Δυναμική επανεμφάνιση από τον Φαλ στον Ολυμπιακό, έπειτα από πέντε μήνες!

Κοινοποίηση:
Μουστάφα Φαλ

Ξεχωριστή ήταν για τον Μουστάφα Φαλ η αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Ζαλγκίρις Κάουνας για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, πραγματοποίησε την επανεμφάνισή του στα παρκέ μετά από διάστημα πέντε μηνών, γνωρίζοντας την αποθέωση από 10.000 οπαδών των Πειραιωτών.

Σημειολογικά, η προηγούμενη φορά όπου ο Φαλ είχε αγωνιστεί, ήταν στο Final-4 του Κάουνας τον περασμένο Μάιο, όταν και διαπιδτώθηκε στην συνέχεια ότι υπέστη κάταγμα κόπωσης…

Ο 32χρονος Γάλλος σέντερ, που είχε λάβει μέρος στις τρεις προηγούμενες προπονήσεις των «ερυθρόλευκων κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γιώργου Μπαρτζώκα, που δεν δίστασε να τον ρίξει στην μάχη και μάλιστα σε μία τρομερά δύσκολη, όσο και καθοριστική συνθήκη για τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, στο 28ο λεπτό, με την Ζαλγκίρις να έχει μπει δυνατά στην διεκδίκηση του αγώνα, αφού το σκορ έφτασε στα επίπεδα του 58-51 αλλά με τους Φιλίπ Πετρούσεφ και Μόουζες Ράιτ να έχουν φορτωθεί με τέσσερα πολύ αυστηρά φάουλ.

Με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Φαλ, όλο το ΣΕΦ σηκώθηκε στο πόδι και τραγουδούσε ρυθμικά το όνομά του σε μία μοναδική στιγμή στήριξης προς το πρόσωπο του παίκτη που τιμάει για τέταρτη διαδοχική σεζόν τα ερυθρόλευκα!
Στα συνολικα΄7 λεπτά που πρόλαβε να αγωνιστεί ο Πύργος του Θρύλου ήταν τρομερά επιδραστικός. Πέτυχε ένα πολύ σημαντικό καλάθι για το 60-51 του 29ουψλεπτού, κέρδισε ορισμένα πολύ σημαντικά ριμπάουντ, ενώ έφθειρε και με φάουλ τους αντίπαλους ψηλούς.
Αρκετά σημαντική η συνεισφορά του Γάλου άσου για το χρονικό διάστημα που χρειάστηκε να αγωνιστεί.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response