Δωρεάν παιχνίδια PlayStation Plus για τον Απρίλιο του 2022: Διαθέσιμα τώρα

Κοινοποίηση:
ps-plus

Τρία παιχνίδια είναι διαθέσιμα αυτόν τον μήνα, συμπεριλαμβανομένου του Slay the Spire. Οι συνδρομητές του PS Plus έχουν προθεσμία έως τις 3 Μαΐου για να διεκδικήσουν τα δώρα του Απριλίου.

Οι χρήστες του PlayStation μπορούν να απολαύσουν το Slay the Spire. Ένα παιχνίδι deck-building με συστήματα roguelike, το Slay the Spire είναι μια από τις πιο προσιτές και συναρπαστικές επιλογές τα τελευταία χρόνια και στα δύο είδη.

Το Hood: Outlaws & Legends είναι ένα multiplayer παιχνίδι που θα μπορούσε εύστοχα να συγκριθεί με το Payday. Οι αγώνες περιλαμβάνουν δύο ομάδες των τεσσάρων παικτών που εργάζονται για την κλοπή του θησαυρού. Δεν πρέπει μόνο να ανησυχείτε για την άλλη ομάδα, αφού υπάρχουν και άλλοι computer-controlled εχθροί για να αντιμετωπίσετε.

Εν τω μεταξύ, το SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated είναι ένα ριμέικ του ομώνυμου platformer του 2003. Αν και το remake μάλλον δεν τα πήγε και τόσο καλά, τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε χρήματα τώρα. Και αν έχετε παιδιά στο σπίτι που τους αρέσει ο Μπομπ Σφουγγαράκης, ίσως να τους αρέσει.

Σε άλλες ειδήσεις, το PlayStation αποκάλυψε την ανανεωμένη υπηρεσία PS Plus, η οποία θα περιλαμβάνει τρία επίπεδα όταν κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Δωρεάν παιχνίδια PlayStation Plus για τον Απρίλιο του 2022

Διαθέσιμα έως τις 3 Μαΐου

  • Slay the Spire
  • Hood: Outlaws & Legends
  • SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom Rehydrated
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: