Δολοφονία στο Ψυχικό: Οι δουλειές στη Μύκονο και οι πληροφορίες για ξυλοδαρμό

Κοινοποίηση:
Δολοφονία άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης στο Ψυχικό, Τρίτη 2 Ιουλίου 2024. 
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το παρελθόν του 54χρονου θύματος της δολοφονίας στο Νέο Ψυχικό και τον κύκλο των δραστηριοτήτων του, που εντοπίζονται στη Μύκονο, ερευνούν οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών. Ο τοπογράφος μηχανικός έχει δεχθεί πάνω από 15 σφαίρες κι άλλες 4 χαριστικές όπως ακούγεται και στο ηχητικό.

Οι μέχρι στιγμής έρευνες προσανατολίζονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, που δεν αποκλείεται να σχετίζεται με την επιχειρηματική δραστηριότητα του θύματος στη Μύκονο, που ενδεχομένως να προκάλεσε αντιδράσεις και να ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 54χρονο θύμα, είχε ξεκινήσει να εργάζεται πριν από χρόνια ως τοπογράφος στο νησί των ανέμων. Στη συνέχεια σύστησε μία Ομόρρυθμη εταιρία, με την οποία δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των κατασκευών και του real estate στη Μύκονο, πραγματοποιώντας αγοραπωλησίες.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών λαμβάνουν καταθέσεις από τη γυναίκα, τον συνέταιρο του και τους εργαζόμενους της εταιρείας.
Πληροφορίες πως το θύμα είχε πέσει στο παρελθόν θύμα ξυλοδαρμού στο νησί ελέγχονται και μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως. Πάντως το θύμα δεν είχε ποινικό μητρώο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response