Διαμαντοπούλου στο TikTok: “Παιδιά, θα έχουμε λιγότερο νερό σε λίγα δευτερόλεπτα” (BINTEO)

Κοινοποίηση:
Σε μια εξαιρετικα  εντυπωσιακη  τελετη  στο αμφιθεατρο της Εθνικης Ασφαλιστικης  χθες βραδυ ,δοθηκαν τα ετησια βραβεια για καινοτομες ιδεες για συμμετοχες σε προγραμματα οικολογικα ρομποτικης και  εφευρετικοτητας.Σκοπός των βραβείων είναι η αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους, όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.  Βραβεια  δοθηκαν  στον  καθηγητης της χρονιας καθως και στο σχολειο της χρονιας
Καθηγητης της χρονιας αναδειχθηκε η  καθηγητρια της Αγγλικης φιλολογιας Ιωάννα Ζαφειρίου   και σχολειο της χρονια η Λεοντειος σχολη Νεας Σμυρνης. Εξαιρετική Διάκριση
Μαρία Καρπούζα / 7ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Σταμάτιος Γκούμας / Αριστοτέλειο Κορινθιακό Εκπαιδευτήριο  Επισης βραβεια απεσπασαν φορεις του Δημοσιου και Ν.Π΄Δ΄Δ οπως η COSMOTE,ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ  ΙΔΡΥΜΑ ΝΙΑΡΧΟΣ   για την συμμετοχης τους σε προγραμματα  παράλληλα με τα σχολεια, ιδιωτικα εκπαιδευτηρια (ΔΟΥΚΑΣ) Νηπιαγωγεια και εταιρείες που συμμετείχαν με χρηματοδότηση σε προγραμματα ρομποτικης, και τεχνητης νοημοσυνης
Η προεδρος της Κριτικης επιτροπης Αννα Διαμαντοπουλου μαζι με τα μελη της επιτροπης(καθηγητες Δημοσιων σχολειων, εκπροσωποι του Υπ.Παιδειοας, και καθηγητες Πανεπιστημιων)  μετα απο τους συντομους χαιρετισμους παρεδωσαν τα βραβεια στους πρωτους  καθε προγραμματος .(ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)

Στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η Άννα Διαμαντοπούλου επιστράτευσε και το TikTok

Ανέβασε ένα  video στο οποίο χιουμοριστικά λέει ότι είναι τράπερ και στη συνέχεια απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις σε ένα Q & A με ερωτήσεις που τις είχαν στείλει.

Αρχικά αναφέρθηκε σε περιβαλλοντικά ζητήματα και κυρίως στο θέμα της λειψυδρίας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μέχρι να τελειώσει το video τα πράγματα θα έχουν χειροτερέψει.

Στη συνέχεια απάντησε πώς θα προσέγγιζε κάποιον νέο 21 ετών για να του μιλήσει για το ΠΑΣΟΚ.

Σε ερώτηση με ποιον θα ήθελε να πάει για φαγητό, η Άννα Διαμαντοπούλου απάντησε: “Θα ήθελα να φάω με τη Μαρί Κιουρί, με τον Οδυσσέα Ελύτη και με την Taylor Swift, όχι γιατί είμαι swiftie αλλά γιατί η γυναίκα είναι ένα φαινόμενο, μουσικό, καλλιτεχνικό, επικοινωνιακό, οικονομικό, ένα φαινόμενο”.

Στο τέλος, την ρώτησαν ποια υπερδύναμη σούπερ ήρωα θα ήθελε να έχει και απάντησε του …”Flash”.

Δείτε το  video:

@anna_diamantopoulouΗ συζήτηση συνεχίζεται. Πάμε να δούμε μερικές ακόμα από τις ερωτήσεις που μου στείλατε.#annadiamantopoulou#pasok#πασοκ#greece#fyp#foryou#foryourpage#fy♬ πρωτότυπος ήχος – Anna Diamantopoulou

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕΕ ΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΒΛΑΜΕΝΗ

  2. Να ξεκινησουν πρωτα απ τις πισινες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Ε βέβαια, αν είσαι βρομιάρα και βάζεις 15 τόνους κολόνια, τι να το κάνεις το νερό;

  4. Θα πρέπει νά αναγνωρίσουμε στην Διαμαντοπουλου ότι προσπάθησε να δωσει νέα πνοη στην Παιδεία με πρωωτοποριακα μέτρα όπως το ψηφιακό σχολείο και ψηφιακή Εκπαίδευση τα οποια προβάλλει ο Πιερρακάκης ώς δική του ιδέα !

  5. Καλά που βγαίνουν αυτές οι ψωριαρες και καταλαβαίνουμε γιατι καίνε τα δάση. Προφανώς για να δημιουργήσουν τεχνητά έλλειψη νερού και απόλυτο έλεγχο εις βάρος της ανθρωπότητας.

  6. Σαμποταζ στα σοσιαλ των υποκλοπεων της προσωπικής μας ζωης.

  7. Ολα ταχαμε μας φαγανε και οι χαριτομενιες της γιαγιας του Σημιτικου ΠΑΣΟΚ!!

  8. Πόσο ψεύτικο άτομο! Είναι ξεκάθαρο ότι την δασκάλεψαν να πει όλες αυτές τίς μ@λακιες για νά κερδίσει τούς νέους καί τό λυπηρό είναι ότι υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι πού θά την πίστεψαν.
    Τό εμετικό ερπετό καί απολίθωμα μέσα σέ λίγα δευτερόλεπτα προσπάθησε νά χωρέσει όσους περισσότερους όρους πού ταυτίζεται η νεολαία.

  9. Ανακάλυψε και η θεία το Τικ Τοκ? Δε νομίζω. Κάποιοι “ειδικοί στην στρατηγηκή και προώθηση μέσω σόσιαλ” έχουν αναλάβει. Ότι της πουν θα κάνει ένακα του στόχου, ακόμα και να βάλει κι αυτή… μπασκετικά παπούτσια. 🙂

  10. Εσυ μαρι οταν πας στην τουαλετα να χεσεις γιατι πατας 5 φορες το καζανακι; Επειδη εχεις λιγοτερο νερο;

Comments are closed.