Δημοσκόπηση New York Times για Τραμπ: Ούτε πολύ συντηρητικός, ούτε πολύ φιλελεύθερος

Κοινοποίηση:
trump-3152024-759

Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση που διεξήχθη από την εφημερίδα New York Times σε συνεργασία με το κολλέγιο, Sienna, οι ψηφοφόροι φαίνεται να εκφράζουν αμφιβολίες για τις πολιτικές τοποθετήσεις της Δημοκρατικής υποψήφιας για την Αμερικανική προεδρεία, Καμάλα Χάρις.

 

Συγκεκριμένα, περισσότεροι ψηφοφόροι θεωρούν ότι η Χάρις είναι “πολύ φιλελεύθερη ή προοδευτική” σε κρίσιμα ζητήματα πολιτικής, συγκριτικά με το ποσοστό εκείνων που θεωρούν τον πρώην πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, “πολύ συντηρητικό”.

Αξιοσημείωτο είναι ότι σχεδόν οι πάρα πολλοί ψηφοφόροι δήλωσαν ότι ο Τραμπ δεν είναι στα άκρα σε κρίσιμα ζητήματα, ενώ μόλις το ένα τρίτο των ψηφοφόρων τον χαρακτήρισαν ως “πολύ συντηρητικό”. Αυτά τα ευρήματα δείχνουν μια ενδιαφέρουσα δυναμική στην εκλογική διαδικασία και αναδεικνύουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Χάρις καθώς προσπαθεί να εδραιώσει τη θέση της στους ψηφοφόρους.

Η πολιτική σκηνή στις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζει να εξελίσσεται, και οι υποψήφιοι καλούνται να προσαρμοστούν στις μεταβαλλόμενες αντιλήψεις του εκλογικού σώματος. Η κατανόηση αυτών των τάσεων θα μπορούσε να αποδειχθεί καθοριστική για την έκβαση των επερχόμενων εκλογών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response