Διαλύουν την Παιδεία οι αναρχοάπλυτοι: Περισσότερες από 47 σχολές αποφάσισαν να…

Κοινοποίηση:
35435g

Τη μία Σχολή μετά την άλλη κλείνουν με καταλήψεις οι φοιτητές ανά τη χώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων στην ΑΣΟΕΕ και τις εικόνες βίας που διαδραματίστηκαν έξω από το πανεπιστήμιο, όταν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. χτύπησαν φοιτητές, καθώς και για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Οι φοιτητές με απόφάσεις των γενικών συνελεύσεων των φοιτητικών τους συλλόγων πραγματοποιούν στις 12:00 το μεσημέρι συλλαλητήριο στα Προπύλαια και από εκεί θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τη Βουλή.

Να σημειωθεί ότι και σήμερα Πέμπτη αναμένονται αποφάσεις νέων γενικών συνελεύσεων και άλλων σχολών/τμημάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλημέρα Στέφανε,

    Από που κι ως που οι Φοιτητικές Παρατάξεις ( που Σαφέστατα Είναι Υποκινούμενες από τα Κόμματα ) Μπορούν να Κάνουν Ότι Θέλουν στα Πανεπιστήμια;

    Εγώ Γνωρίζω, Έχοντας Σπουδάσει και Εγώ, Ότι Υπεύθυνες για τη Λειτουργία του Πανεπιστημίου Είναι οι Πανεπιστημιακές Αρχές. ΔΕΝ Είναι Δυνατόν Μία Χούφτα Φοιτητές να Καθορίζουν, αν θα Γίνει Μάθημα, αν θα Γίνουν οι Εξεταστικές, και να Εμποδίζουν την ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των Φοιτητών να Κάνουν Αυτό για το Οποίο Πραγματικά Πηγαίνουν στο Πανεπιστήμιο, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ !!!

    Τουλάχιστον στην Ιταλία, Όπου Σπούδασα Εγώ, Αλλά και Γενικά σε Όλες τις Ευρωπαικές Χώρες, Υπεύθυνες για τη Λειτουργία του Πανεπιστημίου Είναι οι Πανεπιστημιακές Αρχές, και για να Εισέλθει Κάποιος στον Πανεπιστημιακό Χώρο, Πρέπει να Έχει, αν Είναι Καθηγητής, Φοιτητής ή Εργαζόμενος στο Πανεπιστήμιο, την Ταυτότητά του. Διαφορετικά, αν Κάποιος ΔΕΝ Εμπίπτει στις Παραπάνω Κατηγορίες, για να Εισέλθει στο Χώρο, ΠΡΕΠΕΙ να Συνεννοηθεί Προηγουμένως με τη Γραμματεία ή τη Διεύθυνση Προσωπικού της Κάθε Σχολής, και Εννοείται η Κάθε Σχολή Έχει Φύλαξη Security, Έτοιμη να Παρέμβει, αν Χρειασθεί, σε Ένα Έκτακτο Περιστατικό το Οποίο Μπορεί να Διαταράξει την Ομαλή Λειτουργία του Πανεπιστημίου.

    Πηγαινεις στη Σχολή, είτε για να Παρακολουθήσεις το Μάθημα, είτε για να Δώσεις Εξετάσεις, είτε για να Αναζητήσεις Συγγράμματα και Υλικό που σε Ενδιαφέρουν, είτε να Παρακολουθήσεις τα Εργαστήρια, είτε για να Διαβάσεις με Άλλους Συμφοιτητές στις Ειδικά Διαμορφωμένες Αίθουσες ( Αίθουσες Φοιτητών ) και σε Διαπερνά Ένα ΔΕΟΣ και ΣΕΒΑΣΜΟ προς το Χώρο. Για να ΜΗΝ Μιλήσουμε για την Καθαριότητα και την Υγιεινή σε Όλους τους Χώρους.

    Σε Καμία Περίπτωση Αυτό που Συμβαίνει στην Ελλάδα, με Αφίσες και Ανακοινώσεις Κομματικών Παρατάξεων και Κομμάτων, με το Μπάχαλο που Γίνεται Όταν Υπάρχουν Διαδηλώσεις και Εισέρχονται στα Πανεπιστήμια, λόγω του Ασύλου, και Αρχίζουν τις Καταστροφές.

    Πως Επιτρέπει η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου, οι Πρυτανικές Αρχές Γενικότερα, να Συμβαίνουν Αυτά τα Πράγματα;Τι Δουλειά Έχουν τα Κόμματα στο Πανεπιστήμιο; Τι Δουλειά Έχουν Όλοι Αυτοί οι Αναρχοάπλυτοι, Αναρχοαυτόνομοι, Αντι-Εξουσιαστές, Όπως Θέλετε Πείτε το, να Είναι στα Πανεπιστήμια; Γιατί ΔΕΝ Επεμβαίνει η Αστυνομία να Επιβάλλει την Τάξη και να Καθαρίσει τους Χώρους των Πανεπιστημίων από Εκείνους οι Οποίοι ΔΕΝ Έχουν Καμία Δουλειά να Εισέρχονται σε Αυτά;

    Μήπως Τελικά Γιατί ΔΕΝ Επιθυμεί το Ίδιο το Κράτος να Πατάξει την Ανομία στα Πανεπιστήμια; Δηλαδή Θέλω να Πω Ότι, το Γεγονός πως ΔΕΝ Έχει Μπει Μία Τάξη στα Πανεπιστήμια στην Ελλάδα, και Όλο Αυτό που Συμβαίνει Εδώ και Χρόνια, Είναι για να Απαξιώνεται η Δημόσια Παιδεία και να Συντηρούνται οι Συζητήσεις για την Ίδρυση και Λειτουργία των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ Πανεπιστημίων;

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.