Δικαστική απόφαση σε χρόνο ρεκόρ: Ένοχη γυναίκα άφησε τον φίλο της να πεθάνει σε βαλίτσα

Κοινοποίηση:
dikaiosini

Η Σάρα Μπουν, μια γυναίκα από την κεντρική Φλόριντα, κρίθηκε ένοχη για φόνο δευτέρου βαθμού από το δικαστήριο, τέσσερα χρόνια μετά τη σύλληψή της για τον θάνατο του φίλου της, Χόρχε Τόρες. Η ετυμηγορία των ενόρκων εκδόθηκε το βράδυ της 25ης Οκτωβρίου, μετά από περίπου 90 λεπτά συσκέψεων.

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί, η Μπουν είχε δηλώσει αθώα κατά την διάρκεια της δίκης. Αρχικά, ανέφερε στους ντετέκτιβ του γραφείου του σερίφη της κομητείας Όραντζ ότι εκείνη και ο Τόρες συμμετείχαν σε ένα παιχνίδι κρυφτού στις 23 Φεβρουαρίου 2020 στο σπίτι τους στο Γουίντερ Παρκ. Ισχυρίστηκε ότι σκέφτηκαν να είναι αστείο να μπει ο Τόρες μέσα σε μια βαλίτσα.

Ωστόσο, οι λεπτομέρειες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της δίκης και οι αποδείξεις που παρουσιάστηκαν φαίνεται να αναιρούν την αρχική εκδοχή της Μπουν. Οι ένορκοι κατέληξαν στην απόφαση τους αφού εξέτασαν όλα τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που κατατέθηκαν.

Το ζευγάρι είχε πιει και όπως ισχυρίστηκε εκείνη στους αστυνομικούς, αποφάσισε να πάει για ύπνο, πιστεύοντας ότι ο φίλος της θα μπορούσε να βγει μόνος του από τη βαλίτσα.

Όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί, δεν βρήκε τον Τόρες, αλλά στη συνέχεια θυμήθηκε ότι ήταν στη βαλίτσα. Ξεκούμπωσε το φερμουάρ της βαλίτσας και τον βρήκε να μην ανταποκρίνεται.

Οι αστυνομικοί κατηγόρησαν την Μπουν για φόνο αφού βρήκαν βίντεο στο κινητό της τηλέφωνο που έδειχνε τον Τόρες να φωνάζει μέσα από τη βαλίτσα ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει και να φωνάζει επανειλημμένα το όνομα της Μπουν.

Η έκθεση αυτοψίας ανέφερε ότι ο Τόρες είχε γρατσουνιές στην πλάτη και το λαιμό του και μώλωπες στον ώμο, το κρανίο και το μέτωπό του από αμβλύ τραύμα, καθώς και ένα κόψιμο κοντά στο σπασμένο του χείλος.

Η ποινή της θα γίνει γνωστή στις 2 Δεκεμβρίου. Είναι αντιμέτωπη με ποινή ισόβιας κάθειρξης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response