ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – «ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΚΟΚΤΕΙΛ» ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΜΕ “ΘΕΑΤΕΣ” ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΖΕΡΒΑ – ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗ

Κοινοποίηση:
0211thermaikos3

Ένα πραγματικό έγκλημα συντελείται στην Θεσσαλονίκη όπου η ΕΥΑΘ με την ανοχή του δημάρχου της πόλης Κ.Ζέρβα ρυπαίνει με λύματα τον Θερμαϊκό δημιουργώντας μέγιστο κίνδυνο για την υγεία των πολιτών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέργιος Καλόγηρος, κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ενώ καταγγέλλει τους δημάρχους Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς, Κ.Ζέρβα και Γ.Δαρδαμανέλη γιατί ανέχονται τις εγκληματικές ενέργειες της ΕΥΑΘ η οποία ρίχνει καθημερινά τα λύματα των αντλιοστασίων της στον Θερμαϊκό, για μεγάλα χρονικά διαστήματα τριών και τεσσάρων ωρών.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Στέργιος Καλόγηρος:

«Η ΕΥΑΘ με την ανοχή των δημάρχων Ζέρβα – Δαρδαμανέλη ρυπαίνει τον Θερμαϊκό προκαλώντας κίνδυνο στη δημόσια υγεία

«Θανατηφόρο Κοκτέιλ» στον Θερμαϊκό με πηγές μόλυνσης: ΕΥΑΘ – Ρέμα Δενδροποτάμου – Αλιάκμονα και «θεατές» τους Δημάρχους Ζέρβα – Δαρδαμανέλη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέργιος Καλόγηρος αποκαλύπτει ποιοι ευθύνονται για την ρύπανση του Θερμαϊκού και την δυσοσμία στην πόλη

Λύματα καταλήγουν στο νερό της Θεσσαλονίκης μέσω του Αλιάκμονα.

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέργιος Καλόγηρος σχετικά με την ρύπανση του Θερμαϊκού Κόλπου.

Ο κ. Καλόγηρος κατέθεσε για παραπάνω από μία ώρα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, στην οποία παρέδωσε και ογκωδέστατο φάκελο με στοιχεία.

Μετά την έξοδό του από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης ο Σ. Καλόγηρος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εν γνώση των δημάρχων της Θεσσαλονίκης κατά τον καθαρισμό των αντλιοστασίων της ΕΥΑΘ κάθε μέρα ένα αντλιοστάσιο ρίχνει τα λύματά του επί τρεις με τέσσερις ώρες στον Θερμαϊκό προκαλώντας ρύπανση.

Αυτό θα μπορούσε να αποφευχθεί αν και εφόσον τα αντλιοστάσια καθαρίζονταν πιο συχνά με αποτέλεσμα ο καθαρισμός τους  να κρατάει λιγότερο χρόνο χωρίς να υπάρχει αυτή η ανάγκη έκχυσης των απορριμμάτων μέσα στον Θερμαϊκό.

Δυστυχώς, για λίγες χιλιάδες ευρώ δημιουργείται αυτή η ρύπανση με πρωτεργάτη την ΕΥΑΘ και την ανοχή και τη γνώση όλων των δημάρχων.

Επιπλέον, στο Άργος Ορεστικό και σε κοινότητες της Καστοριάς δεν λειτουργεί βιολογικός καθαρισμός με αποτέλεσμα τα λύματα να καταλήγουν στον Αλιάκμονα, από τον οποίο «πίνει» νερό η Θεσσαλονίκη».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Ίδια περίπτωση είναι και με την πόλη του Πύργου ενω έχουμε Βιολογικό καθαρισμό δεν λειτουργεί και όλα τα λήμματα τον Πύργου καταλήγουν στη Σπιάτζα Εκτός αυτού έχουμε και τα βυτιοφόρα τα οποία Και αυτά αδειάζουν τα λύματα στην παραλία του Κατακόλου και στο λιμάνι του Κατακόλου.Όπως βλέπεις φίλε Στέφανε δεν είμαι μόνο στη Θεσσαλονίκη αυτό το πρόβλημα το δικό μου Πιστεύω είναι ότι σε όλη την Ελλάδα γίνεται .

  2. Φυσικα και δεν προκειται να μαθετε για ποιο πραγμα συζηταμε,οποτε αποδεκτος ο πονος σας.Για την ιστορια,και οι δυο Δημαρχοι ειναι της Μητσοτακικης πλακας.Ο ενας ασχολειτε με τις πολυχρωμες χαρουμενιες και ο αλλος παινει αλα μπρατσετα το μποτοξ και γυρνανε σ’ολα τα πανηγυρια.Ελπιζω οι Ποντιοι να ξαναγυρισουν στα πατρια πολιτικα εδαφη.Δεν ειναι ολοι νουλες Θεοδωσηδες.

  3. Το πρόβλημα είναι η ελληνοαμερικανοι η Αμερική είπε βαδίζουμε μαζί από παράδοση να που τα νησιά είναι ελεύθερα για των Τούρκο να μπενουν και να βγενουν κλπ ο πόλη εθνικισμός βλάπτει τη υγεία και εσύ είσαι χαμένος πάντα

  4. Βαλτε κανα φραγκο εκει στη Σαλονικη να δουλεψει ο βιολογικος καθαρισμος των λυμματων η φραγκα γιοκ? Μασαμπουκα και δαυτα? Ε τοτε πιειτε το σκατο σας και το 41% ! Αντε γιατι iq ραδικιου… Μακεδονομαχοι! Τριζουνε τα κοκκαλα του Παυλου Μελα!

