«Διάσπαση» στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα; Με Μητσοτάκη ή με Κασσελάκη;

Κοινοποίηση:
Συνάντηση του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη με τον μέχρι πρότινος συνυποψήφιο για την προεδρεία του κόμματος Νίκο Παππά, στην Βουλή, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023.
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, την πρώτη κιόλας ημέρα κατά την οποία ο Στέφανος Κασσελάκης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τον επικρίνουν διότι δεν ανέφερε το όνομα του γιού της, αλλά και τον παραινούν να «κάνει περισσότερα», υπενθυμίζοντας ότι οι ίδιοι είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο νέος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Κασσελακης δεν έκανε ούτε μια αναφορά στο όνομα του Ζακ, παρόλο που την περασμένη Πέμπτη ήταν η 5η επέτειος του θανάτου του. Είναι σίγουρα μεγάλη υπόθεση να μπορείς να βγεις έξω με το σύντροφό σου και κανένας να μη σε χλευάζει ή να μη σου επιτεθεί. Όμως για χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα αυτό είναι ανέφικτο και επικίνδυνο. Τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα στερούνται πολλά δικαιώματα και οι ζωές τους είναι αβίωτες» προσθέτουν και συνεχίζουν:

«Περιμένουμε από έναν αρχηγό κόμματος που ανήκει στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να δώσει τις μεγαλύτερες μάχες υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου όλες οι ζωές θα έχουν αξία και θα μπορούν να βιωθούν με αξιοπρέπεια και ευημερία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως έχει ο τρόπος με τον οποίο οι γονείς του Ζάκ Κωστόπουλου, υπενθυμίζουν τις προνομιακές επαφές που είχαν στο παρελθόν με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: «Στη συνάντηση μας με τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη τον Ιούλιο του 2022 μας είπε ότι ο Ζακ ήταν ένας σπόρος. Ελπίζουμε αυτός ο σπόρος να καρπίσει με τη βοήθεια των ανθρώπων που έχουν την εξουσία να κάνουν αλλαγές».

Μια σαφέστατη «απειλή» προς τον Στέφανο Κασσελάκη ότι δε θα πρέπει να θεωρεί δεδομένη τη στήριξη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τστστστσσ….περασαν κιολας 5 χρονια που πεθανε ο ζακ?ρε με τι ασχολουμαστε….παιδια πεθαινουν καθε μερα απο πεινα και αρρωστειες σε ολο τον κοσμο καο εμεις ασχολουμαστε ακομα με ενα πρεζονι που μπηκε να ληστεψει ςνα κοσμηματοπωλειο

  2. Τί εννοούσε ο μπάσταρδος; Ο σπόρος του κακού φυσικά. Σκοτωθείτε μαλάκες για τα δικαιώματα των πούστηδων.

Comments are closed.