Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Κοινοποίηση:
mixaloliakos_497_355

Αν και είναι συνηθισμένος σε αυτά.

Σε συγκέντρωση στην πλατεία Νέας Σμύρνης καλούν σήμερα στις 6 το απόγευμα τα εκπαιδευτικά σωματεία της περιοχής διαμαρτυρόμενα για εκδήλωση με ομιλητή τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής.

Σήμερα (Δευτέρα) η περιφερειακή παράταξη της Χρυσής Αυγής, που εμφανίζεται με τον τίτλο «Ελληνική Αυγή», πραγματοποιεί εκδήλωση με ομιλητή τον αρχηγό της Μιχαλολιάκο στην Αγ. Κυριακή στο Παλαιό Φάληρο, στα σύνορα με τη Νέα Σμύρνη.

Οι εκπαιδευτικοί επισημαίνουν ότι «θα προστατέψουμε τους μαθητές μας από το δηλητήριο της βίας, του ρατσισμού και του μίσους. Θα δυναμώσουμε μέσα σε κάθε τάξη, σε κάθε διδασκαλία, την πάλη μας ενάντια στις φασιστικές ιδέες, τον ναζισμό και τις πρακτικές του» και τονίζουν ότι «με τη συλλογική μας δράση και απεύθυνση, με την οργάνωση της κοινωνικής αλληλεγγύης, θα προσπαθήσουμε να σπάσουμε κάθε υποστύλωμα του φασισμού, να δυναμώσουμε τη φλόγα της ελευθερίας, της αλληλεγγύης, της ισότητας».

“Παράλληλα καλούνται οι Ενώσεις και οι Σύλλογοι Γονέων, τα σωματεία και οι φορείς της περιοχής να καταδικάσουν τη νέα φασιστική πρόκληση.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ο ατσιγαροs η αστρατευτη φυγοστρατη τρυπια κυλοτα ο μπουγατσαs κυδωνιατηs τηs κ@λοχλατσα χλουτσου γιουτσου πιπακλουτσου κλουτσου η κουμπαρα νανσυ του ερωτυλου με το εξωγαμο τηs ζωηρηs ξανθιαs και το αρχιλαμογιο ο βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ πωs απεκτησε τα 19 ακινητα;;;;;

  2. εαν ο μιχαλολιακος εχει κολλησει ενα ενσημο στη ζωη του

    1. θα ηθελα να ρωτησω εαν οι παπαντρέου, καραμανλής, σαμαράς, τσίπρας, μητσοτάκης εχουν κολλησει ενα ενσημο στη ζωη τους

  3. Κουτοχορτο..η μπουλντοζα κ.νανσυ γιουτσου τουπουτσου του αστρατευτου φυγοστρατου κυδωνιατη ξερειs;;;

  4. χαχαχα ενω οι άλλοι δεν χουν διορίσει κανέναν απο το σόι τους

  5. Ψευτονεοελληνες ψηφοφοροι. Ειναι η γενια της μεταπολιτευσης. Απλα Ελληνοφωνοι ψευτονεοελληνες προδοτες ψηφοφοροι της παλιας Ελλαδας μας. Ειπαμε και το ξαναλεμε…οι γνησιοι Ελληνες εχουμε απομεινει καμια 800.000 πλεον.

  6. Να έχετε τον νού σας μη σκίσετε κανα καλσόν η σπάσετε κανα νύχι…

  7. ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ;

  8. οι πρωτοι που θα αντιδρασουν θα ειναι οι οργανωμενοι του πανιωνιου. ισως η παλια ταινια χουλιγκανς πρεπει να ξαναγυριστει πιο ενημερωμενη αυτη τη φορα. ειδικα στο τελος της…

  9. ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ = ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ ,ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ,
    ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ,ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ , ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

  10. καλα τα λενε οι εκπεδαιυτικοι να μην μαθουν τα παιδια στον δεξιο φασισμο ο αριστερος ΄΄ βλεπε ρουβικωνας και μπαχαλακιδες ειναι καλητερος ‘ ρεεε δεν πατε νααα”

  11. ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ….ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ……..ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΘΑΙΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ…….

  12. μπραβο ρε δασκαλοι
    Καλα τους λετε!!!!
    Αυτοι φωναζουν ΠΑΤΡΙΔΑ -ΘΡΗΣΚΕΙΑ -ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
    Τι ντροπη!!!!!! Φιμωστε τους Ακους εκει????Τετοια λογια της ντροπης???
    Ριξτε τους και φουμο
    ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ που σας πληρωνουμε κιολας

Comments are closed.