Δώστε τα μας όλα για τον Ζελένσκι: Παγκόσμιος περίγελος οι δουλικοί Ευρωπαίοι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΖΕΛΕΝΣΚΙ

Δείτε…

Ένα σποτάκι, που ίσως είναι ρωσικής παραγωγής, εμφανίστηκε στο διαδίκτυο και ήδη κάνει “θραύση”!

Η υπόθεση;

 Mία «οικογένεια φιλήσυχων Γερμανών πολιτών» που κάθεται και παρακολουθεί αποχαυνωμένη τηλεόραση στο σπίτι της δέχεται…«επίσκεψη» από το κράτος που κυριολεκτικά τους παίρνει ό,τι έχουν και δεν έχουν.

Κι όλα αυτά για να…«νικηθεί ο Πούτιν»!!

Το βιντεάκι μπορεί να μοιάζει με “σατιρικό”, ωστόσο κρύβει μία πολύ πικρή αλήθεια για την Ευρώπη (και όχι μόνο τη Γερμανία) του 2023 που βρίσκεται σε πόλεμο και αυτοκτονεί οικονομικά κάθε μέρα.

Δεν χρεοκοπούν τα -ήδη χρεοκοπημένα- κράτη, αλλά οι πολίτες:

scr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Σε λίγο και στην Ελλάδα όλα για τον Ουκρανό.

  2. περιγελως ειναι αυτοι που προσκυνανε τον τουρκοπουτιν (μονο κατι τριτοκοσμικοι και χουντες)

  3. Γιατί ανακατεύτηκαν σε ένα πόλεμο που δεν είναι δικός τους; Ήρθε ο Πούτιν να πάρει εδάφη της Ευρώπης; Μάλλον εκδικούνται τη Ρωσία εξαιτίας του Στάλιν που στον β’ παγκόσμιο πόλεμο ενώ αρχικά ήταν σύμμαχος με τον Χίτλερ μετέπειτα τάχθηκε με το αντίθετο στρατόπεδο.

    1. Την Ρωσία έχουν λυσσάξει οι εβραιομασόνοι να την καταστρέψουν απλά γιατί είναι η πιο ισχυρή Ορθόδοξη χώρα. Ο Στάλιν πού αναφέρεις μια χαρά τούς βόλευε με τό κλείσιμο των εκκλησιών πού εφάρμοσε τόσες δεκαετίες. Διάβασε πώς καί από πού βοηθήθηκε ο μειοψηφικός αριθμός τών μπολσεβίκων να πάρουν την εξουσία. Θά εκπλαγείς.

    2. Απορώ γιατί κάθεσαι και ψάχνεις στο παρελθόν και δεν κοιτάς το παρών και το προσεχές μέλλον . Τυχαίο που σε όλη την Ευρώπη την περίοδο του κοροδοιού το Ρωσικό εμβόλιο δεν ήταν διαθέσιμο αλλά διαθέσιμα ήταν εμβόλια παραγωγής συγκεκριμένων χωρών ; Τυχαίο που ακριβώς μετά τον ” εξαφανισμό ” του κοροδοιού έγινε ο πόλεμος ; και στον πόλεμο ανακατεύθηκαν οι Ευρωπαίοι γιατί πήραν γραμμή από τα Αμερικανάκια . Μέχρι και ο Παπανδρέου ο γέρος το είχε πει από τότε : ” Ανήκομεν εις την Δύσιν ” . Είναι τυχαίο που η Ελλάδα διαχρονικά έχει καλές σχέσεις με την Ρωσία και τώρα πήρε το μέρος της Ουκρανίας ; (αν και οι σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας χαλάσανε επί Τσίπρα . Κάτσε και βάλε κάτω τα γεγονότα που γινόντουσαν 1 χρόνο πριν τον κοροδοιό —– κατά την διάρκειά του —– αλλά και μετά από αυτόν . Και έλα και πες μου ότι όλα αυτά ήταν τυχαία γεγονότα . ( που για τα πιο πολλά δεν πήραμε ποτέ απάντηση ) Ένα γρήγορο παράδειγμα το αεροπλάνο (από εξωτερικό) που έπεσε στην Καβάλα , και δεν μάθαμε ποτέ τι μετάφερε . ( δεν ήταν πολιτικό το αεροσκάφος να κουβαλάει κόσμο )

Comments are closed.