Δουβλίνο: Επίθεση με μαχαίρι – Πέντε τραυματίες, τρία παιδιά ανάμεσά τους

Κοινοποίηση:
001f2dd8-614

Μια γυναίκα, τρία παιδιά και ο δράστης έχουν τραυματιστεί σε περιστατικό με μαχαίρι που σημειώθηκε σήμερα στο κέντρο της πόλης του Δουβλίνου, όπως μετέδωσε το ιρλανδικό δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο RTE.

Η ιρλανδική αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι αστυνομικοί βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο σημείο ενός σοβαρού περιστατικού στην πλατεία Πάρνελ της πρωτεύουσας και άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης έχουν αναπτυχθεί στο σημείο. Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν είναι σε θέση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο άνδρας έφτασε στο σημείο και επιτέθηκε πρώτα στη γυναίκα, πριν τραυματίσει τα παιδιά, εκ των οποίων το ένα είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ωστόσο, ο δράστης σύμφωνα με το RTE, τραυματίστηκε και βρίσκεται σε νοσοκομείο με την αστυνομία να περιμένει να τον ανακρίνει.

Η εφημερίδα Irish Times ανέφερε ότι ο βασικός ύποπτος της επίθεσης συνελήφθη και φέρει τραύματα που πιστεύεται να προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του. Η εφημερίδα ανέφερε ότι οι πρώτες ενδείξεις υποδηλώνουν ότι ο άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί σε νεαρά άτομα και ότι περαστικοί επενέβησαν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί έρευνες αναφέροντας ότι δεν αναζητά κάποιο άλλο άτομο αυτή τη στιγμή.

Το κίνητρο της επίθεσης, που σημειώθηκε κοντά σε σχολείο, δεν έχει αποσαφηνιστεί, πρόσθεσε η Irish Times.

Σύμφωνα με το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο RTE, η αστυνομία δεν θεωρεί το συμβάν τρομοκρατικού χαρακτήρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Έχουν πάρει εντολές να ξεκάνουν τα παιδιά. Δεν είναι μεμονωμένες ενέργειες και σίγουρα είναι τρομοκρατικές πράξεις. Η Αστυνομία δεν ξέρει τι λέει.

Comments are closed.