Δύο συλλήψεις για το θανατηφόρο τροχαίο στη Βασιλίσσης Σοφίας

Κοινοποίηση:
jhkhkjhkjhkjhj

Η Ελληνική Αστυνομία, προχώρησε σε δύο συλλήψεις για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα Δευτέρα (2/9) επί της Βασιλίσσης Σοφίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στο τροχαίο, που σημειώθηκε περίπου στις 20:00 το βράδυ στη διασταύρωση της Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Ρηγίλλης, ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα, ο οδηγός της οποίας τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Οι οδηγοί των δύο ΙΧ αυτοκινήτων συνελήφθησαν, ενώ λόγω του τροχαίου υπήρξε δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Χίλτον.

Η Τροχαία διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. μπραβο σύλληψή… αλλωστε το ιδιο δεν εγινε και οταν η μπακογιαννη που βιαζοταν να πιει καφεδακι στην βουλη. … “σκοτωσε” τον Ιασωνα, και μαλιστα δεν σταματησε παρα μπηκε στο πάρκινγκ της βουλης κατεστρεψε και τις καμερες νσ μην δειξουν οτι ηταν μεσα στο αυτοκίνητο οταν σκοτωθηκε το παλικαρακι…. δεν συνελήφθη αυτη και ο οδηγος παυλα μπατσος παυλα υπηρετης??? τους συνελαβαν με μθα καθυστέρηση 6 μηνων…. κατα τα αλλα Δημοκρατια, Δικαιοσυνη χαχαχα ακου δημοκρατια ακου δικαιοσυνη καλο χαχαχα γεια σου κουλη πρωθυπουργαρα…. ουτε και συ δεν το πιστευεις…. στο φασμα του μ3ρελου και οι Ελληνες τον εκαναν πρωθυπουργο …

Leave a Response