Δικαστές και Εισαγγελείς «τα βάζουν» με τον Σ.Κασσελάκη: «Τι εννοεί με το “ξεδόντιασμα” δικαστικών;» «Ο Κασσελάκης αποδεικνύει άγνοια και έλλειψη ενσυναίσθησης»

Κοινοποίηση:
kasselakis-3

Την αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων προκάλεσαν οι αναφορές του υποψήφιου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, περί «ξεδοντιάσματος του συστήματος δικαστών και δημοσιογράφων»
Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, αλλά και όπως προκύπτει από σχετικό αναρτημένο στο διαδίκτυο βίντεο, κατά τη διάρκεια χθεσινής δημόσιας ομιλίας του κ. Στέφανου Κασσελάκη στα Ιωάννινα, υποψηφίου για την Προεδρία του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, μεταξύ του ιδίου και μίας πολίτη, που βρισκόταν στο ακροατήριο, έλαβε χώρα ο ακόλουθος άμεσος δημόσιος διάλογος: πολίτης απευθυνόμενη στον κ. Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος της παραδίδει το μικρόφωνο: «Αν καταφέρεις να ξεδοντιάσεις αυτό το σύστημα των δικαστικών και των δημοσιογράφων, τότε θα μπορέσει να πάρει μπροστά η χώρα» και ευθύς, αμέσως, ο κ. Στέφανος Κασσελάκης της απαντά στο μικρόφωνο: «Εγώ γουστάρω, εντάξει; Εγώ γουστάρω, αλλά πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή, πρέπει να ψηφίσετε την Κυριακή».

Η άνω δήλωση του κ. Στέφανου Κασσελάκη, δηλαδή προσώπου, που διεκδικεί σημαντικό θεσμικό ρόλο στο Δημοκρατικό Πολίτευμα της χώρας μας, ο οποίος, με την απάντησή του, προσυπογράφει τις πιο πάνω τοποθετήσεις, διαμηνύοντας ουσιαστικά ότι «γουστάρει» να «ξεδοντιάσει» το σύστημα των δικαστικών και των δημοσιογράφων, δεν συνιστά ούτε κριτική ούτε και πολιτική τοποθέτηση. Αντίθετα, αποδεικνύει άγνοια και έλλειψη ενσυναίσθησης περί της λειτουργίας των Δημοκρατικών Θεσμών.

Με δεδομένο, ότι ο σεβασμός στους θεσμούς αποτελεί κορυφαία υποχρέωση κάθε πολιτικού προσώπου, που ενισχύει τη δομή μιας Κοινωνίας, καλούμε το πολιτικό κόμμα, στο οποίο ανήκει ο κ. Στέφανος Κασσελάκης, να λάβει άμεσα θέση επί της ανωτέρω απάντησής του, με την οποία προσυπογράφει τοποθετήσεις, που προσβάλλουν το θεσμό της Δικαιοσύνης και της ελευθεροτυπίας και καταδεικνύουν έλλειψη σεβασμού στις αρχές του Κράτους Δικαίου, που διέπουν την ευνομούμενη πολιτεία μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΟΣΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΣ!!!! ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΓΓΙΞΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!!!

  2. ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΝΙΣΩ: ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ Τ Ι Π Ο Τ Ε Δ Ε Ν Θ Α Τ Ο Α Λ Λ Α Ξ Ε Ι

  3. Άγνοια, έλλειψη ενσυναίσθησης κάποιες ιδιότητες που απουσιάζουν και από τους Δικαστικούς αλλά και από τους Εισαγγελείς

  4. Οι δικαστικοί δηλαδή έχουν ενσυναίσθηση ?
    χαχαχα

  5. Ωραίο το τσίρκο που στήσατε για να μας πλασάρετε τη λούγκρα για επαναστάτη, νέο Τσε Γκεβάρα αλλά δεν έχουμε την αντίληψη τη δική σας όλοι σε αυτή τη χώρα…. δεν είμαστε όλοι το ίδιο ηλίθιοι με όσους το στήσατε και με τη κασελάκενα….

  6. Ποιοι να ξεδοντιαστουν ρε Κασελακη . Αυτοι θα σε χωσουν και φυλακη στο τελος και θα τις αρπαζεις απο τους φυλακισμενους τις Πο@τσες στο τελος. Το Ελλαδιασταν σωνετε μονο με 4 η 5 ατομικες και σε 30 χρονια αυτοι που θα μεινουν ισως τα καταφερουν να κανουν παλι εθνος κρατος.

