Δημοσκόπηση έδειξε την επόμενη σοβαρή πολιτική εξέλιξη που έρχεται στην Ελλάδα

Κοινοποίηση:
vouli-

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω…

Δημοσκόπηση της Metron Analysis δείχνει πως πλέον το ποτάμι για την επόμενη σοβαρή εξέλιξη στα πολιτικά δρώμενα της χώρας δύσκολα θα γυρίσει πίσω!

Όπως παρουσιάστηκε στη δεύτερη μέρα του Συνεδρίου του Ινστιτούτου Τσίπρα, το αίτημα για συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος!

Ο διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis, Στράτος Φαναράς, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο του Ινστιτούτου Τσίπρα, έδειξε πως το 69% των πολιτών πιστεύει ότι τα κόμματα του προοδευτικού χώρου θα πρέπει να ενωθούν σε ένα ενιαίο σχήμα, το οποίο προφανώς θα διεκδικήσει την κυβέρνηση της χώρας!!!!

Στον αντίποδα, το 27% υποστηρίζει ότι πρέπει να διατηρηθεί η υπάρχουσα κατάσταση.

Στην ερώτηση αν «θα πρέπει να υπάρξει σύγκλιση σε ένα ενιαίο σχήμα», το 83% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ και το 83% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ απάντησαν «ΝΑΙ», ισχυρίζεται η δημοσκόπηση!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.

  2. Εντάξει, η φράση “Ινστιτούτο Τσίπρα”, παίζει να ειναι το συντομότερο ανέκδοτο του πλανήτη. Και θα έπρεπε να ντρέπονται όσοι παρευρίσκονται στις συνομιλίες. Ποιο ινστιτούτο ρε καραγκιόζη, που δεν ξέρεις να γράψεις το όνομά σου; Αλλά βέβαια κάποιοι απ’ έξω σε χρηματοδότησαν να το κάνεις, για να παρουσιάσεις πάλι το Ζάεφ και τον Κοτζιά, και να επικυρώσες την προδοσία. Λαμόγιο

  3. Ψωροκωσταινα χιλιοχρεωκοπημενη της αρπα κολας! Των φριτς το καγκελο γινεται και θα γινεται δε πα να…συνεργαστουνε… ολες μαζι! Γιδοβοσκε sorry εισαι….αντρας και τοχεις αποδεθξει στο ευρω…κυνοβουλιο!

  4. “” …….πολιτική εξέλιξη που έρχεται στην Ελλάδα “” 😄😄😄 θα ερωτηθη και η πλεμπα για αυτην την πολιτικη εξελιξη???? ισως μετα το ταισμα με τον σανο και τον κοπανιστο αερα???? 🤣🤣🤣

  5. Να συνεργαστουνε; Ουτε στη βουλη δεν πρεπει να ξαναμπουνε αυτα τα κομματα!

  6. Θα τους έχουμε δηλαδή όλους μαζί στο κεφάλι μας. Ζήτω που καήκαμε!

  7. Πού τα βρήκε ο κοπρίτης, που δεν είχε δεύτερο βρακί να βάλει αυτός και η πουτάνα του, τα φράγκα; Η μαλακισμένη η δικαιοσύνη τί κάνει; Ο ξευτιλισμένος ο Πιτσιλής εμάς ξέρει να μας ψάχνει.

  8. Έχω παρατηρήσει πως τα “εγώ” των πολιτικών είναι τερατώδη και αρρωστημένα, σε σημείο που νομίζω πως μισούν ο ένας τον άλλον. Ο καθένας από αυτούς θέλει να είναι αρχηγός για να εξουσιάζει τους υπόλοιπους, διότι τους θεωρεί κατώτερους από τον εαυτό του. Η Ελλάδα δεν είναι σοβαρό κράτος, δεν έχει αξιοκρατία, δεν υπάρχει δικαιοσύνη, στην Αθήνα κυριαρχούν οι παράνομοι ξένοι και η πόλη αντί για στολίδι της Ελλάδας είναι μέσα στην βρωμιά, όπου η εγκληματικότητα φουντώνει. Οι πολιτικοί μάλλον δεν τα βλέπουν όλα αυτά, και όπως έχω καταλάβει δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε για μιά απλή καθαριότητα της Αθήνας. Οι γελοιότητες του Athens pride τους μάραναν.

  9. Ε ΣΥΡΙΖΑ και Κιναλ δε θα χουν μαζί σύνολο 500χιλ. ψηφοφόρους λάθρο ορκ,αλμπανοτουρκους και γεροντια; Και πάλι η μειοψηφία δε μπορεί κ δε νομιμοποιείται να κυβερνήσει μη παίρνετε αέρα επειδή βλέπετε τον άλλο δικτάτορα.

Comments are closed.