Δύσκολες ώρες για τον Βορίδη! Μάκη θυμάσαι; Το δωράκι μας στον υπουργό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
τσεκουρατα

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το κανάλι “Betty Direct” στο YouTube:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΤΟΝ ΗΓΈΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΚΡΑΤΟΎΜΕΝΟ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.
    .
    .
    ΖΗΤΏ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΈΘΝΟΣ .
    .

  2. Ειπε Ο αρχιφασιστας Βοριδης Ναζι που στο Παν/μιο κυκλοφορουσε με μαχαιρι το οποιο χρησιμοποιησε κιολας.

  3. Ακόμα πιο ενοχλητική και προσβλητική από τον Βορίδη είναι η διπλανή χαζοχαρούμενη ανύπαρκτη που επιβραβευει κάθε φράση του Βορίδη με επιδοκιμαστικά γελάκια λες και ενδιαφέρεται κανείς για τη δική της γνώμη.Μέχρι χθες δεν την ήξερε κανείς και εμφανίστηκε από το πουθενά έχοντας υποστήριξη από εφοπλιστική οικογένεια. Ας περιμένει να κάνει έργο, να φέρει αποτελέσματα και να συγκεντρώσει ένα βιογραφικό το οποίο να δείχνει ότι έχει πολιτική εμπειρία που θα μπορούσε να είναι χρήσιμη για τον τόπο, για να μπορούμε και εμείς οι πληβείοι να την επιδοκιμάσουμε με τη σειρά μας, γιατί για την ώρα απλά είναι ενοχλητική και τίποτα περισσότερο. Τουλάχιστον κάποιος να την πληροφορήσει για το savoir vivre που επιβάλλει να μην υποτιμάς και προσβάλλεις όποιον έχει απλά άλλα πιστεύω από εσένα.

  4. Ποιά είναι αυτή δίπλα στον βορίδη που έχει ξεκαρδιστεί?

  5. ο Βοριδης ολο μ@λ@κιες λεει ρε χαμενε αν ο Ηλιας ειναι ναζιστης εσεις που συνεργαζεστε και στελνετε βοηθεια στους Ουκρανους ναζιστες τι ειστε ρε?????????????????????????????????????? μαθε πρωτα ορθοφωνια και μετα κρινεις αλλους οσο για την λινατσα που ηταν διπλα του που ολο ειρωνεικα γελουσε ασε κοπελια η sirina ψαχνει νεα ταλεντα τρεξε και τελος οτι και να κανετε δημοκρατικα αποβλητα δεν θα σας ψηφισουμε ποτε

  6. Στο πρόσωπο του Κασιδιάρη το τέρας ο Βορίδης μισεί την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό.

  7. Ούτε να μιλήσει δεν ξέρει το φασιστόμουτρο ο Βορίδης. Μιλάει και έχεις την αίσθηση ότι μασάει, δαγκώνει τις λέξεις.Στη Συγγρού έπρεπε να δουλεύει το κάθαρμα.

  8. Πολύ ωραία τα είπατε κυρία Μπέτυ. Ο Βορίδης μισεί τον Κασιδιάρη γιατί δεν απαρνήθηκε τον εαυτό του, δεν αποποιήθηκε το παρελθόν του, ενώ αυτός έκανε στροφή 180 μοιρών. Και θέλει οι Σπαρτιάτες να κάνουν το ίδιο, να γίνουν σαν αυτόν, τον προδότη Βορίδη.

  9. Μπράβο Μπέτυ. Βάλε και τι έλεγε για λαθρομετανάστες και τζαμί ο πρώην Επέν Βορίδης που τώρα ανοίξανε αυτοί το τζαμί! Πιστεύω με τέτοιο μένος κατά του Ηλία πρέπει να κατέβει υποψήφιος με τον Ανταρσύα των λαθρομεταναστών. Άντε πρώην Επενίτη Βορίδη, να πάρεις ψήφο από τον Χασάν!

Comments are closed.