Δολοφόνησε τους γονείς της μετά από τσακωμό για τη μετάβαση του φύλου της

Κοινοποίηση:
hpa-Bailey

Για τη δολοφονία των γονιών της τους οποίους πυροβόλησε εν ψυχρώ συνελήφθη στις ΗΠΑ η 29χρονη τρανς Μία Μπέιλι, η οποία στους αστυνομικούς που της πέρασαν χειροπέδες μετά από καταδίωξη είπε «θα το έκανα ξανά, τους μισώ».

Σύμφωνα με γείτονες της οικογένειας οι τσακωμοί ανάμεσα στην 29χρονη τρανς και τους γονείς της ήταν συχνοί μετά την απόφασή της να προχωρήσει σε φυλομετάβαση.

Η διπλή δολοφονία σημειώθηκε στη Γιούτα με την Μπέιλι να ομολογεί ότι πήγε στο σπίτι των γονιών της αποφασισμένη να τους σκοτώσει.

Η 29χρονη πυροβόλησε, μάλιστα, και κατά του αδελφού της, ο οποίος ήταν πίσω από μια κλειδωμένη πόρτα και τελικά κατάφερε να διαφύγει ενημερώνοντας τις αρχές για το άγριο έγκλημα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας Μπέιλι βρήκαν τον 70χρονο Τζόσεφ και την 69χρονη Γκέιλ νεκρούς στο σαλόνι και δίπλα τους πολλούς κάλυκες.

Μετά το έγκλημα η Μπέιλι διέφυγε με ένα κίτρινου χρώματος αυτοκίνητο ενώ όταν συνάντησε αστυνομικούς, έβγαλε πιστόλι, τους απείλησε και συνέχισε τη διαφυγή της.

Τελικά ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας την εντόπισαν περίπου επτά μίλια μακριά από το σπίτι της και την υποχρέωσαν να παραδοθεί.
H 29χρονη τρανς που συνελήφθη για τη δολοφονία των γονιών της

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Εκεί πού θά πάει θά τής τιναξουν τά πέταλα,

  2. Έχουν τρελαθεί τελείως μετά το νόμο αλλαγής φύλου.

  3. Άντρας είναι ο δολοφόνος ρε, Κόλιν Τρόι Μπέιλι ετών 28 γνωστός και ως Μία, προσπαθούσε να γίνει γυναίκα ο καημένος χαχαχα

  4. Η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική ασθένεια και αποδεικνύεται καθαρά από τις πράξεις και την ζωή αυτών των ατόμων. Αυτή ήταν γυναίκα και πήγε έβγαλε τα βυζιά της, της ράψανε τον κόλπο, την παστώσανε στις ορμόνες και νομίζει ότι έγινε άντρας. Και σκοτώνει τους γονείς της που δεν εγκρίνουν τις μ@λακίες της. Η γυναίκα ήθελε καθαρά ψυχίατρο. Αν οι γονείς σου δεν επιδοκιμάζουν την ζωή σου δεν τους σκοτώνεις απλά φεύγεις μακρυά και δεν τους ξαναβλέπεις.

    1. δεν είναι γυναίκα, ο Κόλιν είναι άντρας και έχει πουλάκι, ντύνονταν σαν γυναίκα όμως, γίνεται μεγάλη πλάκα στο Χ όπου τα μέσα τους λένε “γυναίκα” και “αυτή”, ενώ η αστυνομία είπε “αυτός” και έδωσε το αληθινό όνομα, τεσπα

    2. Η ομοφυλοφιλία υπάρχει στη φύση και είμαι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Η θρησκοληψία και ο υπερεθνικισμός είναι ψυχώσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορεί όντως να έπασχε από κάποια ψυχική ασθένεια, αλλά όχι λόγω ομοφυλοφιλίας.

  5. Τι μας ποτίζουν τελευταία…… Έκαναν τη ζωή μας βαρετή χωρίς ενδιαφέροντα και όλοι ψάχνονται σε θολά νερά.

  6. Στην Ελλάδα θα ανακηρύσσετο ηρωίδα.
    Η γυναίκα που αψήφισε την κοινωνική καταπίεση.
    Που νίκησε τους φόβους της.
    Που ξεπέρασε το εμπόδιο των γονιών της.
    Όλα αυτά, για έναν άνδρα που κακοποιήθηκε ψυχοσωματικά και αποφάσισε, αυτοτιμωρούμενος, να εκδικηθεί τους γονείς του.
    Ψυχασθένεια.

  7. θα της ανοίξουν καινούρια τρύπα στην μπουζού

    1. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΕΣ ΕΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ.

Comments are closed.