Δημόσιο «εύγε» από τον Άδωνι Γεωργιάδη προς τη Νίκη Κεραμέως που κατέστρεψε το μέλλον 26.000 νέων

Κοινοποίηση:
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με μακροσκελέστατη ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε ένα μεγάλο δημόσιο «εύγε» στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, για τη βάση του δέκα, που είχε ως αποτέλεσμα την εισαγωγή 26.000 λιγότερων σπουδαστών στις πανεπιστημιακές σχολές, αλλά άφησε και την ΣΣΕ με 103 σπουδαστές λιγότερους!

Μάλιστα ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρει σε ένα σημείο της ανάρτησής του ότι «αν τα τμήματα δεν προσελκύουν φοιτητές πρέπει να αλλάξουν αντικείμενο».

Η επιχειρηματολογία του   Α.Γεωργιάδη για τον αποκλεισμό 26.000 χιλιάδων νέων από τα Δημόσια Πανεπιστήμια, (που τώρα η κυβέρνηση πρακτικά του οδηγεί  στα ιδιωτικά Κολέγια  ή στο εξωτερικό) βασίστηκε στο ότι ότι «για να μην έχει γράψει κάποιος ούτε την βάση ούτε τον ενδιαφέρει ούτε του αρέσει να μπει σε κάποιο Πανεπιστήμιο».

Όμως, όπως λέει στη συνέχεια, «αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να είναι καταπληκτικός σε κάτι άλλο και δεν μπορεί να διαπρέψει και να διακριθεί στην ζωή του», αλλά στο Πανεπιστήμιο ορθώς δεν μπήκε!

Διαβάστε τα όσα απίστευτα γράφει:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.