Δυστύχημα στα Τέμπη: Αποφυλακίστηκε ο σταθμάρχης – Είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό

Κοινοποίηση:
stathmarxis-tempi

Tην έξοδο των φυλακών πέρασε ο σταθμάρχης Λάρισας βρισκόταν σε βάρδια μόνος του το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου του 2023.

Ο εφέτης ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, έκανε δεκτή της αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους, που είχε καταθέσει ο σταθμάρχης μέσω του δικηγόρου του. Οι όροι που του επιβλήθηκαν είναι κατ’ οίκον περιορισμός και επιπλέον απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

Ο σταθμάρχης ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές Λάρισας και εργαζόταν σε δουλειά γραφείου στο σωφρονιστικό κατάστημα. Ακόμα και αν δεν είχε υποβάλλει αίτηση αποφυλάκισης επρόκειτο να αποφυλακιστεί την 1η Σεπτεμβρίου, με τη συμπλήρωση 18μηνου από τη σύλληψή του.

Για το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τους 57 νεκρούς στις 28 Φεβρουαρίου 2023 είχε προφυλακιστεί και ο προϊστάμενος του τμήματος επιθεώρησης του ΟΣΕ Λάρισας, ο οποίος έχει αφεθεί ελεύθερος επίσης με περιοριστικούς όρους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. σαμαρας ο σταθμαρχης…κουτσουμπας ο μηχανοδηγος…χαχα…ρε μπας και βαζουν τους συγγενεις τους να παιζουν τους ηθοποιους??ακομα να βρουνε ενα νεκρο!ταχουμε ξαναπει…ψευτοατυχημα με ψευτονεκρους!

  2. ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ , Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

  3. Αληθεύει ρε ότι γλένταγε με μια ιερόδουλη εν ώρα υπηρεσίας; Ρε άντε πάρτε το νόμο στα χέρια σας. Δεν γίνεται αλλιώς. Φάτε τον λάχανο.

  4. Ο κουλις δεν αφηνει τα πιστα ψηφοφορια του ετσι…

  5. Παιδεραστής Λιγνάδης με κάθειρξη – έξω

    Σταθμάρχης που έφαγε 57 νιάτα και άλλους που δεν αναγνωρίστηκαν – έξω

    και θα τα ρίξουν όλα στους σκοτωμένους
    οι πολιτικοί προϊστάμενοι του σταθμάρχη και το χοντροβούβαλο καραμαν που φώναζε μέσα στη Βολή των αιλύννων ότι όλα ειναι ασφαλή και βούλω – Ασυλία και έξω δεν τον αγγίζει κανείς

    Βιαστές – έξω
    Πρεζέμπορες – έξω
    Δολοφόνοι – έξω και με αδειούλες
    Σκατόγυφτοι που κάνουν όλα τα παραπάνω – έξω και μετά πιάσιμο και έξω

    Κασιδιάρης – δεν έχει κάνει τίποτα από τα παραπάνω αλλά Μέσααααααα μας κόβει ψήφους ο μπαγάσας

  6. Έμεινε λίγο μέσα για τα μάτια του κόσμου.αλοιμονο σε αυτούς που πήρε στον λαιμό του ο άχρηστος.

  7. Αμα μπορει και κοιμαται ησυχος εμενα μου.περισσευει! 100 και ψυχες πηρε στο λαιμο του οι 57 που λενε ειναι παραμυθια!

  8. Το ανθρώπινο λάθος κατά Μητσοτάκη , αμείβεται μέ αποφυλάκιση ;

  9. Μιας και αναφέρεις τον Κασιδιάρη,το βρώμικο σύστημα θα τον κρατήσει φυλακή για έκτιση όλης της ποινής.Δεκατρία χρόνια σύνολο,εκτός κι αν του φορτώσουν και κάτι άλλο.Ο Μιχαλολιάκος είχε βγεί πρόσφατα και τον ξανάκλεισαν μέσα.Φταίει όμως και ο Κασιδιάρης,που πίστευε πως σ`αυτήν τη χώρα υπάρχουν πατριώτες για να υποστηρίξουν τις ιδέες του και αληθινή δικαιοσύνη.Έτσι,το έξυπνο πουλί,διότι είναι έξυπνος,πιάστηκε από τη μύτη.Δυστυχώς.

  10. Α οχι.
    Αφου τον βγαλατε ξαναβαλτε τον στη θεση του σταθμαρχη .
    Ετσι μαλιστα

  11. θα τους ζητησετε και συγνωμη και θα τους πληρωθουν και χρηματα απο τις εφοριες που πληρωνετε και μη, για αποζημιωση ψυχικης οδυνης και εγκλισμου…… το εχετε τερματισει ΕΣΕΙΣ η πλεμπα που αφηνετε και σας ”’αγαπανε”’ χωρις ντροπη και δημοσιως……. ευγε… ευγε…… πλεμπα του ελλαδισταν…..ευτυχως η βαρια βιομηχανια της χωρας φερνει ακομη τουριστες….. που ισως χρησιμοποιουν και τραινα??

  12. Στην Ελλάδα του Κούλη Μητσοτάκη, υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος ο οποίος έχει κάνει τρεις αιτήσεις αποφυλάκισης, κι ακόμα είναι μέσα. Ο Ηλιας Κασιδιαρης. Και μάλιστα ψάχνουν κατι γελοίους τρόπους να του φορτώσουν κι άλλη ποινη (εξαπάτηση ψηφοφόρων!)…

Comments are closed.