Δικαιολογίες Α.Γεωργιάδη για τα δύο 8ωρα: «Είχε κολλήσει το Skype» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
georgiadis-new-eurokinissi-

Δείτε τι έλεγε ο υπουργός Εργασίας

Ο υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να πει ότι αυτά που έλεγε περί 16ωρης εργασίας δεν ισχύουν.

Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων βρέθηκε καλεσμένος στον ANT1 και όταν ρωτήθηκε σχετικά με την δήλωση που είχε κάνει στον ΣΚΑΪ, ότι μπορεί κάποιος εργαζόμενος, αν το επιθυμεί, να δουλεύει δύο 8ώρα σε διαφορετικούς εργοδότες, πήγε μάταια να τα «μαζέψει».

«Δεν μίλησα ποτέ για δύο 8ωρα» είπε χάνοντας στη συνέχεια για λίγο τα λόγια του, για να έρθει μετά να προσθέσει ότι «βγήκε αυτή η εντύπωση εκείνη την ώρα» γιατί – όπως ισχυρίστηκε- «την ώρα που μίλαγα κόλλησε το Skype…»

Και οι δικαιολογίες συνεχίστηκαν με τον Άδωνι Γεωργιάδη να προσθέτει ότι «μετά βγήκα αμέσως στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, στα 10 λεπτά και είπα “παιδιά δεν ακούστηκε, κόπηκε το skype”».
Μόνο που η δήλωσή του ήταν ξεκάθαρη. Σε σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, έχουν προστεθεί και τα σχετικά αποσπάσματα από τα όσα είχε πει σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Δηλαδή μπορεί κάποιος εργαζόμενος να δουλεύει 2 8ώρα σε δύο διαφορετικούς εργοδότες και να είναι αυτό απολύτως νόμιμο, δηλωμένο από τα εισοδήματά του» είχε πει χαρακτηριστικά ο υπουργός Εργασίας.

Όταν δε η δημοσιογράφος έθεσε το εύλογο ερώτημα: «Δύο 8ώρα σε δύο εργοδότες την ίδια μέρα; Δηλαδή θα μπορεί να δουλεύει 16 ώρες την ημέρα;», είχε απαντήσει: «Αν το επιθυμεί ναι» και πως αυτό είναι – «δική του απόφαση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Αυτός ο ελεεινός και τρισάθλιος αλητήριος έχει άποψη! Όσοι όμως τον ψηφίζουν δεν φέρουνευθύνη;
    Αυτός γεννήθηκε για την καταστροφή. Άκουσον – άκουσον φαεινή ιδέα. Οι εργαζόμενοι θα μπορουν να έχουν και 2η εργασία και να δουλεύουν 13 ωρες και έτσι θα βγουννωρίτερα στη σύνταξη. Έτσι δεν θα βγουν νωρίτερα στη σύνταξη αλλά θα μπουν νωρίτερα στον τάφο. 13ώρες εργασία+3ώρες μετακινήσεις για να πάει από την μια δουλειά στην άλλη + 2ώρες να κάνει ένα μπάνιο και φαγητό + 8ώρες ύπνου υποτίθεται όλα μαζί μας κάνουν 13+3+2+8=26ώρες. Δηλαδή κατά τον ανεγκέφαλο το 24ωρο ισούται με το 26ωρο. Αποτέλεσμα των13ωρών εργασίας είναι με Μαθηματική ακρίβεια ηδιάλυση των οικογενειών. Πότε θα βεισκονται αυτοί οι σύγοι μεταξύ τους και με τα παιδιά τους. Φοβερό μυαλό ο μ@λ@κ@ς! Πως δεν τον ανακάλυψε η ΝΑΣΑ;

  2. ρε αγαμητε δοσιλογε το μυαλο σου κολαει….

  3. Μεγας κωλοτουμπας…αποδεδειγμενα σε ολο το πανελληνιο!
    Για εμενα ειναι:
    Κουτοπονηρος, ελεεινος, γλιτσης, καργιολης…ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΣ!

  4. Για πέρνα από το τζαμί που το άνοιξες παρέα με Βορίδη και Πλεύρη και δεν παραιτηθήκατε. Θα σε αποθεώσουν οι Πακιστανοί συμπολίτες σου τώρα που τους δίνετε και σπίτια και επιδόματα και ξεχάσατε τι λέγατε για ένα υπουργείο του διεθνιστή κούλη!

  5. Αντε αναλφαβητε ξεκουμπιδια ! Νομοθετεις κιολας πανω στον ιδρωτα των μεροκαματιαρηδων ! Τραβα να διαφημιζεις τσιχλες στο καναλι του μεντορα σου!

  6. Οι ανεπάγγελτοι κοπρίτες να νομοθετούν γι’ αυτούς που δουλεύουν.

  7. Τα καράβια όσο περνάει ο καιρός μόνο νταλίκες κουβαλάνε τροφοδοσία κλπ για νησιά αλλά τα νησιά που είναι κοντά Τουρκία η νόμιμα η παράνομα τραβάνε και από εκεί τροφοδοσία πόσους θα πάρει ο εργοδότης κλπ αν δεν τραβιωντε προϊόντα κλπ σου λέω στην παραγωγή που έχει πχ έχει 10 εργάτες εσύ του λες 30 οκ του δίνεις και Ευρωπαϊκό δάνειο πόσο θα κρατήσει θα ξαναπάρει και άλλο και άλλο για να έχεις εργασία εσύ κλπ Ε δεν γινοντε αύτα κλπ.και αντί να είναι κοντά εργοδότη λένε τους πίνει και το αίμα να πάνε να το πούνε σε συνεργεία όλα αυτά

  8. Μαφία ριναι και η Γσσε όταν σε κατεβάζει και δεν βλέπεις εργαζομε σε εργοδότη η συνεργείο περνεις το 20 ευρω και πας σιμβαλεις στην μαφία την πολιτική συνδικάτου κλπ οπότε είσαι εσύ υπολόγου της κάθε μαφίας ακόμη και θρησκευτικής

  9. Η μαφία θέλει κέρδη κσι το κέρδος δεν είναι ντομάτα είναι το ναρκωτικό το όπλο η μόδα πολλά άλλα η ντομάτα είναι μηδαμινό αντε να βοηθήσει να βγει παράνομη εξαγωγή και αυτό παρι χαμηλά στρώματα κλπ εμπόριο ποτών εμπόριο τσιγάρων εμπόριο πετρελαίου βενζίνης κλπ εκεί έχασε παιχνίδια σταδιακά μονημοποιηουντε κέρδη κρατικά γιατί τα παιδιά τους ανέβηκαν βαθμίδες κρατικές κλπ

Comments are closed.