Δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα: Έσφαξαν τραβεστί με αιχμηρό αντικείμενο

Κοινοποίηση:
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Θανάσιμα τραυματισμένο εντοπίστηκε ένα άτομο 46 ετών το απόγευμα της Δευτέρας (10/07) σε ισόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε, επί της οδού Φυλής 130 στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είναι τρανς Κουβανικής καταγωγής και έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο. Την Αστυνομία ενημέρωσε η σπιτονοικοκυρά που πήγε στο διαμέρισμα για να εισπράξει το ενοίκιο. Λόγω της κατάστασης που εντοπίστηκε η σορός είναι πολύ πιθανό το έγκλημα να μην έγινε σήμερα και το θύμα να βρισκόταν εκεί για αρκετές ημέρες.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ο ιατροδικαστής για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Την προανάκριση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Η Άννα Κουρουπού σε ανάρτησή της στο Facebook αναφέρεται στο άτομο που βρέθηκε δολοφονημένο ενώ έδωσε στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία του θύματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Φασίστες , oμοφοβικοι ,ρατσιστικά δίποδα πίσω από αυτές τις δολοφονίες ,τα τραβεστί στο παράδεισο ,οι ρατσιστές στην κόλαση

  2. Να πεθάνετε με τον ίδιο τρόπο σκατοψυχοι

  3. Εχθές βγήκε Miss Ολλανδία ένα παληκάρι σα τα κρύα τα νερά, να το χαίρεται ο γονέας Β του. Θλιβερή είδηση ο θάνατος ενός ταλαιπωριμένου ανθρώπου, αλλά σίγουρα τον έφαγε κάποιος άλλος με ένα κλικ περισσότερα ψυχολογικά. Συνηθισμένο αυτό στους κύκλους τους.

  4. Κοίτα χαρά που έχει κιόλας στη φώτο. Σαν ανάποδο γαμωτο.

    1. οι τραβεστηδες περνανε καλα, εσεις οι τρελοχουνταιοι ζειτε μεσα στη μιζερια και τη πορωση

  5. Κρίμα το πουστράκι, γιατί δεν έμεινε στον παράδεισο του Φιντέλ;

    1. εχεις δει πολλα πακια τραβεστι?

  6. Είναι προφανεστατο ότι δεν κόπηκε το νήμα της ζωης του από καποιον ” ομοφοβικό” νοικοκύρη, αλλά από εναν ομοουσιο προβληματικό ανθρωπο, με χιλια δυο ψυχολογικα- ψυχιατρικα προβλήματα ή από λαθροορκ μουσλιμι.
    Ποτε σε εγκλήματα τετοιου τύπου δεν είδαμε δολοφόνους φυσιολογικούς ομοφοβικούς στην Ελλαδα.
    Οι gay παρτενερ τους, οι πελατες τους, οι αντίζηλοι, όμοιοι ανθρωποι σαν εκείνους εχουν την ψυχική ανεση κι ευχερεια να αφαιρούν ετσι ευκολα ζωεςκαι να ξεφεύγουν ψυχικα διαπράττοντας εγκληματα παθους. Ενας Παπαχρόνης ηταν στα Ελληνικα χρονικα τα τελευταια 50 χρονια κι εγινε σιριαλ, δεν είναι ματσο δα οι επιθετικοί ανθρωποι.
    Μην λυπασαι κυρα μου, εσεις τους φερνετε, εσεις τους εκτρεφετε, εσεις διαδηλώνετε οταν η αστυνομία καταδιώκει λαθροδιακινητες. Κατσε και λουσου τα.

Comments are closed.