  5. Είδα φωτογραφία πίνακα της εκκλησίας σκέψου ένα 10 όροφο κτίριο και να έχει λιώσει όλο η φωτογραφία έδειχνε Γερμανούς να μαζεύουν τα ερείπια και να σιναρμολογουν το κρίνο κλπ για να γίνουν τα θεμέλια κλπ ξεκίνησε 1950 τελοιωσε 1985 στην αρχική της μορφη είναι το σπίτι της κυρίας μας κλπ μόνο να άκουγες της Καμπάνες ανά μια ώρα πως κτιπαγαν κλπ τελικά η Δρεσδη από αυτά που είδα είναι μια ανθρώπινη πόλη να ζήσης κλπ καμμια σχέση με Αθήνα δεν υπάρχει αναρχικό σήμα δεν είδα άστεγο φτωχό τα Χριστούγεννα είναι αιώνες καθιερωμένο να γιορταζοντε λαμπρά το ίδιο και Ουγγαρία υποσχέθηκα στον ευτον μου ότι η αυτά η του χρόνου υγεία θα τα περάσω σε ένα από τα δύο κράτη αυτά κλπ απλά η Ουγγαρία έχει μεγαλιτερη λάμψη για τα παιδιά

  6. Ενώ άκουγα της ξενάγησης με .μεταφραση του λέω του Γερμανού αριστοκράτη λέω στην μικρή πες του οτι η Ελλάδα και η Γερμανία έχουν μια κινη ρίζα των πολιτισμό των ελληνικό ο Χίτλερ και Μεγας Αλέξανδρος ναι μεν εκανε πόλεμο ναι μεν σκοτώθηκαν πολλή αλλά και οι δύο περιπτώσεις έφεραν ένα μεγάλο πολιτισμό ο Μεγας Αλέξανδρος των ρωμαϊκό αργότερα Και ο Χίτλερ σαν οραματιστής σιρθηκε σε έναν πόλεμο ενώ είχε πολιτισμό κλπ δες εσείς 460 Χιλ βόμβες φωτιάς έριξαν η σύμμαχοι όλα έγιναν στάχτη δεν έμεινε τίποτε μέχρι και η εκλησια στάχτη κλπ φτιάξατε το ίδιο πολιτισμό από την αρχή ή κόρη δεν ήθελε να τα πει αυτά έβαλα των άλλον και τα είπε κλπ Ω Όχι λέει ο Γερμανός μετά το σκεφτόταν Νταγκε λέει όταν φύγαμε μου άρεσε αυτό που είπες κλπ ,εγώ νοιώθω ότι σαν λαός αποβάλει την ιστορία Χίτλερ νοιώθει υποτιμημένο γιατί δάκρυσε σε μια στιγμή ,,,τη να κάνω μου λείπουν η γλώσσες παιδιά ο.ως δεν μπορεί να συγχωρισει την υποκρισία των συμμαχιών δυνάμεων γιατί του μίλησα έτσι ανοιχτά γιατί είδα πολλά ακόμη και τους Γερμανούς που έφευγαν από το Βερολίνο περνούσαν σύνορα και πηγεναν Ουκρανία και Ουγγαρία και πηγεναν στην ελεύθερη Γερμανία κλπ ,πολλοί από αυτούς ίσως έμειναν Ουγγαρία κλπ εκεί να δεις πολιτισμό θα πάθεις την πλάκα σου 30 Χιλ εκανε ο άλλος και δεν χόρτασε κλπ εκτός αυτού μην ξεχνάς η αρβανιτες δεν πολέμησαν κλπ οπότε γνωρίζω κσι ιστορία προφορική κλπ ,ερχόμαστε στο πρόβλημα Ελλάδας δυστυχώς ελληνοαμερικανοφιλη και πολιτικοποιημενη κλπ ,,Τσεχία που πήγαμε των στρατό δεν το έχουν σε υπόληψη για φιέστες εμείς φοράμε της στολές Α παγκόσμιου και δεύτερου πολέμου προεδρική φρουρά κλπ και δυστυχώς είδα κάτι ναύτες όπως έκανα βόλτα μαύρους φοβισμένος κλπ μάλλον Νάτο κλπ μαύροι ήταν Αμερικανοί κλπ φοβισμένος πολλή, δεν νομίζω να έχουν την Αμερική σε υπόληψη και πολλή αυτό διαπίστωσα η Γερμανία έχει πολλή τουρισμό και σχολεία το ίδιο και η Τσεχία ηλιόλουστες ημέρες με αντιλιακο ,,,πρέπει να μιλάς ανοιχτά σε έναν λαό έχεις να κερδίσεις περισσότερα πάρα λιγότερα κλπ δεχτο ότι η Αμερικανοί έχουν καταστρέψει πολιτισμούς των βομβαρδισμό μου είπε ότι των περίμεναν αλλά όχι σε αυτήν την ένταση κλπ διότι πρόλαβαν και έσωσαν μερικούς πίνακες τους φιγαδευσαν μερικοί για να ξαναχτυπούν την πόλη τους πούλησαν Αμερική τους έχουν νόμιμα εκεί έναν τον αγόρασαν πίσω αλλά πολλά λεφτά έδωσαν κλπ

    1. Εφερε παπάρια ο χίτλερ, που παρασούρθηκε το ξεπεταρούδι, έναν μεγάλο πολιτισμό;!;!;! Είσαι καταντί βλαμμένη μωρέ έλλια, 🥴!

Comments are closed.