Διδυμότειχο: Αγροτικό “καρφώθηκε” πάνω σε βενζινάδικο στην εθνική οδό προς Ορεστιάδα [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
11111111111111111-7

Τροχαίο ατύχημα που θα μπορούσε να έχει πολύ χειρότερες συνέπειες, σημειώθηκε πριν λίγο έξω από το Διδυμότειχο, στην εθνική οδό προς την Ορεστιάδα, όταν αγροτικό αυτοκίνητο με δυο επιβαίνοντες, έπεσε πάνω σε βενζινάδικο που βρίσκεται δίπλα στον δρόμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Evros-news.gr, το αγροτικό κατευθύνονταν από το Διδυμότειχο προς την Ορεστιάδα, με επιβαίνοντες ζευγάρι Ελλήνων και οδηγό τον άνδρα. Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία αυτός έχασε τον έλεγχο και “καρφώθηκε” με ταχύτητα πάνω σε δέντρο που βρισκόταν σε νησίδα, η οποία είναι μεταξύ των δύο εξόδων του βενζινάδικου, στην περιοχή “Σαρή Μπαήρ”

Οι επιβαίνοντες τραυματίστηκαν ελαφρά σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου.

Επιτόπου όπως είδατε στο ΒΙΝΤΕΟ βρέθηκε η Αστυνομία με περιπολικά. Για καλή τύχη των επιβαινόντων στο αγροτικό, αλλά και των εργαζομένων στο βενζινάδικο που είναι και οι ιδιοκτήτες, ευτυχώς υπήρχε το δέντρο και συγκράτησε το αυτοκίνητο. Γιατί διαφορετικά θα έπεφτε πάνω στις αντλίες βενζίνης και πετρελαίου ή στους εργαζόμενους και πελάτες. Μέχρι και τεράστιος κίνδυνος ανάφλεξης και έκρηξης θα υπήρχε σε μια τέτοια περίπτωση.

ΠΗΓΗ: evros-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response