Δρ, ΚΤΗΝΟΣ ΤΣΙΠΑΡΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. Έρευνα : Αυτός είναι ο εντεταλμένος του Μπάιντεν στην Αθήνα που φακελώνει τους Έλληνες πολίτες με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες —-Εταιρεια Toppan– το σκάνδαλο της απευθείας ανάθεσης. 180 εκατ. διαβατήρια . Τζίρος δις, ψέματα ο μη γεωεντοπισμος κ’ η απουσία ιατρικών απορρήτων

Κοινοποίηση:
1.indd

teaser9-4

ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.

 Στο φύλλο της  4ης–9-2023  του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος

free-journalist

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .

STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.

alitheia-aima-banner

 –Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

 Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. μετανοειτε αντιχριστοι

  2. Στην Ευρώπη αν τις έχουν πάρει έγινε πρώτα αυτό και μετά έκαναν τα μπόλια. Σε μας πρώτα τα μπόλια και μετά οι ταυτότητες. Αν υπάρχει θανατηφόρα διασύνδεση θα λειτουργεί με το δεύτερο τρόπο. Εξάλλου το ελληνικό έθνος μισούν και θέλουν να αφανίσουν. Αν μας τις έδινε ο Κασιδιάρης θα ήταν αλλιώς. Τώρα, ποιος να πιστέψει, να εμπιστευτεί αυτό το κτήνος;

    1. εδω εσυ εμπιστευεσαι το κτηνος με τη σβαστικα

  3. Τώρα λένε ότι η ταυτότητα δεν θα έχει τσιπ. Κι αν είναι αόρατο και το έχουν ενσωματώσει σε άυλη μορφή; Θα εμπιστευθούμε τους εχθρούς του ανθρώπινου γένους; Αυτοί δεν είναι άνθρωποι, είναι φίδια.

  4. αλωνίζουν οι αμερικάνοι με τη μαριονέτα τους το μιζοκούλη που τον ψήφισε 41 τακατό ραγιάδων του κερατά

  5. Οι ΗΠΑ και τα πολιτικοοικονομικά τους πράγματα ελέγχονται από τους Εβραίους των 5,5 εκατομμυρίων.
    Ελέγχουν τα ΜΜΕ, τις τράπεζες, διαφημίσεις-δημοσκοπήσεις, τον κινηματογράφο και τα Πανεπιστήμια.
    Ο χοιρόμορφος Τσούνης τοποθετήθηκε πρέσβυς για να εξυπερετεί τα εβραικά συμφέροντα.
    Μαζί με τον έτερο χοιρόμορφο Ευάγγελο Βενιζέλο έτρεξαν να προσκυνήσουν το πτώμα του Εβραίου δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ.
    Προ ημερών στην Θεσσαλονίκη ο Τσούνης επισκέφτηκε αραπάδες, αραπίνες που τους έχουν εγκαταστήσει στην πόλη, εστιάζοντας στα αραπάκια τους, στα οποία ευχήθηκε καλή τύχη στην Χώρα μας!
    Δεν χάνει ευκαιρία να παρίσταται σε gay parade σύμφωνα με την ατζέντα του διαβρωτικού Διεθνούς Ιουδαίου.

  6. Η καταστροφή έγινε με τον κοροιδοιό που με την συνδρομή των μιζαδόρων ακαταδίωκτων ήξερε μέχρι και το καφενείο αν είχες κάνει το μπόλι και σου ζήταγε ράπιντ τεστ για να πιεις καφέ μόνος σου έξω! Ως προς τα κινητά που λένε κάποιοι, άμα θέλεις αφήνεις σπίτι το κινητό σου. Το πρόβλημα δεν είναι ο εντοπισμός γιατί δεν είμαστε παράνομοι. Το πρόβλημα είναι ότι όταν υπάρχει το τσιπάκι, μπορεί να σε παρακολουθούνε τι λες σπίτι σου και ταυτόχρονα θα μπορούν να σε αποκλείουν από την κοινωνία όπως με τα μπόλια που ήταν η πρόβα τους! Και όταν αυτοί που σε παρακολουθούνε είναι ανθέλληνες, φιλομετανάστες, φιλότουρκοι και λάτρεις των γάμων γκέι, σκούρα τα πράγματα.

  7. Απο την στιγμή πού χωσαμε στην τσέπη το κινητό τηλέφωνο τέρμα τα προσωπικά δεδομενα. Οι Νέες Ταυτότητες τί παραπάνω θά προσθέσουν στήν παραβίαση των προσωπικών δεδομένων ;

Comments are closed.