ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ: “ΜΑΝΑ, ΣΚΟΤΩΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟ!” – ΤΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ!

Κοινοποίηση:
kilkis-foniko

Στην κάμερα τηλεοπτικού σταθμού μίλησε η μητέρα του 54χρονου που πυροβόλησε και σκότωσε τον επίδοξο ληστή της μονάδας του το περασμένο βράδυ (20/5), στις μουριές του Κιλκίς.

«Πήγανε τέσσερα άτομα, με τα τσεκούρια στο χέρι. Δεν ήξεραν ότι ο γιος μου κοιμάται στο μαντρί. Πήγαν να σπάσουν την πόρτα και να μπουν μέσα να κλέψουν. Όταν τους είδε ο γιος μου, εκείνοι φώναζαν. Τότε, είχε το όπλο μαζί του γιατί είναι στην ερημιά. Νόμιζαν ότι τα λεφτά τα είχε στο μαντρί. Προσπάθησαν να τον λιντσάρουν. Τότε έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε. Κοιμόταν εκεί γιατί του έκλεβαν τα ζώα», ανέφερε η μητέρα μιλώντας στο Star, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Με πήρε και μου είπε “Μάνα, σκότωσα άνθρωπο“. Πήρε την αστυνομία και τους είπε τι έγινε».

Το χρονικό
Το 45χρονο θύμα πήγε σε κτηνοτροφική μονάδα ιδιοκτησίας του δράστη με 3 ακόμα άτομα, οι δύο ήταν φίλοι του και ο τρίτος ήταν γιος του ενός. Αποπειράθηκαν να παραβιάσουν πόρτα δωματίου όπου βρισκόταν ο δράστης, με πιθανό κίνητρο τη ληστεία του.

Ο δράστης αντιλαμβανόμενος την παρουσία ατόμων που προσπαθούν να παραβιάσουν την πόρτα , από το εσωτερικό του χώρου έβαλε προς το μέρος τους με το κυνηγητικό του όπλο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το θύμα.

Μετά τους πυροβολισμούς όλοι μαζί τράπηκαν σε φυγή με το ίδιο όχημα που είχαν φτάσει στο χώρο κι ένας εξ αυτών ενημέρωσε τηλεφωνικά την αστυνομία για το συμβάν. Το θύμα μεταφέρθηκε από τους υπόλοιπους στο σπίτι του όπου και κατέληξε.

Προανάκρισή ενεργεί το Τ.Α. Κιλκίς. ενώ τόσο ο 54χρονος όσο και τα άτομα που ήταν μαζί με τον 45χρονο, συνελήφθησαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Και κάτι άλλο.Τον τραυματία δεν τον πήγαν οι φίλοι του αμέσως νοσοκομείο αλλά στο σπίτι του όπου και πέθανε!Ενώ ήταν θανάσιμα τραυματισμένος.Τι να πούν;Πήγαμε να κλέψουμε και μας πυροβόλησαν;

  2. για μένα είναι ΑΘΩΟΣ αυτό λέγεται ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ
    γιατί είναι ΕΝΑΣ πολίτης οποίος προστατεύει την ζωή του και την περιουσία του και καλά κάνει και είναι οπλισμένος και απέναντι του έχει ΤΕΣΣΕΡΙΣ που έχουν σκοπό να τον κλέψουν/ληστέψουν και ίσως να τον σκοτώσουν.
    στο μόνο που τον βρίσκω λάθος είναι ότι πυροβόλησε μόνο τον έναν και τους τέσσερις έπρεπε να πυροβολήσει κανείς δεν έπρεπε να ξεφύγει.

  3. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΤΕΦΑΛ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΤΩΝ ΣΤΕΠΩΝ ΕΙΝΑΙ

  4. και ‘συ μακελειό “ο δράστης” γιατί δράστης…υπερασπιστής της περιουσίας του και της ζωής του,δράστες είναι τα καριολια πού άνευ αδείας και οπλισμένοι μπήκαν να τον σκοτώσουν!

  5. Καλά έκανε ο άνθρωπος… Αμυνθηκε, συνάμα πρόσφεροντας κοινωνικο έργο, καθαρίζοντας ένα επιπλέον παραβατικοι σκουπίδι και εκφοβιζοντας αλλά 3. Που είναι το κακό;

  6. Όλοι αυτοί που ήρθαν απ’την πρώην Σοβιετική Ένωση είναι οι χειρότεροι των χειρότερων.

  7. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΝΟΜΟ. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΚΟΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΟΥΖΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ? ΑΝΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΑΛΛΑΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΝΟΜΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ? ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.
    ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΘΣ ΕΛΥΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΣΜΟΙΡΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    1. Η νόμιμη άμυνα ασφαλώς και δεν είναι έγκλημα. Η υπέρβαση των ορίων της νόμιμης άμυνας όμως, είναι ποινικό αδίκημα.

  8. Ωρε καλα εκανε που τους….. τη μανα! Ν αγιασει το χερι του! Κουλισταν Μπουρδελισταν εγκλημα κι ελευθερια! Κατα τ αλλα ψηφιακη μπουρδοπαρακολουθηση!

  9. Από που έως που η αυτοάμυναείναι έγκλημα ; 🤔

  10. Αθώος…Αθώος….Αθώος….Με βάση το άρθρο υπερασπίστηκε την σωματική του ακεραιότητα μπροστά σε τέσσερις ληστές οι οποίοι θα του κάνανε κακό για κλοπή.Οι ηθικοί αυτουργοί στην πραγματικότητα είναι ο Πρωθυπουργός της xώρας και οι απατεώνες της βουλής που φτάσανε τον Έλληνα σε σημείο να μην διαθέτει λεφτά ούτε για να φάει.Τελειώνουν οριστικά την Ελλάδα και κοιμούνται όλοι οι δειλοί του φρέντο και του φραπέ.Δεν αντιλαμβάνεται ο Έλληνας τι συμβαίνει.Ξαφνικά η μισή πόλη άδειασε από ανακοπές.Τα κοιμητήρια από άδεια μέσα σε δύο έτη βούλιαξαν και τώρα κάνουν Δευτέρα κορόιδο Ελληνα.Σε τρύπησαν με απειλές με εκφοβισμό με πρόστιμα και σε δηλητηρίασαν σε κλέψανε σε κάνανε φτωxό και δικό τους δούλο σου πούλησαν την Πατρίδα και εσύ κάθεσαι και xαϊδεύεσαι.Τι άλλο δηλαδή περιμένεις να σου κάνουν καημένε ραγιά των γηπέδων ταλαίπωρο κορόιδο.

  11. τον εναν???? και τους τεσσερις επρεπε…. τέσσερις πηγαν να τον καταστρεψουν … να τον κλεψουν…. τεσσερις επρεπε να στειλει…. ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ….

  12. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΝΑΙ ΟΙ ΒΟ-ΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ.
    .
    ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΌΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ..
    ΧΆΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΊΔΑ ΤΟΥ Ο ΈΛΛΗΝΑΣ .
    ……..ΈΝΑΣ ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.

Comments are closed.