Διαστημική Ισπανία καθήλωσε την Γεωργία! (4-1)

Κοινοποίηση:
Ισπανία

Ομάδα όνειρο η Ισπανία πέρασε με εμφατικό τρόπο στους «8»!

Το σύνολο του Λουίς Ντε Λα Φουέντε, έσπασε την κατάρα των έξι χρόνων στα νοκ άουτ και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Γεωργία χάρη σε γκολ του Λε Νορμάν, έκανε την ανατροπή με εντυπωσιακό τρόπο και επικρατώντας 4-1 προκρίθηκε στα προημιτελικά όπου την περιμένει η οικοδέσποινα, Γερμανία!

Καταιγιστική η Ισπανία είχε συνολικά 36 τελικές σε 99 επιθέσεις της στο ματς με τον Γιαμάλ να «οργιάζει» για ένα ακόμη ματς, χωρίς ωστόσο να βρίσκει δίχτυα και τους Ρόδρι, Νίκο Γουίλιαμς και Όλμο να βρίσκουν δίχτυα για πρώτη φορά στο φετινό Euro.

Aποχωρεί από τη διοργάνωση με εμπειρίες αλλά και με «βαρύ» σκορ η Γεωργία με κορυφαίο της παίκτη τον Μαμαρντασβίλι που είχε ξανά πολλές αποκρούσεις στο ματς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ποτε δεν ημουν φαν της Ισπανιας Αλλα ευχαριστω αυτην την ομαδα που υπαρχει να μας θυμιζει, μονο αυτη, πως ειναι το σπορ που αγαπησαμε παιζοντας ποδοσφαιρο σ’ενα τουρνουα διαφημισμενων καλοπληρομενων και υπερεκτιμημενων ασχετων τσουρουκαδων που οι επισης ασχετοι ΑΡΔ και στατιστηκολογοι προσπαθουν παπαρολογοντας ακατασχετα να τους παρουσιασουν σαν ποδοσφαιριστες ενω στην πραγματικοτητα με τεραστα δυσκολια μπορεις να κρατησεις ανοιχτα τα ματια βλεποντας ΤΟΥΡΛΟΥΜΠΟΥΚΙ

Leave a Response