Διαγωνισμός γελοιότητας Βούλτεψη – ΣΥΡΙΖΑ πάνω στα αποκαϊδια της Αττικής!

Κοινοποίηση:
αδωνισ-γεωργιαδησ-1068x601

Σε διαγωνισμό γελοιότητας έχουν επιδοθεί ΣΥΡΙΖΑ και Σοφία Βούλτεψη, με πρωτοβουλία της δεύτερης, πάνω στα καμμένα της Αττικής. Με την υφυπουργό Μετανάστευσης να έχει αναλάβει ρόλο «κωμικής ανακούφισης» και τον ΣΥΡΙΖΑ να προσπαθεί να αρθρώσει καταγγελτικό λόγο, σε επουσιώδη ζητήματα.

«Είναι πλέον προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης ασχολούνται εμμονικά με την ταπεινότητά μου επειδή δεν αντέχουν την επιμονή μου να τους θυμίζω οικεία κακά», τονίζει σε δήλωσή της Σοφία Βούλτεψη, συνεχίζοντας να πλασάρεται στην πολιτική σκηνή ως Μαρία Αντουαννέτα.

«Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει: Δεν θέλουν να τους ενοχλεί κανείς όταν η αλήθεια μετατρέπει σε στάχτη και τα τελευταία υπολείμματα της αξιοπιστίας τους. Δεν θέλουν να ακυρωθεί το προπαγανδιστικό αφήγημα που στήνουν πάνω στα αποκαΐδια μιας καταστροφής», συνέχισε η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου».
Φυσικά σε οποιαδήποτε άλλη χώρα να τολμά στέλεχος της κυβέρνησης να αναφέρεται σε … στάχτη λίγες ώρες μετά την τεράστια καταστροφή στην «βάρδια» της θα είχε οδηγήσει στην αποπομπή του, αλλά η πορεία στελεχών της Νέας Δημοκρατίας το τελευταίο διάστημα αποδεικνύει ότι αυτού του είδους η ρητορική μάλλον επιβραβεύεται!

Εντελώς προβλέψιμα η Σοφία Βούλτεψη προσπάθησε να κρυφτεί πίσω από τις γνωστές «φανφάρες» περί κλιματικής κρίσης και το τι … συμβαίνει στην αχανή Κίνα και τον ακατοίκητο κατά 80% Καναδά την στιγμή που η φωτιά μπήκε στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας της χώρας στην οποία βρίσκεται: «Ενοχλούνται με τις αναφορές μου στην κλιματική κρίση (αυτοί οι σούπερ οικολόγοι) και στις πυρκαγιές που εξαπλώνονται από την Κίνα ως τον Καναδά, την πατρίδα των Canadair, την προμήθεια των οποίων καταψήφισαν τον περασμένο Μάρτιο.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία σημειωνόταν: «Σκίστε τα πτυχία και πετάξτε τις εγκυκλοπαίδειες. Έχουμε υφυπουργό Μετανάστευσης που έχει μια λύση για κάθε πρόβλημα», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κ. Σοφία Βούλτεψη πρόσφατα διέπρεψε ως “ταξιδιωτικός πράκτορας”, δηλώνοντας ότι όσοι ζορίζονται με τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μπορούν να πάνε στο χωριό τους για διακοπές, αντί σε κάποιο νησί», αναφέρει και συνεχίζει: «Τώρα διαπρέπει ως ειδική για τις πυρκαγιές. Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό για την πυρκαγιά στην Αττική μας ενημέρωσε ότι πρόκειται για “μεγαπυρκαγιά” από αυτές που “έχουν μια τρομερά δική τους συμπεριφορά, δηλαδή έχουν μια συμπεριφορά περίεργη”. Κι όταν ο δημοσιογράφος της είπε ότι πυρομετεωρολόγοι που εμφανίστηκαν στην εκπομπή δεν την θεώρησαν μεγαπυρκαγιά, η κ. Βούλτεψη δεν δίστασε να πει ότι “εγώ τη θεωρώ μέγα πάντως”».

Το ζήτημα δηλαδή κατά τον ΣΥΡΙΖΑ είναι απλώς το εάν είναι «μεγαπυρκαγιά» και τίποτε άλλο. Και ο προβληματισμός τους είναι εάν η υφυπουργός Μετανάστευσης είναι «ειδικός» στις πυρκαγιές! Όπως δηλαδή ήταν τα στελέχη του το βράδυ που έγινε η σκηνοθεσία της … σύσκεψης για το Μάτι!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. την ωρα που ο πονος κυριαρχει ..,., οι αστειοι καραγκιοζηδες τρωνε τις σαρκες τους πανω απο τα αποκαιδια ..,

    μονιμη αποβολη απο την ζωη και την συνειδηση μας των ηλιθιων γελωτοποιων

    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ

  2. Δύο κ@ριολες μάλωναν σέ ξένο αχυρώνα !!! Ρε άντε γ@…. και οι δυο!!!

  3. Στην Ελλάδα δεν παραιτούνται οι “αλάνθαστοι” Υπουργοί του Τσίπρα ή του Μητσοτάκη, ή οποιουδήποτε άλλου τζιτζιφιόνγκου, διότι αν το κάνουν θα ανοίξουν τον δρόμο για τις Αστικές αποζημιώσεις εις βάρος του εκάστοτε Real Estate Agent κ. Κικίλια, που έχει 27 ή περισσότερα σπίτια. Οι Αστικές προσφυγές κατά του όποιου πολιτικάντη, δεν χρειάζεται άρση της ασυλίας του. Έτσι λοιπόν “βαράτε τους” στην τσέπη τους, μήπως και αλλάξουν συμπεριφορά και μυαλά. Αρχίστε με τον Μητσοτάκη, τον υπεύθυνο όλων των Υπουργών διότι αυτός και μόνον αυτός τους διορίζει.

  4. “”” Σε διαγωνισμό γελοιότητας έχουν επιδοθεί ΣΥΡΙΖΑ και Σοφία Βούλτεψη….””” Ολο παραπονα ειστε….οριστεε μεχρι κ δωρεαν ψυχαγωγια σας προσφερει το κομμα του τακουλα……

  5. Μπραβο σοφια δουλεψε τους (μου θυμιζεις τον ζουραρη)γιδια ειναι ,δεν καταλαβαινουν,θα σε ψηφισουν παλι,ειμαι σιγουρος

Comments are closed.