Δύο ολόιδιοι αθλητές με το ίδιο όνομα κάνουν τεστ DNA για να δουν αν είναι αδέρφια – Το αποτέλεσμα έκπληξη

Κοινοποίηση:
baseball-

Μπορεί οι περισσότεροι να μην μπορούν να φανταστούν ότι υπάρχει ένας άλλος εαυτός του εκεί έξω, αλλά αυτό ίσχυε για δύο αθλητές που έμοιαζαν καταπληκτικα μεταξύ τους μέχρι που κατέληξαν να κάνουν ένα τεστ DNA για να δουν αν ήταν αδέρφια.

Ο πρώτος Brady Feigl είναι ένας παίκτης του μπέιζμπολ με1.83 ύψος με κόκκινα μαλλιά, κόκκινη γενειάδα και χοντρά γυαλιά.

Ο δεύτερος Brady Feigl είναι επίσης παίκτης του μπέιζμπολ με 1.83 ύψος με κόκκινα μαλλιά, κόκκινη γενειάδα και χοντρά γυαλιά.

Υπάρχουν δύο ολόιδιοι Brady Feigls που παίζουν και οι δύο μπέιζμπολ εκεί έξω και φαίνονται σχεδόν πανομοιότυποι.

Ο ένας παίζει για τους Πίτσμπουργκ Πειρατές και ο άλλος για τους Oakland Athletics, αλλά αποσύρθηκε τον Ιούνιο του 2023.

Οι δύο αθλητές μοιάζουν τόσο πολύ που όλοι όσοι τους βλέπουν δεν μπορούν παρά να σκεφτούν: είναι αδέρφια που έχουν χαθεί;

Ακόμη και εκείνοι άρχισαν να αναρωτιούνται αν είχαν συγγενική σχέση μετά από λίγο. Έτσι, η Inside Edition τους κάλεσε για να κάνουν ένα τεστ DNA με την ελπίδα να βρουν τι συμβαίνει.

Δεν θα ήταν η πρώτη φορά που ένα ζευγάρι χαμένων αδερφών είχε καταλήξει να ζει παρόμοιες ζωές.

Ωστόσο, η εξέταση DNA αποκάλυψε ότι αυτοί οι σχεδόν πανομοιότυποι τύποι που ζούσαν σχεδόν πανομοιότυπες ζωές δεν σχετίζονταν τελικά.
Η μία μεγάλη τους ομοιότητα από το τεστ DNA ήταν το επίπεδο της γερμανικής καταγωγής, με αμφότερους να καταγράφονται ως 53 τοις εκατό με Γερμανική καταγωγή, αλλά σε κάθε άλλη μέτρηση ήταν διαφορετικοί και επομένως δεν ήταν αδέρφια.

Οι ελπίδες για κάποια απίστευτη οικογενειακή επανένωση διαψεύστηκαν, αλλά οι δύο Brady χαίρονται που συναντήθηκαν και είπαν ότι ήταν «ακόμα αδέρφια κατά κάποιο τρόπο».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: