ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ – Ο 43ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΜΗΡΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ – ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΘΩΩΘΕΙ

Κοινοποίηση:
amfiloxia

Ενα θρίλερ που κράτησε περίπου δύο ώρες και κατέληξε στη δολοφονία μιας ακόμα γυναίκας και στην αυτοχειρία του δράστη εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην Αμφιλοχία. Ο 43χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας μπήκε με κλειδιά που είχε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του όπου βρισκόταν η κόρη τους, ηλικίας 13 ετών. Το αγόρι της οικογένειας βρισκόταν στο πατρικό σπίτι του πατέρα.

Ο 43χρονος, που είχε μαζί του την κυνηγετική καραμπίνα ήταν σε έξαλλη κατάσταση, φώναζε και απειλούσε και διαμήνυσε στην εν διαστάσει σύζυγό του ότι αν δεν πήγαινε αμέσως στο σπίτι θα σκότωνε την κόρη τους. «Ελα, αλλιώς θα τηγ σκοτώσω», έλεγε. Το παιδί, έντρομο, έστειλε μήνυμα σε γειτόνισσα και εκείνη κατάφερε να βγάλει το παιδί από το σπίτι και να κλειδώσει μέσα τον δράστη. Εκείνος συνέχιζε σε ντελίριο απειλών, ώσπου η εν διαστάσει σύζυγός του επέστρεψε με το αυτοκίνητό της στο σπίτι. Τότε, ο 43χρονος που δεν μπορούσε να βγει από το κλειδωμένο σπίτι, πήδηξε από το μπαλκόνι στο καπό του αυτοκινήτου και πυροβόλησε χωρίς δεύτερη σκέψη. Εριξε και δεύτερη φορά αποτελειώνοντας τη γυναίκα και αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γειτόνισσας για όσα έγιναν τα ξημερώματα στην οδό Λουτρού, στην Αμφιλοχία:

Μαρτυρία για το έγκλημα στην Αμφιλοχία

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες πάντως, και αυτό είναι που προκαλεί μεγάλη απορία, κανένας από τους περιοίκους που άκουγαν όσα γίνονταν δεν φαίνεται να κάλεσε την αστυνομία.

Αμφιλοχία: 43χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα του με κυνηγετικό όπλο και αυτοκτόνησε

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ: ΠΡΙΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ, ΠΗΡΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ – ΤΟ ΚΑΡΤΕΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ 36ΧΡΟΝΗ, Η ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Οι σκατόψυχοι βρίσκουν ευκαιρία σε τέτοιες περιπτώσεις. Κομπλεξικοί και με ψυχιατρικά προβλήματα, βλέπουν τον εαυτό τους στο ρόλο του θύτη.
    Επισκεφθείτε συντόμως κάποιο ψυχίατρο ρε υπάνθρωποι…

  2. Οι γυναίκες επάνω σε σχέση είναι μελλοθάνατες και αν χωρίσουν πάλι το ίδιο.Δεν ξέρουν πια στιγμή ο άντρας θα τις σκοτώσει.Η κατάστασή ξέφυγε εντελώς και το πρόβλημα πέρασε την κόκκινη γραμμή.Πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στο ποιον επιλέγουν για σύντροφό διότιρισκάρουντην ζωή τους.Αλλη μία γυναίκα έφυγε άλλο ένα παιδί καταστράφηκε άλλος ένας δειλός δολοφόνος αυτοκτόνησε.

  3. Ποιος ξέρει τι του είχε κάνει και τον έβγαλε από τα όριά του; Και μετά το παίζουν και θύματα. Ίσως του είχε κάνει νούμερα με τα παιδιά, με τα λεφτά, με κέρατο; Κανείς δεν ξέρει.

    1. Ξέρουμε με σιγουριά ότι είσαι ανωφελές σλουλήκι. Και χεστήκαμε για τη γνώμη σου…

    2. Σίγουρα είσαι δειλός και κερατάς σαν τον γελοίο

    3. Άλλος ένας μ@λ@κας πισωγλέντης σαν κι εσένα που γράφει την μ@λ@κια του

  4. Βέβαια. Τον γιο της είχε αποστείλει στον πατέρα του και κράτησε την κόρη μαζί της.
    Ο γιος της δλδ δεν ήταν παιδί της, ήταν απλά “ίδιος ο πατέρας του” και δεν τον ήθελε μαζί της. Κάτι τέτοια κάνουν οι περισσότερες, διώχνουν ή κακοποιούν τους γιους τους κι έπειτα γίνονται θυμωμένοι, βίαιοι ενήλικες που κακοποιούν τις επόμενες γυναίκες που συναντούν, ως “τιμωρία” στην πόρνη μάνα.

    1. Πας καλά ρε; Εδώ μιλάμε για φόνο κι εσύ βρήκες ευκαιρία να κάνεις τα παράπονα που έχεις απ’ την μάνα σου. ΠΟιος σου είπε ότι τον γιο τον είχε ξεφορτωθεί στον πατέρα του; Μπορεί να είναι ενήλικος και να πήγε από μόνος του, μπορεί να ήταν επίσκεψη.

Comments are closed.