Διεθνή ΜΜΕ για την φωτιά στην Αττική: “Γιατί οι αρχές αφήνουν την τραγωδία να επαναλαμβάνεται;”

Κοινοποίηση:
stigmiotypo-othonis

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Θελουν ερημη γη, ερημο τοπιο, πειραμα, εξωθεν εντολες, σχεδιο ερημοποιησης της χωρας. Απλα οι μαριονετες εδω εκτελουν, αυτα που αποφασιζονται εξω.

  2. Όπου νάναι ο Μητσοτάκης θα αρχίσει να φυλακίζει όποιον αντιστέκεται στις Φωτιές ή σε άλλες “φυσικές” καταστροφές. Βέβαια, η προπαγάνδα πάει σύννεφο από την Mak TV με τις διφημίσεις. Αν σκοτώσεις και κάποιο φίδι που σε δάγκωσε θα εισπράξεις κι ένα περιποιημένο πρόστιμο. Ουαί κι αλοίμονο σου αν δεν στείλεις λεφτά στους Γιατρούς χωρίς σύνορα ή του Κόσμου, θα μείνεις μόνο σου το καλοκαίρι. Και κοίτα καλά, δώσε φράγκα στο Action Aid για να σώσεις ένα Αφρικανάκι, διότι ως γνωστό όλα τα Ελληνόπουλα τρώνε με χρυσά κουτάλια. Και ένας άλλος “μάγκας” σε διατάζει να αγοράζεις οικολογικά σακουλάκια για τις ακαθαρσίες του σκύλου σου. Αναρωτιέμαι, που βρίσκουν τόσα χρήματα για τις διαρκείς διαδημίσεις που τρέχουν κάθε 1/4 της ώρας; Οι ίδιες και οι ίδιες διαφημίσεις συνεχώς. Ας το ψάξει κάποιος που έχει διεθέσιμο χρόνο. Ωρισμένες από αυτές τις διαφημίσεις άρχισαν να τρέχουν και στην TV OPEN Beyond.

  3. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΤΟΠΙΟ

  4. Απλά, γιατί στην Ελλάδα ψηφίζουν ελληνάρες. Για πάρτη του ο καθένας, για να βολευτεί προσωπικά και ας πάνε να καούν οι άλλοι. Ε, να που κάποιοι πάλι κάηκαν και ο ελληνάρας δυσανασχετεί γιατί “ουφ… όλο φωτιές δείχνει – δεν έχει τίποτα η τηλεόραση” τι τον νοιάζει?

Comments are closed.