Δημοσκόπηση Pulse: Εξαφανίζονται οι ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ, δυναμώνει ο Βελόπουλος

Κοινοποίηση:
belopoulos

Κατά του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, υπέρ των αιτημάτων των αγροτών και υπέρ της αγοράς των F-35 τίθεται η πλειοψηφία των πολιτών, στη δημοσκόπηση της Pulse, με την ακρίβεια να παραμένει το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.

Πρόκειται για ακόμη μια «σφυγμομέτρηση» της κοινής γνώμης που καταδεικνύει ότι η κοινωνία διαφωνεί με το επίμαχο νομοσχέδιο, ενώ προηγήθηκε και η επιστολή-κόλαφος της Εκκλησίας προς τους βουλευτές, κατά της ψήφισής του.

Όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται αρκετά πιο κάτω από τα ποσοστά που έλαβε στις εκλογές και συγκεκριμένα στο 30,5%, με δεύτερο το ΠΑΣΟΚ πια με 12,5% και τρίτο τον ΣΥΡΙΖΑ με μόλις 11,5%.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ………ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΨΩΡΟΑΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΠΟΙΑΣΑΙ ΕΠΟΙΑΣΑΙ ΟΣΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ

  2. Δεν ξεχνώ πως είναι ο Βελόπουλος είναι “παιδί” του Κατζαφέρη αλλά αυτή τη στιγμή είναι η μόνη φωνή που μιλάει με λογική μέσα στη Βουλή.

  3. Τον Βελόπουλο θέλετε να βγάλετε πρωθυπουργό? Ας ζητήσει πρώτα συγγνώμη για το μνημόνιο που ψήφισε. Όταν ψήφισε το μνημόνιο δεν ήξερε ότι ξεπούλαγε την πατρίδα? Κατόπιν εορτής το παίζει πατριώτης. Προδότης για μια φορά, προδότης για πάντα.

    ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ή Κασι όταν με το καλό βγει.

  4. Δυστυχώς ο δήθεν πατριώτης βελοπουλος που έχει επιχειρήσεις στην Γερμανία… Που αυτός ο ψεφτοπατριωτης τον άκουσα με τα αυτιά μου πριν 4 χρόνια να λέει ότι είμαστε αδέρφια με την κολοφαρα τον αλβανων, το σύστημα τον θέλει γιατί είναι ένας από αυτούς, οπότε τον ελέγχουνε.. Άλλωστε στον Καρατζαφέρη ήταν, παιδί του και αυτός… Καρατζαφέρης… Χα χα άλλος ένας προδότης ψευτο πατριωτης, που έχουμε μπλέξει θεέ μου δυστυχώς.

  5. Και εγώ σου λέω ότι αν συνεχίσουμε έτσι μπορεί κάποτε να γίνει και κυβέρνηση το συγκεκριμένο κόμμα! Άλλωστε το όνειρο του Σβαμπ και του great reset που επιθυμε παγκόσμια είναι να δεί την κάθε κυβέρνηση να έχει κομμουνιστικό καθεστώς τύπου Κίνας και για αυτό και υμνεί συνεχώς το καθεστώς της Κίνας επειδή έχει οικοδομική ανάπτυξη!

  6. το κκε παει για αξιωματικη αντιπολιτευση. καταντια του πατριωτικου χωρου να εχει γεμισει κρυφοφιλελεδες, γραφικους και παραδοπιστους τυπους. ο ενας αχωνευτος, συστημικος, πρωην μνημονιακιας νεοδημοκρατης (για το πρωην δεν παιρνω ορκο) με τις επιστολες και τις κεραλοιφες, ο αλλος με τα λιβανια και τα καλικατζαρακια και ο τριτος εθνικιστης της φαπας που ηταν ετοιμος να στειλει τα στελεχη του στον εισαγγελεα.

  7. το φλεβαρη οταν το ροντβαιλερ που ειναι πολιτικος κρατουμενος βγει,ουτε το μισο τις εκατο δεν προκειται να παρει.

  8. Η μόνη πατριωτική φωνή στη βουλή που πάει κόντρα σε όλους!!! Ας στηρίξουμε όλοι μαζί Βελόπουλο και Σαρακη για να γίνουν 2ο ή 3ο κόμμα!

  9. Δεν λες πράγματα που δεν τα ζήσαμε , αλλά δεν μας λες και ποιος είναι αυτός που είναι στην Βουλή και δεν έχει κάνει τα ίδια , ο λαός λέει όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν , ή κολιός και κολιός από το ίδιο βαρέλι .

  10. ο Σιωνιστης Ανθελληνας ο Βδελλας που ψηφισε Μνημονιο το παιζει Ελληνας αν ειναι δυνατον. Που Ζουμε ρε;;;;;;;;

Comments are closed.