ΕΓΚΛΗΜΑ στο ΜΑΤΙ: Οδύνη στο μνημόσυνο για τα 6 χρόνια από την τραγωδία – Συγγενείς των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς αλλά και πυρόπληκτοι, ξέσπασαν μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΑΤΙ

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στη Ραφήνα και στο Μάτι. Στο Κόκκινο Λιμανάκι Ραφήνας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης Αρχιερατικό Μνημόσυνο, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λευρεωτικής κκ Νικολαου

Σύμφωνα με το irafina.gr, επιμνημόσυνη Δέηση τελέστηκε και στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στο Νέο Βουτζά.

Συγγενείς των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς αλλά και πυρόπληκτοι, ξέσπασαν μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας μιλώντας στις κάμερες, καθώς η πρώτη δίκη και η απόφαση ήταν για εκείνους παρωδία που σε καμία περίπτωση δεν δικαιώνει τα θύματα, τους πυρόπληκτους, τους εγκαυματίες αλλά και τους συγγενείς.

Οι ελπίδες όλων είναι στη δίκη του Εφετείου, που όμως αν δεν αλλάξει το κατηγορητήριο δεν αναμένεται να έρθει η δικαίωση που προσδοκούν.

Οι επιζήσαντες από αυτή την τραγωδία αναζητούν μέχρι σήμερα δικαίωση, τόσο για τη ζωή τους, που είδαν να καταστρέφεται εκείνη την ημέρα, όσο και για τους συγγενείς και φίλους τους που κάηκαν ζωντανοί. Η πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου έκρινε ενόχους μόνο τους 6 από τους 21 κατηγορουμένους, οι οποίοι αφέθηκαν, μάλιστα, ελεύθεροι αφού η εκτιτέα ποινή των 5 ετών που τους επιβλήθηκε ήταν εξαγοράσιμη με περίπου 40.000 ευρώ.

Η τελευταία ελπίδα για τα θύματα και τους επιζήσαντες της φονικής πυρκαγιάς είναι το Εφετείο. Με τον κίνδυνο της παραγραφής να είναι πιθανός, οι 21 κατηγορούμενοι έχουν καθίσει στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων και δικάζονται από την αρχή.

 

The horoscope.

Share

00:54

Συγγενείς των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς αλλά και πυρόπληκτοι, ξέσπασαν μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας μιλώντας στις κάμερες, καθώς η πρώτη δίκη και η απόφαση ήταν για εκείνους παρωδία που σε καμία περίπτωση δεν δικαιώνει τα θύματα, τους πυρόπληκτους, τους εγκαυματίες αλλά και τους συγγενείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΙΚΙΑ??? ΕΣΤΩ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ…ΡΑΓΙΑΔΕΣ Ε ΡΑΓΙΑΔΕΣ

Comments are closed.