Δολοφονία τοπογράφου στο Ψυχικό: Εντοπίστηκε πυρίτιδα σε αντικείμενο του 44χρονου – Ηταν σε κρύπτη στο σπίτι που έμενε με τη σύντροφό του

Κοινοποίηση:
kjghljkglkj

Με νέα ισχυρά στοιχεία εναντίον του 44χρονου συληφθέντα και βασικού υπόπτου «δένουν» οι αρχές την υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης στο Νέο Ψυχικό του 54χρονου τοπογράφου της Μυκόνου.

Ο 44χρονος κατηγορούμενος, που ήταν παλιός γνώριμος των αρχών καθώς στο παρελθόν έχει εμπλακεί σε υπόθεση απαγωγής πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, σε έρευνες που έγιναν στο σπίτι όπου διέμενε με τη σύντροφό του στο Ψυχικό, βρέθηκαν σε κρύπτη στην ψευδοοροφή, δύο κινητά τηλέφωνα, μία συσκευή GPS και κάρτες SIM, καθώς και ρουχισμός.

Όλα αυτά όπως και ρουχισμός, παπούτσια, μια ζώνη και άλλα αντικείμενα εστάλησαν στα εργαστήρια της Αστυνομίας, όπου γίνεται έλεγχος για δακτυλικά αποτυπώματα, γενετικό υλικό και ίχνη πυρίτιδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τα μέχρι τώρα ευρήματα, ανιχνεύθηκε πυρίτιδα στην επιχειρησιακή ζώνη μέσης που βρέθηκε στην κρύπτη για τη μεταφορά όπλου.

Αντίστοιχη εξερεύνηση για ίχνη πυρίτιδας διεξάγεται και σε γάντια μοτοσικλέτας αλλά και σε ένα μπουφάν. Τα νέα ευρήματα ενισχύουν τις κατηγορίες εις βάρος του.

Νωρίτερα το πρωί, ο 44χρονος οδηγήθηκε με αυστηρά μέτρα ασφαλείας και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο ενώπιον του εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε χθες σε βάρος του και στην συνέχεια στην 31η τακτική ανακρίτρια, από την οποία πήρε προθεσμία να απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης. Το οπτικό υλικό, η αξιοποίηση πληροφορίων από τον υπόκοσμο και τα λάθη του δολοφόνου, οδήγησαν το Τμήμα Ανθρωποκτονιών να εξιχνιάσει την υπόθεση σε πολύ σύντομο χρόνο.

Μέχρι τώρα δεν έχει πει «ούτε λέξη» στην αστυνομία, ενώ επιμένει να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή.

ΟΙ αστυνομικοί θεωρούν σίγουρο ότι ο 44χρονος φερόμενος δράστης, διέθετε – νοίκιαζε και άλλο χώρο που μπορεί να κρύβει οπλισμό ή οτιδήποτε άλλο και προσπαθούν να τον εντοπίσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: