Δολοφονία 43χρονης στην Κω: «Με λυπήθηκε ο Θεός και φανερώθηκε η αλήθεια» λέει ο άνδρας που μπήκε φυλακή

Κοινοποίηση:
dolofonia-

Ο 54χρονος άνδρας που αρχικά κατηγορήθηκε για το φόνο της 43χρονης Ρουμάνας φίλης του το 2014 στην Κω, «έσπασε» τη σιωπή του μετά την αποκάλυψη πως η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε από έναν Πακιστανό.

Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι «υπάρχει Θεός, τελικά. Με λυπήθηκε ο Θεός και βοήθησε να φανερωθεί η αλήθεια. Πραγματικά, τώρα μπορώ να πω ότι νιώθω δικαιωμένος μετά από πολλές ταλαιπωρίες. Κανείς δεν με πίστευε ότι είμαι αθώος. Όλοι νόμιζαν ότι εγώ την σκότωσα και με έκλεισαν στη φυλακή άδικα».

Για τα χρόνια που πέρασε πίσω από τα κάγκελα τόνισε:

«Τρία χρόνια από τη ζωή μου, τα πέρασα πίσω στη φυλακή ενώ ήμουν αθώος και το φώναζα αλλά κανείς δεν με άκουγε. Ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια της ζωής μου. Δεν υπάρχει πιο σκληρό πράγμα να σε “βαφτίζουν” δολοφόνο χωρίς να έχεις κάνει κανένα έγκλημα.

Ένιωθα την τιμή μου και την αξιοπρέπεια μου να καταστρέφονται κι εγώ να μην μπορώ να κάνω τίποτα. Τα παιδιά μου στενοχωριόντουσαν να ακούνε ότι ο πατέρας τους ήταν ένας δολοφόνος».

«Η γυναίκα αυτή ήταν φίλη μου, συζούσα μαζί της και δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κακό σε κανέναν άνθρωπο. Θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου και να αφήσω πίσω αυτόν τον εφιάλτη που μέσα μου θα με σημαδεύει για πάντα» κατέληξε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: