Δώσε θάρρος στον χωριάτη: Ανυποχώρητος στον όρο “Μακεδονική” ο Αχρίδος Στέφανος – Εγκλωβισμένη στα γρανάζια του εθνικισμού η Εκκλησία στα Σκόπια

Κοινοποίηση:
ohrid-1

Ως “απαράδεκτους” χαρακτηρίζει ο Αρχιεπίσκοπος Αχρίδος κ. Στέφανος τους όρους που έχει θέσει το Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Αρχιεπισκοπή Αχρίδος προκειμένου να λάβει η Τοπική Εκκλησία της γειτονικής χώρας τον τόμο Αυτοκεφαλίας από την Πρωτόθρονη Εκκλησία της Κωνσταντινούπολης.

Διαβάστε περισσότερα στην Ιερή Πλεκτάνη

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Κάποιοι στην Νότια Ελλάδα δεν μπορούν να καταλάβουν ακριβώς πως νιώθουν οι Μακεδόνες. Μας λένε με τον τρόπο τους, όταν έρχονται για διακοπές, πως είμαστε οι κακοί κατακτητές που τους πήραμε την πατρίδα τους που υποτίθεται φτάνει μέχρι και τον Όλυμπο. Άλλες φορές θέλεις να τους φτύσεις και άλλες φορές θέλεις να γελάσεις που ζουν στη κοσμάρα τους.

  2. Άμεσα ξύρισμα και σπίτι του ο αντίχριστος

  3. Αυτος ο τουρκοσπορος οικουμενικος πατριαρχης θελει σουβλισμα ο σατανας διελυσε την εκκλησια μας

    1. οι χουντικοι ειστε εκτος εκκλησιας

  4. Και η μασωνικη στοα των ΣΚΟΠΙΩΝ λεγεται ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Δεν ειδα να ενοχλουνται οι αδελφοι …..

  5. * Συνεχίζει να προκαλεί η Σιλιάνοφσκα: «Μακεδονική» η Σκοπιανή Εκκλησία-Ευχαρίστησε τον Πάπα «εκ μέρους όλων των Μακεδόνων»!

    https://choratouaxoritou.gr/?p=343833&amp=1

    * ( οι σκοπιανοί οικειοποιούνται και ελληνικές αγιογραφίες )

    https://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/corpora/makedonia/content.html?c=17&t=1,1239

  6. Μπαρμπαδες ιερωμενοι και μη, πολιτικαντηδες δοσιλογοι των αμερικλανων, η Μακεδονια ειναι Ελληνικη ! Τα Σκοπια εναι αλμπανα και σλαβοι! Ειναι απλα τα πραγματα και ξεκαθαρα, συνεχεια τα μπερδευετε μαλλον για τη κονομα και τα χαδια των πρεσβευτων της χρεωκοπημενης υπερδυναμης Φριτς!

Comments are closed.