Δικαίωση ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ για τον Αυγενάκη 15 μήνες μετά: «Άεργε τύπε. O μόνος λόγος που υπάρχεις είναι από την νοθεία που έκανες στις εκλογές σας»

Κοινοποίηση:
169922516-879312382799487-1793062627563069260-n

Ήταν τον Απρίλιο του 2023 όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Λευτέρη Αυγενάκη, μετά τις δηλώσεις του τότε υφυπουργού Αθλητισμού για το φλέγον ζήτημα του ΟΑΚΑ, αλλά και για τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού. Ο Αυγενάκης μιλώντας τότε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα Κρήτης 103,1» είπε μεταξύ άλλων για το κλειστό «Ν. Γκάλης» του ΟΑΚΑ ότι «άλλο να θέλεις τον αγωνιστικό χώρο, που έχει μια σύνδεση ψυχική, άλλο να απαιτείς το μεγαλύτερο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, για εμπορική δραστηριότητα. Δεν θα ενδώσω επειδή το απαίτησε ο κ. Γιαννακόπουλος, δεν διαχειρίζομαι την περιουσία του πατέρα μου, διαχειρίζομαι δημόσια περιουσία».

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε τότε στα όσα είπε ο Λευτέρης Αυγενάκηςμέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα έγραψε:

 “Η μόνη μου υποχρέωση καραγκιοζάκο είναι να σε στείλω σπίτι σου. Τον Παναθηναϊκό και το όνομα Γιαννακόπουλος να πλένεις το στόμα σου πριν τα ξαναπιάσεις! Τα λέμε μετά το Πάσχα, όπου θα έρθω να μου υπογράψεις την σύμβαση ακριβώς όπως την ψήφισες γιουσουφάκι του γαύρου.
 Ζήτησες νa μην φανεί ότι βάζεις κρέας και το δέχτηκα. Με αυτά που θες θα στο βάλω μέχρι το μεδούλι…

Δείτε τη δημοσίευση που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

My project 10
My project 9

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όμως δεν σταμάτησε εκεί! Συνέχισε λέγοντας:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ!!! ΕΧΕΙ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ …ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ…

Leave a Response