Διδυμότειχο: Στον ανακριτή ο 32χρονος με κατηγορίες για βιασμό και ξυλοδαρμό κατά της συντρόφου του

Κοινοποίηση:
sfiri-dikaiosini

Σήμερα, Παρασκευή 9 Αυγούστου, ο 32χρονος άνδρας που κατηγορείται για βιασμό, κακοποίηση και ομηρία της συντρόφου του, εισήλθε στο ανακριτικό γραφείο του δικαστικού μεγάρου Ορεστιάδας. Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία και αναμένεται να εξελιχθεί με ενδιαφέρον.

 

Ανεξαρτήτως της απόφασης που θα λάβουν ο ανακριτής και ο εισαγγελέας στην Ορεστιάδα, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί πίσω στη φυλακή. Αυτό συμβαίνει διότι είχε αποφυλακιστεί προηγουμένως με «υπό όρους», γεγονός που σημαίνει ότι η νέα κατηγορία μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την ελευθερία του.

Η διαδικασία αυτή υπογραμμίζει τη σοβαρότητα των κατηγοριών που αντιμετωπίζει ο δράστης, καθώς οι πράξεις αυτές δεν αφορούν μόνο τη σωματική ακεραιότητα της συντρόφου του αλλά και την ψυχική της υγεία. Οι αρχές καλούνται να εξετάσουν προσεκτικά όλα τα στοιχεία της υπόθεσης ώστε να διασφαλίσουν ότι η δικαιοσύνη θα αποδοθεί.

Ο 32χρονος Ρομά από το Διδυμότειχο απολογείται σήμερα για τα αδικήματα του βιασμού, της ενδοοικογενειακής απειλής, της σωματικής βλάβης και της παράνομης κατακράτησης της συνομίληκης συντρόφου του από το Χρυσοχώρι Καβάλας.

Τόσο τον βιασμό όσο και τον άγριο ξυλοδαρμό της 32χρονης, πιστοποίησε ιατροδικαστική εξέταση που υποβλήθηκε το θύμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: