Δημοσκόπηση βόμβα του ΣΚΑΙ για την ΝΔ! Χαμόγελα στον Κυριάκο Βελόπουλο!

Κοινοποίηση:
skai

Προβάδισμα 9,5 μονάδων δίνει στην ΝΔ δημοσκόπηση της Pulse που διενεργήθηκε για λογαριασμό του ΣΚΑΪ το διάστημα 24-26 Φεβρουαρίου 2019 σε πανελλαδικό δείγμα 1.323 ενηλίκων.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/398141/dimoskopisi-skai95-brosta-i-nd-katholiki-apodokimasia-polosis-pinakes–28-2-2019/#ixzz5gqqejJCj
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

skai

skai2

Πιο αναλυτικά, στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 30% έναντι 20,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,5%, το Κίνημα Αλλαγής με 6,5% και το ΚΚΕ με 5,5%.

Χαμηλότερα ποσοστά από το 3% επί των εγκύρων που απαιτείται για την είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή καταγράψουν οι υπόλοιποι κομματικοί σχηματισμοί. Η Ελληνική Πλεύση συγκεντρώνει 2,5% και ακολουθούν: η Ένωση Κεντρώων με 2%, η Πλεύση Ελευθερίας με 1,5%, το Ποτάμι, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Δημιουργία Ξανά και η Λαϊκή Ενότητα συγκεντρώνουν από 1%.

Υψηλό είναι το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου, καθώς αναποφάσιστοι και όσοι επέλεξαν να μην απαντήσουν έφτασαν το 11%.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/398141/dimoskopisi-skai95-brosta-i-nd-katholiki-apodokimasia-polosis-pinakes–28-2-2019/#ixzz5gqqknmwC
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τού κ@λου τα εννιάμερα.., μια δημοσκόπιση μεταξυ κωλητών που τα τρώγανε μαζί τόσα χρόνια και τους χρυσοπλήρωναν να λένε οτι τους ζητούσαν.

    Να σας τα πω εγω τα ποσοστά που τα έκανε μια ανεξάρτητη εταιρία απο την Ευρώπη, ακριβώς γι αυτό, για να είναι αντικειμενική, και έχουν πα νι κο βλη θει!

    Βλέπουνε 57% ΑΠΟΧΗ!!!

    ο σύριζα έχει 7%
    η νδ 24% (τα δικά τους παιδια.., εφοπλιστες, “υψηλή” κοινωνία..κλπλ) – παγιωμένο. (…)
    η Χ.Α. είναι πράγματι 8% οσο λένε κι αυτοι
    το κιναλ και ΚΚΕ μόνο για να βγάζουν σέλφι με τους εύζωνες θα ξαναπάνε στο Σύνταγμα
    & λοιποί, 4%
    Παν ολεθρία!

    Όσο λοιπον, κάποιος δήλωνε παρόν και πήγαινε να ψηφίσει, δεν ήξερε κανεις τι ψήφισε! Και έδιναν τον λευκό ή άκυρο ψήφο του στο πρώτο κόμμα ή.. τον αντικαθιστούσαν με ψηφοδέλτια δικά τους(!)

    Γι αυτό και βάζαν τούς π@τανοδημοσιγραφους να κρίνουν τους Έλληνες αδιάφορους και οχαδερφιστες απ’ τα μπ@ρδελοκαναλά τους.. Για να τον αγγίξουν στο ευαίσθητο σημείο του και να του περάσουν την ιδεα, “έλα εσυ να ψηφίσεις και ρίξε λευκό ή άκυρο” (έξυπνο έτσι;) Και τι τα κάνεις εσυ νομοθέτα τού πασοκ-νδ τα λευκά και τα άκυρα; (άφηναν και κάποια για να μην καρφωθούν όμως..)

    Γιατί, δεν γίνεται να βρίζει ο ενας τον άλλον τόσα χρόνια, “καλά να πάθεις Έλληνα που τους ψηφίζεις!” αφήνοντας να εννοηθεί πως αυτός δεν τους ψήφισε. Κάτι δεν έστεκε. Αρα, πολλοί πήγαιναν, αγαπητοί μου, γιατι αισθάνονταν πως έχουν υποχρέωση να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα και.. ΕΡΙΧΝΑΝ ΑΚΥΡΟ Ή ΛΕΥΚΟ! Κανέναν τους δηλαδή! (όπως η γράφουσα!).

    Άρα, είπε τώρα ο Έλληνας που το κατάλαβε, “ωστε αποφασίζεις εσύ, για μένα, τι θα κάνεις τον ψήφο μου, έτσι;.. Ε, ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ! Αφού δεν μπορώ να σου το δώσω να το καταλάβεις με τον νόμιμο τρόπο! Γιατί το λευκό και το άκυρο τα έβσλε ο Νομοθέτης γι αυτους που δεν ήθελαν κανέναν απο τα υποψήφια κόμματα! Πώς θα το έκφραζαν αυτοι; Λευκο ή άκυρο ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ, πείτε στους ξερόλες συνταγματολόγους! Το λευκο, είναι “κανένας” και η ΜΟΥΤΖΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ!
    Πόσα άκυρα να βγούνε απο λάθος σταυρο; Αφου οι περισσότεροι πήγαιναν με έτοιμο φακελάκι με τους εσταυρωμένους! Ήταν εκλογες αυτες(;)
    Εμ, άμα μου έχεις εσυ 100 ονόματα κατεβατό, θα κάτσω να ψηφίσω ή θα διαβάσω για να δώσω εξετάσεις στο πανεπιστήμιο!
    Ψηφίζω πρόσωπο-αρχηγο._ Και αυτός ο μαλάκας μετά έχει την ευθύνη και αναλαμβάνει το πολιτικό κόστος γι αυτους που θα επιλέξει. Ποτέ δεν το κατάλαβα γιατι τόσοι πολλοι αντιπρόσωποι σπο καθε περιοχη;
    Δήμαρχο, δεν ψηφίζουμε;
    Νομάρχη, δεν έχουμε;
    ..θέλουμε και επιπλέον στη βουλη;
    Ωρίστε, απαντήστε μου λοιπον, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που αντιπροσωπεύουν την Κρήτη; ή στην Αττική Ραφήνα-Μάνδρα; Ή ο Νομάρχης;

    Και τότε θα δείτε μαγκίτες τι γράφει και τι εννοει ο Νόμος στην Ελλάδα!!!

  2. Παπάρια. Άμα λένε 8% για την ΧΑ, τότε το πραγματικό ποσοστό της είναι 18%….

Comments are closed.