Δολοφονία στο Ψυχικό: Προφυλακίστηκε ο 44χρονος και οδηγείται στις φυλακές

Κοινοποίηση:
psixn

Σήμερα το πρωί εγκρίθηκε η προσωρινή κράτηση του 44χρονου κατηγορούμενου με σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή. Μετά την απόφαση, αναμένεται να γίνει η μεταγωγή του από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Ακολούθως, θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το πρωί, και ο κατηγορούμενος παρέμεινε για περίπου τρεις ώρες στο ανακριτικό γραφείο. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, αρνήθηκε κάθε κατηγορία, δηλώνοντας ότι δεν συμμετείχε και δεν εκτέλεσε το συμβόλαιο θανάτου κατά του 54χρονου τοπογράφου μηχανικού. Παρά τις αρνήσεις του, οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τους δικαστικούς λειτουργούς, με αποτέλεσμα την απόφαση για την προσωρινή κράτηση.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της διαδικασίας ο συνήγορος του 44χρονου, Νίκος Αλετράς, είπε πως ο εντολέας του δεν δέχεται την κατηγορία και αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος ανέφερε πως ανέμεναν την απόφαση προσωρινής κράτησης και συμπλήρωσε ότι «νομίζω πως είναι σε αρχικό στάδιο η ανάκριση. Ο εντολέας μού έδωσε τις απαντήσεις που του ζητήθηκαν. Παραπέμφθηκε επί ενδείξεων, ενώ η ανάκριση είναι σε εξέλιξη και σήμερα μπήκαν στη δικογραφία στοιχεία που είναι υπέρ του. Η υπόθεση θα ξεδιαλύνει στο μέλλον. Δεν υπάρχει εμπλοκή του, την αρνείται. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε τις δικονομικές εξελίξεις, τις νεώτερες αναλύσεις και τα υπόλοιπα στοιχεία».

Παράλληλα ο κ. Αλετράς συμπλήρωσε πως ο 44χρονος δεν έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στη Μύκονο λέγοντας χαρακτηριστικά πως «η σύνδεση του ονόματος του με το νησί προκαλεί απορία και στον ίδιο τον εντολέα μου».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Γιατι οταν ενας απλος πολιτης βοηθαει εναν δολοφονο με οποινδηποτε τροπο τιμωρειται και ενας δικηγορος οχι αν και ξερει την αληθεια;

    1. ΓΙΑΤΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ??

  2. οοο@οοο@θεε μου να χαιρομαστε τη δημοκρατια μας@με τοσες καταδικες @και ηταν ελευθερος@που υπηρχε η διαπλοκη;στη νομοθετικη η”στην δικαστικη εξουσια@ποιος θα μας πει:ποτε κανεις

Comments are closed.