Δολοφονία στο Ψυχικό: Tοπογράφος σε μεγάλα έργα στη Μύκονο ο 54χρονος

Κοινοποίηση:
psixiko1

Ο Παναγιώτης Στάθης, ο 54χρονος που δολοφονήθηκε μέσα στο δανεικό αμάξι, είχε αρκετές δουλειές στη Μύκονο, είχε φτιάξει πολύ καλό όνομα όμως δεν φαινόταν μπλεγμένος σε ύποπτες δραστηριότητες και δεν είχε ποινικό μητρώο. Έχει κάνει τοπογραφικά για μεγάλα έργα στο νησί καθώς δραστηριοποιείτο εκεί από το 2000.

Έμενε στο Χαλάνδρι και ήταν παντρεμένος με δυο παιδιά, ένα κορίτσι και ένα αγόρι που σπουδάζει τοπογραφία στην Αθήνα. Στη Μύκονο πήγαινε μόνο για δουλειά. Με τον συνέταιρό του στο γραφείο του Ψυχικού είχαν μοιράσει τις δουλειές. Ο Παναγιώτης Στάθης έκανε τα τοπογραφικά έξω και ο Θωμάς τη δουλειά γραφείου.

«Ο άνθρωπος έκανε τοπογραφικά, δούλευε σαν σκυλί, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον σκότωσαν. Δεν είχε απασχολήσει ποτέ. Τοπογραφικά έκανε. Δεν βγάζει νόημα αυτό που έγινε» δήλωνε φίλος του μετά το συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες είχε ασχοληθεί και με το χωροταξικό της Μυκόνου το 2005 και ήταν κουμπάρος με τον πιο ισχυρό εργολάβο του νησιού. Στην Ίο φέρεται να έχει αγοράσει εκτάσεις, όπως και στη Μύκονο και έχει φτιάξει βίλες σε συνεργασία με άλλους εργολάβους.

Τον γάζωσαν με περισσότερες από 10 σφαίρες

Υπενθυμίζεται ότι ο άτυχος άντρας εκτελέστηκε με περισσότερες από δέκα σφαίρες σύμφωνα με ηχητικό ντοκουμέντο.

Ο ήχος είναι ανατριχιαστικός και όπως ακούγεται ο εκτελεστής γαζώνει τον άτυχο άνδρα, ο οποίος τη στιγμή της δολοφονίας πάρκαρε το όχημά του μπροστά στην εταιρεία του που βρίσκεται στην πολυσύχναστη οδό της 25ης Μαρτίου στο Νέο Ψυχικό. Στην αρχή ακούγονται πάνω από 10 πυροβολισμοί απανωτά, μετά μεσολαβεί κενό και ο δράστης ακούγεται να πυροβολεί άλλες 4 φορές. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πριν τρία χρόνια είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. αμμα ακουσ μυκονο,,,βρειτε που ειναι μπλεγμενοσ!
    ολα καταπατημενα απο τουσ μαφιοζουσ. και τωρα τα πουλησαν στουσ αλβανουσ!!!
    μπλεξατε,τωρα που ειναι στην κατρακυλα το νησι,αυτα ειναι μονο η αρχη!!!

Leave a Response