Δύσκολες ώρες για τον Απόστολο Λύτρα: Πέθανε ο πατέρας του – «Θα είσαι πάντα δίπλα μας» γράφει στην ανάρτησή του

Κοινοποίηση:
λύτρας-1

«Θα είσαι πάντα δίπλα μας», με αυτή την φράση αποχαιρέτησε ο Απόστολος Λύτρας τον πατέρα του που έφυγε από τη ζωή. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο δικηγόρος, με μία ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook.


Δείτε την ανάρτηση του δικηγόρου:

“Μπαμπά ….. καλό ταξίδι . Σε αγαπάμε όλοι μας τόσο πολύ … θα είσαι πάντα δίπλα μας”


Υπενθυμίζουμε ότι μετά τις κατηγορίες που δέχθηκε ο Απόστολος Λύτρας από την εν διαστάσει σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, σχετικά με τον ξυλοδαρμό της και την αποφυλάκισή του, επιβλήθηκε σε αυτόν ποινή εξάμηνης παύσης από τα επαγγελματικά του καθήκοντα.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο Λύτρας είναι υποχρεωμένος να παραδώσει την δικηγορική του ταυτότητα, κάτι που σημαίνει ότι για τους επόμενους 6 μήνες δεν θα μπορεί να ασκεί το επάγγελμά του ως δικηγόρος.

Οι σχέσεις με την πρώην σύζυγό του εξακολουθούν να είναι τεταμένες ως προς το ανήλικο παιδί τους με την ίδια να δηλώνει: «Εκφράζω την έντονη δυσαρέσκειά μου γιατί συνεχίζονται οι αναφορές στο παιδί μου από την άλλη πλευρά. Εγώ ωστόσο έχω μείνει συνεπής ως προς αυτό το ζήτημα και θα μιλήσω για αυτό το θέμα, για το παιδί μου, αποκλειστικά και μόνο στη δικαιοσύνη, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια για αυτό το ζήτημα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response