«Δολοφόνησαν την έννοια της οικογένειας»: Σερέτης Γρηγόρης – Στέφανος Χίος

Κοινοποίηση:
seretis-xios

Για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες στην ολομέλεια της Βουλής και αφορά το γάμο και την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια μίλησε σήμερα στον Focus FM 103.6 και στην εκπομπή “Κόντρα στο Σύστημα” με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη, ο γνωστός δημοσιογράφος Στέφανος Χίος.

Στο ερώτημα γιατί δεν βγήκε ο αρχιεπίσκοπος να πάρει θέση γι αυτούς που ψήφισαν το νομοσχέδιο ο Στέφανος Χίος απάντησε: «Ο Ιερώνυμος δεν έχει τις αρχές που είχε ο Μακαριστός Χριστόδουλος ούτε τις αρχές που έχει ο πρώην Αιγιαλείας».

Συνέχισε λέγοντας: «Το νομοσχέδιο αυτό επιφέρει σοβαρότατα προβλήματα στα θεμέλια της ελληνικής οικογένειας αυτό που αποκαλούμε πυρηνική οικογένεια. Εάν επιχαίρονται οι μειοψηφικοί αυτής της κοινωνίας ότι επέφεραν ένα πλήγμα στην ομοφοβία, ένα πλήγμα στην ανδρροπρέπεια, ένα πλήγμα στην αγκαλιά της μάνας και στη μητρότητα τότε αυτό δεν είναι διεκδίκηση δικαιωμάτων αυτό είναι μίσος, αντεκδίκηση και επαναφορά με το χειρότερο τρόπο. Δεν τους είχαμε κλεισμένους κανένα Νταχάου ή σε ποντικότρυπα. Ελεύθεροι ήταν».

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση στο ηχητικό που ακολουθεί:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Τσο και λο στις πουστρόγκες της Κούλας

  2. Δηλαδή ο ηθικός αυτουργός της μαζικής δολοφονίας των παιδιών είναι ο ολιγάρχης. Ο Βαρδινογιάννης;

  3. Μην τον τον έφαγε η γυναίκα του για να κατηγορήσει τον Πούτιν.

  4. Ναι, θα κάνουμε εμείς, που είμαστε μια πατημένη σκατούλα στο χάρτη, αντιπερισπασμό στη Ρωσία που είνα από τις μεγαλύτερες σε έκταση χώρες στον πλανήτη.

  5. Έχει φουσκώσει τα χειλάκια για να κάνει καλά τσιμπουκάκια ο ανώμαλος.

  6. Χαχαχα!!! Ρε το βλακόμουτρο το Χρυσοχοΐδη! Τέτοιους βλάκες θέλει το σύστημα να το υπηρερτούν.

  7. Έχει δουλέψει ο κύριος Χίος στην ΕΡΤ; Δεν το γνώριζα. Ένα Χίο χρειάζεται το κρατικό μπουρδέλο να το βάλει σε τάξη.

  8. Τα αριστερά μουνόπανα έχουν καταλάβει τις περισσότερες θέσεις στον κρατικό μηχανισμό και τις δημόσιες υπηρεσίες. Κατά τα άλλα είναι εναντίον οποιασδήποτε μορφής εξουσίας.

  9. Φυσικά θα επιχειρήσουν τα συριζομουνόπανα να την εξαγοράσουν τη γυναίκα με κανένα βουλευτιλίκι για να ξεπουλήσει το θάνατο του παιδιού της.

  10. Στα Τέμπη, τους στρατιώτες που έβαλαν να κάνουν εργασίες μετά το μαζικό φονικό τούς φώναξαν να καταθέσουν;

  11. Και η Ευρωπαϊκή Ένωση σατανικός θεσμός είναι, όπως και η επίγεια δικαιοσύνη.

  12. Φυσικά κύριε Χίο δεν είμαστε γραφικοί. Η επίγεια εκκλησία έχει παρερμηνεύσει το Ευαγγέλιο. Μας προειδοποίησε ο Απόστολος Παύλος και ο Ιωάννης για τους λύκους που θα καπηλευθούν την πρώτη εκκλησία στον 1ο αιώνα μετά Χριστόν. Ο Κύριος με την Άγια θυσία του αίματός του στο σταυρό του μαρτυρίου στερέωσε την ουράνια εκκλησία που οι πιστοί είναι μέλη της και ο Κύριος αρχιερέας κατά τη τάξει Μελχισεδέκ στον ουράνιο Ναό του Θεού. Επίγειες εκκλησίες και πολιτικές εξουσίες ένα και το αυτό.

  13. Μου είπαν για ένα κοριτσάκι που και οι δύο γονείς του δουλεύουν να έχει σκάσει στο κλάμα και να ζητάει τη μαμά του, που δεν την βλέπει συχνά. Έκλαιγε για τη μαμά του, όχι για το μπαμπά του, που επίσης λόγω δουλειάς δεν τον βλέπει συχνά.

  14. Ο Κύριος Ιησούς Χριστός όταν με το σταυρό στην πλάτη βάδιζε για τον τόπο του μαρτυρίου του, το Γολγοθά, είδε τις γυναίκες της Ιερουσαλήμ να κλαίνε και τους είπε: «Μην κλαίτε για μένα, κλάψτε για τα παιδιά σας». Η προφητεία του ισχύει μέχρι σήμερα.

  15. Φυσικά διεκδικούν την επίγεια εξουσία αφού έκαναν τον Κασσελάκη πρόεδρο. Ο μπάσταρδος έφερε το νομοσχέδιο για να μη χάσει από την έτερη ανώμαλη πουστάρα.

  16. Πολύ σωστά κύριε Χίο, οι άντρες δεν έκαναν δημόσια επίδειξη του αντρισμού τους, ούτε οι γυναίκες των αιδοίων τους. Μισούν τις γυναίκες και το Θεό γιατί θα ήθελαν να έχουν γεννηθεί αυτοί γυναίκες. Είναι σχιζοφρενείς, ψυχοπαθείς, αθεράπευτα άρρωστοι.

  17. Τί λέτε κύριε Σερέτη, να αφορήσει ο Τζερώνυμο της εκκλησίας του Σατανά τους οπαδούς της;

Comments are closed.