  7. ρε γελοίε που κουνάς το δάκτυλο εσύ δεν είσαι που αφόδευσες παντού με το 41%; τα δικά σου τα σκατά θέλεις να καθαρίσουν οι άλλοι ΑΝΩΜΑΛΕ .. Να τα καθαρίσεις μόνος σου σίχαμα … ο ΠΑΤΑΚΟΥΛΗΣ δεν πρέπει με τίποτε να πάει στις ΗΠΑ=ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ

  8. οι εκλογες του συριζα θα γινουν με χειρογραφικο συστημα καταμετρησης η τυπου σινγκιουλαρ λοτζικ;

  9. Καλά σας είπε. Έχουμε πίστη στο Θεό, όχι στην επίγεια δικαιοσύνη που υπηρετείται από δαίμονες.
    Δεν ντρέπεστε καθόλου;

  10. Ο/Η Ντράπηκε και η ντροπή με την ανακοίνωση των δικαστών. λέει:

    Αφου είστε είτε ανεπαρκείς είτε κατευθυνόμενοι εη και τα δύο. Παίρνετε εντολές από τα πολιτικά αφεντικά σας να κουκουλώνετε τις βρωμιές τους, να εξοντώνετε τους πολιτικούς τους αντιπάλους, Δε ντρέπεστε λίγο; αυτά σας μάθανε στη Νομική; Που είναι ο όρκος σας; Λίγη ντροπή και τσίπα δεν έχετε δικαστικοί δε ντρέπεστε λιγάκι; Ολο χτυπάνε τα τηλεφωνά σας για ρουσφέτια και να παρεμβάσεις. Ολοι τα ξέρουν, όλοι τα ξέρουμε και τα ονόματα. Ντροπή σας και μόνο που έχετε το θράσος και τολμάτε να ζητάτε και τα ρέστα. Βάλατε στη φυλακή τον Κασιδιάρη κατόπιν ‘ανωθεν’ εντολών, όλοι το ξέρουν.

  11. Αντι να ντρεπονται που για να βγαλουν μια απλη αποφαση για ενα χωραφακι θελουν 20 χρόνια και 3 πραγματογνωμοσυνες οι χεζο-δικαστες, κουνανε και το δαχτυλο στον Ελληνα Μακρον
    Ουστ ρεεεεεε

  12. Είπε η κουφάλα τα πολιτικοδικαστικά λαμόγια κουφάλες.

  13. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΑΛΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΒΟΥΡΛΟ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ….ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ; ΕΙΠΑ ΒΟΥΡΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ “ΕΥΠΡΕΠΩΣ”….ΟΠΩΣ ΑΛΛΟΙ…ΧΑΧΑΧΑ….ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ “ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ” Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΜΟΔΟΣ.

    1. Όχι φίλε μου δεν ήρθε τυχαία αλλά προσχεδιασμένα. Αν δεν καταφέρει ο Κούλης να τελειώσει τη δουλειά, προδοσία, του Αιγαίου θα τον έχουν ετοιμάσει να την ολοκληρώσει αυτός. Πρέπει να ξέρεις, πολλοί δεν γνωρίζουν γιατί δεν θέλουν να σκέφτονται, ότι απ’το 1989 έψαχναν το κατάλληλο άτομο για την προδοσία των Πρεσπών μιας και για πολλούς λόγους η ΝΔ δεν μπορούσε να την κάνει. Τώρα μήπως είδες κανέναν να έχει αντίρρηση; Καραμανλικοί, Σαμαρικοί, πατριώτες του κώλου. Όλα δρομολογημένα για να μην τσακίσει το πράγμα.

  14. καλά σας ειπε γιατί είστε επίορκες κουφαλες και δικαστες της πουτσας

  15. Ωπα,υστερα απο την “υποστηριξη”στην αποφασει να κυκλοφορει εξω ενας αμετανοητος καταδικος παιδοβιαστης,ξεμυτισαν παλι οι γκρινιαρες μουστογριες.Αφου τον ηπιανε με τις παρατυπιες και παρανομιες του Ντογιακου,τον ενταφιασμο της NOVARTIS.[δεν συζηταμε για NOOR 1]αδιαφοροι για δολοφονιες,οπως τα Τεμπη,ανυποληπτοι ακομα και απο τα πιονια του Μητσοτακη[30+την κοπανισανε]φαγανε στη μαπα και το πηδημα κατ 6 των μεγαλοκοπελων του 13-0.Τους το’χω ξαναπει.Ειναι θρασος στα ορια της Υβρεως να μας κουναν το δακτυλο οι υπαιτιοι του ευτελισμουτου ακρογωνιαιου και πλεον απαραιτητου λιθου της Δημοκρατιας,την Δικαιοσυνη.

Comments are closed.