ την διακυβέρνηση της Χώρας. Η εφαρμοζόμενη πολιτική είναι προαποφασισμένη και απλά διαλέγεις έναν εικονικό φορέα, από αυτούς που σου προσφέρει το σύστημα.
    Τον Ηλία Κασιδιάρη, το σύστημα τον έχει αφορίσει, όπως ακριβώς αφόρισαν την Ιερή Επανάσταση του 1821, οι πρόγονοι όλων των εκπροσώπων στο κοινοβούλιο, πλην όσων αποπεμφθούν επειδή δεν θα προσκυνήσουν.
    Εσύ λοιπόν, ψηφίζεις ή στις εκλογές αμολάς χαρταετό;
    Αν ψηφίζεις, επιλέγεις κάποιον ραγιά, ή πετάς ένα χαρτάκι με αυτόν που προτιμάς;
    Επειδή το 1ο λέγεται εθισμός στην υποτέλεια και το 2ο λέγεται άκυρο και αυξάνει τα ποσοστά του 1ου κόμματος…

  4. Στίγκα, χάρη στον Ηλία έγινες βουλευτής και τον σποκήρυξες. Σε ψηφίσαμε γιατί μας το ζήτησε ο Ηλίας που τον απέκλεισαν παράνομα. Μπράβο στον βουλευτή Φλώρο που ανεξαρτητοποιήθηκε από την αρχή. Εννοείται ότι τώρα ο Στίγκας θα πάρει τις ψήφους που πήρε όταν ήταν υποψήφιος στον Λεβέντη! Ηλία, κατέβασε νέο κόμμα και βάλε και τον γίγαντα Στέφανο Χίο να πάρει μεγαλύτερο ποσοστό από το 5% που πήρε ο Στίγκας που τα βρήκε με τη ν.δούλα. Εννοείται ότι θα ακολουθούμε τυφλά τον Ηλία όσο τον απαγορεύει το ανθελληνικό φιλοισλαμικό τόξο της νδούλας που κυβερνάει αλλά και το κλεφτοπασόκ και ανθελληνικός σύριζα που τάχα αντιπολιτεύονται ενώ συμφωνούν στην αντικατασταση του Ελληνικού πληθυσμού από τους λαθρομετανάστες και συμφώνησαν ακόμα και στα λοκντάουν επί κοροιδοιού!

  5. Εσύ είσαι αφελής. Όλες οι ψήφοι που πήραν οι Σπαρτιάτες, τις πήραν επειδή έδωσε γραμμή ο Ηλίας. Δεν μπορούσαμε να τον ψηφίσουμε, ακριβώς επειδή με νομικίστικα τεχνάσματα, και καθόλου δημοκρατικές διαδικασίες, τον έθεσαν εκτός. Και πάλι, αν χρειαστεί που εύχομαι να μην χρειαστεί να ψηφίσουμε άλλον αντ αυτού, το ίδιο θα πράξουμε.

  6. Το κάψανε το χαρτί τους οι Σπαρτιάτες και πιο πολύ ο Στριγκάκιας ο άσχετος με την πολιτική.Ευκαιριατζής,μόνο για να πάρει τα φράγκα

  7. Δεν πάει να πούλησε την Μακεδονία ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΗΛΙΘΙΟΙ Έλληνες θα τους ψηφίσουν πάλι!!!!!!!!
    Ότι πάθουμε, εμείς οι ίδιοι θα φταίμε, μην ακούσω κανέναν να διαμαρτύρεται, θα τον βαρέσω!!!!!!!!!! Λατινοπούλου χίλιες φορές!!!!!!!!!!!!!

    1. Αυτή η γυναίκα, συμπεριφέρεται ως ινφλουένσερ.
      Μέικ απ, κραγιόν και πολιτικός λόγος πασπαλισμένος ελαφροπατριωτικές νότες.
      Ήταν ή δεν ήταν με τον εγγονό/γιό του βρυκόλακα;
      Ό,τι έκανε ο Μαρέβας μέχρι τον Ιούνιο του 2021, της άρεσε. Η εκποίηση της Μακεδονίας, άρχισε από το 1990 και τον γέρο βρυκόλακα, προχώρησε από τον μπουχέσα καραμανλή, συμφωνήθηκε το 2018, με την συναίνεση του Κυριάκου, συνεχίστηκε η πώληση από την ΝΔ ΚΑΙ την Λατινοπούλου, έως το 2021.
      Αντιπερισπασμός και ανάχωμα στην ροή ψήφων προς τον Ηλία Κασιδιάρη.
      Επειδή φαίνεται θερμή, υποθέτω ότι είναι το παρουσιαστικό της που σε τραβάει να την ψηφίσεις!

  8. Δεν πάει να πούλησε την Μακεδονία ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΗΛΙΘΙΟΙ Έλληνες θα τους ψηφίσουν πάλι!!!!!!!!
    Ότι πάθουμε, εμείς οι ίδιοι θα φταίμε, μην ακούσω κανέναν να διαμαρτύρεται, θα τον βαρέσω!!!!!!!!!!

  9. Απελπισια. Δεν υπαρχει πια σωτηρια γι’αυτον τον λοβοτομημενον λαο

  10. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ.

  11. ΑΦΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΒΟΤΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΒΟΛΙΚΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΗΛΙΑΣ ΔΑΓΚΩΤΟ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

  12. Για τα μπάζα και οι δύο(Στρίγκας-Μπεεελόπουλος)!!!
    ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!

    1. Γιατί ρε φίλε παοκσή ; Εσένα ο Μητσοτάκης σε έσωσε από την Γ εθνική με νόμο που ψήφισε νύχτα

      1. εσενα σε εσωσε που κατεβασαμε φρενα και αντι για 4 δε σου ριξαμε 8….ρουφα λιγη σκονιτσα τωρα αυτη την καλη που πουλαει ο χοντρος για να συνελθεις….

      2. εσενα σε εσωσε που κατεβασαμε ταχυτητα και αντι για 4 δε σου ριξαμε 8…ρουφα λιγη τωρα σκονη, απο την καλη που πουλαει ο χοντρος για να συνελθεις….

  13. Και σωστά καταρρέει.
    Εμείς ψηφίσαμε ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ για να στηρίξουμε την επιλογή του Ηλία Κασιδιάρη, σε καμμία περίπτωση τον βλάκα που προεδρεύει.
    Και θα υποστηρίξουμε όποιον χρειαστεί, προκειμένου να αποφυλακιστεί και να αναλάβει τον ρόλο, τον οποίο προορίζεται να διαδραματίσει στα κοινά της Χώρας.

    1. ” για να στηρίξουμε την επιλογή του Ηλία Κασιδιάρη” ??? ΜΠΡΑΒΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ , ΨΗΦΙΖΕΙΣ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΑΝ ΗΘΕΛΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΑΣ ΕΓΡΑΦΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΡΙΧΝΕΣ ΜΕΣΑ.. ΜΑ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΠΙΑ…

      1. Μεγάλε, τα άκυρα τα βλέπουν ως “ελαφρά δυσαρέσκεια” για την πάρτη τους. Μόνο τα έγκυρα μετράνε. Και ναι, θα ψηφίζουμε συνέχεια ότι πει ο Ηλίας, ακόμα και αν πει να ψηφίσουμε κάνα κουνάβι.

Comments are closed.