Διάταγμα Πούτιν: Η Ρωσία προσφέρει ασφαλές καταφύγιο για ανθρώπους που προσπαθούν να ξεφύγουν από τον δυτικό λιμπεραλισμό

Κοινοποίηση:
russian-president-vladimir-putin-696x463

Σύμφωνα με διάταγμα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, οι ξένοι υπήκοοι θα έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση για προσωρινή διαμονή στη Ρωσία «εκτός της ποσόστωσης που έχει εγκριθεί από τη ρωσική κυβέρνηση και χωρίς να προσκομίζουν έγγραφα που να επιβεβαιώνουν τη γνώση της ρωσικής γλώσσας, της ρωσικής ιστορίας και των βασικών νόμων»

Η Μόσχα θα παρέχει βοήθεια σε κάθε ξένο που θέλει να ξεφύγει από τα νεοφιλελεύθερα ιδεώδη που προωθούνται στη χώρα του και να μετακομίσει στη Ρωσία, όπου κυριαρχούν οι παραδοσιακές αξίες, σύμφωνα με διάταγμα που υπέγραψε ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Οι αιτήσεις μπορούν να βασίζονται στην απόρριψη των πολιτικών των χωρών τους «που αποσκοπούν στην επιβολή καταστροφικών νεοφιλελεύθερων ιδεωδών στους ανθρώπους, τα οποία έρχονται σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ρωσικές πνευματικές και ηθικές αξίες».

Οι αξίες αυτές αναφέρονται στα θεμέλια της κρατικής πολιτικής της Ρωσίας στον τομέα αυτό, ενώ η ρωσική κυβέρνηση αναμένεται να καταρτίσει κατάλογο χωρών που επιβάλλουν ανθυγιεινές συμπεριφορές στους πολίτες τους. Το υπουργείο Εξωτερικών έχει λάβει εντολή να αρχίσει να χορηγεί τρίμηνες θεωρήσεις σε τέτοιους αιτούντες ήδη από τον Σεπτέμβριο.

Το διάταγμα Πούτιν υιοθετεί ιδέα της Ιταλίδας φοιτήτριας Ιρένε Κετσίνι.
Τον Φεβρουάριο, ο Πούτιν υποστήριξε την ιδέα της Ιταλίδας φοιτήτριας Ιρένε Κετσίνι ότι η Ρωσία θα πρέπει να χαλαρώσει τους κανόνες εισόδου για όσους μοιράζονται τις παραδοσιακές πολιτιστικές και οικογενειακές αξίες. Ο αρχηγός του ρωσικού κράτους συμφώνησε ότι κάθε περίπτωση απαιτεί ατομική προσέγγιση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Έφτασε στο σημείο να φιλάει το κοράνι για να έχει την στήριξη των τσετσένων κάτι ήξερε και είχε να πάει από το 2011… Πιο πιθανό είναι να γίνει μεγάλος σεισμός στην πόλη από το να βγει αληθής αυτή η προφητεία…

  2. Ο Πούτιν χθες είχε συναντηθεί με τον Καντίροφ και φίλησε το κοράνι. Αυτά να τα βλέπουν οι Ελληναράδες που νομίζουν ότι ο Πούτιν θα τους δώσει την Κωνσταντινούπολη.

  3. Μην γράφετε βλακείες προσωρινή διαμονή δεν σημαίνει ότι θα πάρουν υπηκοότητα αυτό ισχύει και για γυναίκες… Όταν θέλεις να ξεφύγεις από τις χώρες που προωθούν την ανωμαλία η λύση είναι αυτή, εκεί έχουν μείνει οι παραδοσιακές αξίες και έχει έναν πρόεδρο που μάχεται για τα ιδανικά της πατρίδας του!!!!

  4. Εχεις προσφέρει πολύ πόνο σε Ουκρανούς και Ρώσους πολίτες. Παράφρονα..

  5. Ρε τι εξυπνα παιδια που ειστε!!! Εχει αλλα τετοια η μαμα σας;;;;

  6. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ Π Α Ρ Α Ν Ο Ι Κ Ε Σ ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΕΣ ΔΕ ΦΕΡΝΩ Π ΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΚΑΙ Μ ΟΥ ΔΙΔΑΣΚΗ ΟΙ ΚΑΚΟΥΧΙΑ ΑΥΤ ΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜ ΟΥ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠ Η ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ Α ΜΗΝ +++

  7. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΕΣΩΣ Η ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ;;
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ

  8. Μαλλον ψαχνει για εθελοντες να στελει στα χαρακωματα ο γκεσταπιτης.

  9. Μαλλον ψαχνει για εθελοντες να στελει στα χαρακωματα ο γκεσταπιτης

Comments are closed.